23 septembrie, 2021

Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  dax

  Nu sunt constructorii de vina.Sau nu numai ei.Contractul a fost defectuos incheiat iar dl.Primar ar trebui sa verifice modul in care s-a incheiat acest contract.Un contract cuprinde termene,conditii si penalitati.Nu trebuie sa te rogi de constructor sa-si faca treaba pe care a contractat-o.Inseamna ca este altceva la mijloc de tot se tergiverseaza lucrarile.Acest lucru intra in atributiile City Manager care ar trebui sa se implice in orice tip de problema de acest fel.
  Vom vedea cum va fi dupa terminarea definitiva a lucrarilor pentru ca daca laterarele sunt libere si neprotejate,atunci la prima furtuna majora vom vedea pasajul plin cu apa iar iarna ghetus.
  Am mai spus si o repet: acest pasaj are infiltratii de apa prin pereti de ani de zile si nu cred ca s-a avut in vedere si acest lucru.

  Reply
 2. 2

  dax

  Atentie mare cand urcati si coborati pe scari deoarece coltarele metalice ale treptelor sunt partial rupte si pot agata incaltamintea care va conduce la impiedicare si cadere pe scari.
  Dupa care vor incepe procese pt. daune materiale si despagubiri pt. accidentari.Toate acestea vor trebui platite de Primarie, adica bani publici.
  Cine gestioneaza aceste bunuri publice ar trebui sa fie mai atent pt. ca daunele ar putea fi recuperate de la cei care nu-si fac treaba.
  Multi o considera o treaba minora dar cand incepe circul ,nu va mai arata asa.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.