26 noiembrie, 2020
PSD Sub Articol

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Nu înțelegem de ce Interpolul nu face arestări și în Județul Argeș.
  Ar trebui început cu prietenul doamnei Udrea- BRATU GABRIEL, fost șef al ISJ Argeș la acest moment mare mahăr- interlop al PSD.
  Bineânțeles ne dorim foarte mult și continuarea cu „emblemele” care au furat și distrus sistemul de educație argeșean, interlopii : Gardin Florin, Tudosoiu Dumitru & Company.
  Așteptăm rezultate concrete, nu vorbe.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Puneți bă mâna pe carte că vă reclamă elevii că sunteți botă și cu gândul numai la meditații. Ăia de care vorbiți sunt după chipul și asemănarea voastră. Ați distrus țara prin proasta educație administrată loazelor care nu vă mai ascultă și nici nu vă mai stimează.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  O infractoare(CONDAMNATĂ penal definitiv, la peste 6 (şase) ani de puşcărie, în România) se sustrage executării sentinței şi fuge (la propriu) în Costa Rica unde să „toace” fericită milioanele de €uro furate din România, ba se şi „însămâțează” ca să devină „mamă”(şi devine) la 42 de ani, ca să scape de puşcărie şi poporul român să uite de ticăloşiile ei săvârşite în peste 10 ani ,împreună cu Traian Băsescu (cea mai neagră perioadă din istoria recentă pt. poporul român). Ruşine massmedia române care o plâng ca pe Ioana D’Arc a României (la comanda Securității)! Această realitate este o tragedie pentru România de azi, nu neparticiparea a 80% dintre cetățenii României la Referendumul pt. FAMILIE ?!! … RUŞINE, ziare (mari) ! Ruşine, Televiziuni „de ştiri”!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.