ad

Related Articles

26 Comentarii

 1. 2

  Anonim

  Stapanul absolut al adevarului mai gafeaza odata astazi printr-un editorial in care amesteca medicina cu politica , asta dupa ce de multa vreme bate campii prin diverse domenii care il depasesc. Ca are o teorie legata de praful ce bantuie China si este purtator de virusi putem intelege insa daca ne referim la liberalism si Coronavirus omul nostru are mari probleme cu inteligenta. Sa-i amintim ca singura legatura cu sistemul unic din china si cel din romania in ecuatia pandemiei o reprezinta faptul ca aparitia bolii la galbeni s-a intamplat prin octombrie cand aici guverna ciuma rosie. Pana la urma aceasta boala daca este scpata dintr-un laborator militar de langa Wuhan sau este un rezultat al consumului de dobitoace este prea putin relevant. Important ar fi ca ciumatii lor ca si ai nostri au o mare problema cu igiena, sunt handicapati mintal si evident expusi la acesti factori de risc. Sustin ideea de a o contamina cu dejectii pe tampita aia de Violeta Alexandru al carei demers il consider cretin cu amendamentul ca in opinia dvs. relatiile de acelasi sex nu se pot face decat in partid. Dvs. avand totusi o varsta remarcabila tin sa va amintesc ca din punct de vedere medical existenta unui risc de 14% pentru grupa din care faceti parte , posibilitatile de a duce la bun sfarsit o contaminare va expune grav. Singura consolare este ca vine din zona invataturilor lui Mao si Lenin la care va raportati.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Domnule Rică, „studinte’n drept şi publicist” la „Vocea guvernării” ( totalitare iha-iohohannisto-liberale- coronovirusate de Destin & Soartă …din senin/senil !), deşi înclin să-ți dau dreptate, când te referi la… „vocația de editorialist” a… de gra(n)d/eului care s-a dezbrăcat de …epoleții prăfuiți cu…stele verzi, dar a păstrat vesstonul/tunica…să-i fie cald când o bate iar Crivățul (de la Răsărit !) , nu pot , totuşi, să-ți acord nici încrederea nelimitată pe care tu o arăți stohasticii americă/ca/neşti vs. holismul (totalitar) al stepei ruseşti sau/si cavalerilor (în fuga cailor) a „cazacilor”/ mongoloizilor (cu ochii lor oblici !)… O fi ştiind el, …(şi) Savu…ceva !?!…

   Reply
   1. 2.1.1

    In numele lui Rica

    Daca respectam statistica si logica informatiilor medicale atat dumneata cat si postacii seniorului fara ureche Savu o sa va autoizolati acasa inainte de cimitirul de la Sapanta. Varsta are si ea limitele ei…Inainte de necrolog luati-va temperatura

    Reply
 2. 3

  Dodo

  Se vede cat de ignorat ești din acest comentariu idiot. Autorul spune ca tot ce se întâmpla azi se cauzează omului, iar omul nu este in măsură de altceva decât de politica. Si astfel, el transfera ignoranta specific românească din domeniul sanitar in cel politic. Dar de unde sa știi tu cu gândirea ta dogmatica! De unde sa înțelegi tu subtilitatea unor idei? De pe Strada Mare din Pitești? Treci pe lângă Bibliotecă Judeteneana fara sa știi ca in acea clădire sr găsesc cărți, tu crezi ca acolo se vinde piei de vitei tăiați in timp de sărbătoare!

  Reply
 3. 4

  Dora

  Domnule Savu, de ce sunteți atât de elegant si nu spuneți lucrurile pe nume, pentru ca, uite, sunt mulți idioți care va critica pentru ca nu înțeleg? Pai când spuneți ca” statul chinez a vrut sa suplinească aceasta neștiință a omului simplu nu prin cunoștințe sau civilizație, ci prin politica”, nu vreți sa spuneți ca omul simplu chinez nu prea e civilizat si nu prea se spala pe mâini, dar e un bun politician? Eu cred ca da. Mai ales ca afirmați apoi ca ” Comunismul de tip asiatic a fost insa învins im față bolilor infecțioase”. Exact ca la noi, când comunismul a înlocuit absolut totul, pana si spălatul pe mâini. Intr-un fel va înțeleg ca nu puteți face pe fata ca un popor e nespălat, dar va asumați riscul sa fiți atacat de tot felul de semidocți. E un risc totuși!

  Reply
 4. 5

  Anonim

  Domnilor.Cu adanc respect si netarmurita iubire va supun atentiei o situatie geostrategica… Toate supermarketurile sunt pline de idioti care cumpara la intamplare si din pacate marea majoritate sunt pensionari sau retardati. Ceea ce-i uneste este vocatia isterica furnizata de Latrina 3 sau Romanica Tv insa ma intreb dupa ce carantina se va instaura in gramada de inculti si asistati sociali nespalati pe maini dar alunecosi pe creier, cine dracu o sa mai iasa la vot? Pai doar tinerii, aceia care au inteles vocatia de a nu fi cretin.

  Reply
 5. 6

  marin

  Interesant articolul acesta! Apreciez subtilitatea autorului în exprimarea unor situații reale, pe care le prezintă când apăsat, când cosmetizat! Bravos!

  Reply
 6. 7

  Anonim

  Avem un virus de tip KWI. Acest virus i-a infectat pe toti liberarii! Atentie PSD!

  Reply
 7. 8

  Contabil

  Avem deja un virus nou,românesc, pe numele său Vasile Catu!

  Reply
 8. 9

  Razvan

  La Valea Mănăstiri este virus. Virusul de lapte si corn, se mănâncă tot acolo. Orele nu se fac nicaieri. Degeaba avem jardiniere făcute de mine. Conducerea ma sabotează mereu.! VIRUSUL A INTRAT IN IEI PENTRU CONCURSURI, SUNT IN RESTRINGERE. TRAIASCA PSD

  Reply
  1. 9.1

   Anonim

   Dacă tot ai dat șpagă la angajare lui Tudosoiu și Puiu ce sens mai are să te mai lupți cu contabilitatea, că oricum nu ai înțeles niciodată cu ce se ocupă.
   Dar, pila este pilă, șpaga este șpagă și trebuiesc respectate, că doar astea ne conduc.

   Reply
   1. 9.1.1

    Sluga

    Cu se ocupa, contabilitatea? Sunt in anul nou chinezesc?

    Reply
 9. 10

  Slujitorul invatatoarei

  Ori pensie ori salariu. Stiu tot. Nu faci nimic . Doctorul a avut dreptate ce tia spus, esti călare pe ele/ ei. Lasă-l să predea. Esti virusat securistule.

  Reply
  1. 10.1

   Anonim

   Profesorul de sport, ala mai bătrân, a luat-o razna!

   Reply
   1. 10.1.1

    Ruleta norocoasa

    Esti gelos. Frate

    Reply
    1. 10.1.1.1

     Anonim

     Esti idiot! Cred ca nu esti in stare de nimic! Sunt convinsa ca platesti mai multe pensii alimentare. Nu esti in stare sa intreii o familie!

     Reply
 10. 11

  Anonim

  Fenomenele naturale mereu au fost folosite ca instrumente de modelare al societății. Unde politica și religia au avut oportunitatea să se joace în toată perversitatea lor.

  Reply
 11. 12

  Anonim

  Daca Savu, starostele securist din presa argeseana ( nu ca ar fi singurl) s-ar ocupa in locul editorialelor pe care baza prostimii nu le intelege, sa posteze o serie de recomandari pentru analfabetii functionali si votantii ciumati care nu se spala pe maini la fundulet sau pe dinti, cred ca ar fi o mare reusita de ordin civic. Evident ar putea incepe chiar cu el.

  Reply
 12. 13

  Justițiarul razvan

  Avem covit19 in acest ziarist. E rau. Muscă. Latră. Si e si fustangiu. Il cunosc. O iubește pe șefa lui. Pazesteti spatele daca afla …….. . E nasol. Stiu cand unul ca tine A fost alergat prin școala de sot ……..

  Reply
 13. 14

  Anonim

  Cred ca in Argesul asta s-a rasturnat carul cu prosti. E pe bune!

  Reply
 14. 15

  Anonim

  Dacă citești unele comentarii de aici, iți dai seama ca omul cavernelor e lângă tine. Neanderthalul își face tema.

  Reply
 15. 16

  Remus c

  Va asigur ca voi nu aveti zile cate cărți a citit acest distins ziarist ! Se pare ca voi sunteti singurul virus fara leac , cei care comentați in simplitatea inteligenței voastre. Tot cu drag am citit si acest articol , si tot un 10 merita cu siguranță. Felicitări!!!

  Reply
 16. 17

  Futacul Razvan

  Inima si dragostea mea esti ti domnu Savu. In argeseni s mai existat un asemenea ziarist sa la baga pumnul in gura la PNL-iști si PSD-isti. ATITUDINE BRAVO. Cu stimă. Cu adevarata considerație si respect.

  Reply
  1. 17.1

   Anonim

   Scrie domnule corect, că doar nu ești contabil !

   Reply
   1. 17.1.1

    anoniom

    si tu ce esti, daca tot sti cine sunt? esti cuma muma paduri domnule/a

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.