Înscriere creșă lat

Related Articles

12 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  VREDNIC ESTE,TEODOSIE!rrrrrrusine,,,argesul,,….secera și ciocanul,,,,scuze ..și coceanul!rușine Golescu pe!spovedește.te!

  Reply
  1. 1.2

   Anonim

   Vrednic de mers în IAD.

   Reply
 2. 2

  Solomon

  Preotii in Biserica au voie sa nu poarte masca. Terminati cu intoxicaarile aestea de kkt.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   O tu solomon preotul in biserica e nivel maxim bolile si necazurile se resping de cupola aurita si mania stralucitoare ….

   Reply
 3. 3

  Ionelprep

  La puscarie cu popa. Doar de bani ii intereseaza

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Va arde puterra rugaciunii ierarhului????
   I

   Reply
  2. 3.2

   Anonim

   Ceva incurci tinere…

   Reply
  3. 3.3

   Gina

   La puscarie cu taica-tu, te-a crescut o eretica fara frica de Dumnezeu. De cind voi diavolilor va permiteti sa va ridicati cu atita rautate,cu atita dusmanie, cu atita ura, impotriva preotilor, a Sf.Biserici si impotriva lui Dumnezeu. OARE NU VA ESTE FRICA DE DUMNEZEU, OARE NU VA GANDITI CA MANIA BUNULUI DUMNEZEU O SA CADA PESTE VOI ORI FAMILIILE VOASTRE O MARE SUFERINTA ? DUMNEZEU NU ACCEPTA SA FIE BATJOCORIT DE ERETICI SI DE ANTICRISTII APARUTI CA CIUPERCILE DUPA PLOAIE ! TOTI VETI PLATI CU SUFERINTA PE ACEST PAMINT SI VETI CONTINUA CHINUL IN VIATA VESNICA DUPA MOARTE. SA VA FIE FRICA LA TOTI DE PEDEAPSA SI SUFERINTA IREVERSIBILA CARE V-A VENI ASUPRA VOASTRA CARE VA RIDICATI CU ATITA URA IMPOTRIVA URMASILOR LUI DUMNEZEU. PACEA SI IUBIREA BUNULUI DUMNEZEU SA COBOARE PESTE VOI SI SA VA LUMINEZE MINTILE VOASTRE BOLNAVE SI SA VA SPOREASCA GINDIREA IN CELE BUNE SI DE FOLOS VOUA FAMILIILOR VOASTRE SI TUTUROR CELOR CARE V-ATI PIERDUT DRUMUL CURAT, DRUMUL DREPT, DRUMUL PLIN DE LUMINA SI CREDINTA SI ATI LUAT-O PE DRUMUL PLIN DE MOCIRLA, DRUM SPRE PEDEAPSA SI SUFERINTA VESNICA IN VIATA DUPA MOARTE, ACOLO UNDE NU VETI MAI AVEA CUM SA VA CERETI IERTARE. CIND SUFLETELE VOASTRE VOR PARASI TRUPURILE VETI INTRA IN JUDECA DOMNULUI SI PEDEAPSA SUFLETELOR VOASTRA VOR FI IN SUFERINTA PENTRU VESNICIE. DUMNEZEU SA VA INDREPTE INIMILE, SUFLETELE, TRUPURILE SPRE DRAGOSTE, CREDINTA SI TOT CE ESTE BUN SI FRUMOS CIT TRAITI PE ACEST PAMINT. DUMNEZEU SA FIE CU VOI.

   Reply
 4. 4

  Un credincios

  Mulțumim Domnului ,că există preoți cu har ,care transmit cuvântul lui Dumnezeu, fără să se gândească că vor fi pedepsiți de legi nedrepte omenești.
  IPS.Teodosie merită tot respectul credincioșilor ,așa ar trebui să facă toți preoții,mai ales că nimeni nu a reclamat că s-a infectat după ce a fost împărtășit cu aceeași linguriță,sau că a participat la slujbă .Cui îi e frică să stea acasă.
  Ce ar trâmbița presa atee , dacă ar descoperi că X s-a îmbolnăvit că a fost în Sf. Biserică.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Păi cu ăștia care aduc vaccinul in cutii de pizza și nu se utilizează și le iese termenu și nu mai sunt la temperatura dorită, ce trebuie sa mai facem? Să le tăiem capetele,nu? Dar oare s-a îmbolnăvit cineva din cauza lui ips Teodosie? Dacă da, atunci judecati-l, dar dacă nu…

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Preoții si jurnalistii nu trebuie sa poarte masca. Nu stiu de ce, dar nu trebuie. Oricum virusul asta e selectiv, când stai la masa la terasa nu vine, daca te ridici, vine. Cand e jurnalistul in fata camerei de luat vederi – se sperie virusul. Dar daca iesi la plimbare in parc – imediat te ocheste! Amyway, la nici o biserica preoții u poarta masca si nici nu intra in atribuțiile lor sa atraga atentia celor din biserica sa o poarte…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!