Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Adi

  Sa se faca un pasaj subteran e solutia…e clar ca unii n-ar vrea nici morti sa urce scarile unei pasarele aflate in stare avansata de degradare, plus ca politia unde e cu amenzile mai ales la aceia care sar zidul alb al garii aflate imediat langa?
  Trenurile care intra pe linia 1 a garii vin cu viteza mai mare. Cu siguranta nu stiu trecatorii si care sunt acele trenuri.
  Unii trecatori nici macar nu se uita si stau pe telefon…reactioneaza abia in ultimele secunde dupa sirenele locomotivei sau strigatele acarilor! Deci unii nici macar n-au vreun stres. Nici autoritatile n-au.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Vezi ca publici eronat….eu apar în video și nu ai postat de la început când m.am uitat sa vad dacă trece trenul….data viitoare nu mai edita asa cum îți convine ție…postează de cum sunt lângă calea ferata ,nu după ce m.am asigurat și deja trecusem de una… și care e problema ta ca vb la tel din moment ce m.am asigurat?

  Reply
 3. 3

  florinalexx

  he he he… ce m-am distrat… auzi tu titlu articol : „spulberat”… he he he (citat din clasici încă în viata)… pai mai draga autorul, pentru a spulbera ceva ai nevoie de viteza. și unde e viteza trenurilor prin romanica noastră??? ai??? p’acolo pe unde zici matale ca se poate „spulbera” au vrut vre-o doi sa se arunce în fata trenului… au fost găsiți înecați în barajul din apropiere… despre ce vorbim???

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.

error: Content is protected !!