Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Delia Dumitrica

  Cred ca fiecare roman, in speta argesean, ar trebui sa aiba propria capsula a timpului, in care sa inmagazineze realizarile si esecurile personalitatilor politice , pentru ca, votand, s-o faca in cunostinta de cauza. Dar o capsula proprie a timpului presupune constiinta de sine si de grup, adica o finalitate greu de atins pentru niste cetateni care refuza sa citeasca, sa se informeze, sa deschida ochii, sa aprecieze in mod just valorile. De aceea, alegatorii nostri se multumesc -pacat!- cu rationamente facute de altii , cu unitatile de masura ale altora (si aici ma refer la principalii formatori de opinie-media),aflate intr-o continua alterare, in functie de diverse interese politico-economice.

  Reply
 2. 2

  Goargăș

  Și totuși, o victorie de etapă: trecând vineri pe la Teatrul de vară am văzut ceva cu totul inedit, un lanț nou, nouț cu care a fost legată poarta. Cel vechi era rupt și așa am reușit, până în Ziua Muncii, să văd gramezile de gunoaie și paragina tristă. Acum nu se mai poate. Am întrebat adolescenții care mai stau la discuții pe la ușa fostului anticariat (și poarta cu pricina) dacă au auzit ceva zgomote de muncă la teatru. Răspunsul m-a năucit: care teatru, e așa ceva aici? O să trec pe acolo periodic. Vă țin la curent.

  Reply
 3. 3

  Puiu

  Poate știți pe cineva care urmează sa piardă un pariu, domnule Goargas? Mai apar și eu sa iau ” o gura de aer, pentru ca am foarte mult praf în casa. Eu lucrez, nu ca la teatru, și scriu mai greu de pe telefon.

  Reply
  1. 3.1

   Goargăș

   Dacă o să pierd pariul măcar îl câștigă un domn. Dar nu mă las, o să vedeți!

   Reply
   1. 3.1.1

    Gabriel Lixandru

    Vă mulţumesc pentru comentariile dumneavoastră. Şi pentru informaţia dv., d-le Goargăş.

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!