Related Articles

15 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Să – și de-a demisia toți de la sistematizarea circulației, inclusiv cei de la poliția rutieră cărora le cer avizul ! Oricum se circula greu la orele de vârf, dar să stai în trafic cu atâtea semafoare unul după altul e cea mai bună ,,fluidizare,, a traficului!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  De cand a venit primarul asta incompetent numai tampenii s-au intamplat in „regularizarea traficului” auto. La sfarsit de mandat (daca il termina, ca daca isi mai pune oamenii in cap s-ar putea sa-l usuie din primarie) o sa rasufle toata lumea usurata ca a scapat de pacoste.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  La stanga dupa soare…

  Reply
 4. 4

  Oprea Gheorghe

  Peste tot se face trecerea la sensuri giratorii care autoregleaza traficul dar la noi este exact pe dos. Am trecut ieri la ora 17.30 catre Bascov si cozile de masini erau infernale (am stat 10 minute in coloana). Inainte de acest semafor mai sunt inca 2 semafoare cu buton care stranguleaza tot traficul.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Peste tot se face trecerea la sensuri giratorii care autoregleaza traficul dar la noi este exact pe dos. Am trecut ieri la ora 17.30 catre Bascov si cozile de masini erau infernale (am stat 10 minute in coloana). Inainte de acest semafor mai sunt inca 2 semafoare cu buton care stranguleaza tot traficul.

  Reply
 6. 6

  Alina

  Da …. Fără cuvinte….. După marea sistematizare a cartierului Găvana, cu sensuri unice ce te plimba prin tot cartierul, acum o altă lovitură pt cei care urca in cartier pe la Kaufland…..
  Aceste ” genii” din comisia de circulație sa stea acasă, că pe noi nu ne reprezintă, majoritatea deciziilor luate mai rău au încurcat!!!!
  Macar, in al 13 -lea ceas, probabil la reclamațiile și sesizările locatarilor din Găvana, le au dat voie sa faca stânga în prima intersecție și să nu se mai plimbe prin cartier pt a ajunge la locuințele lor.
  In perioada asta cu scumpirea exagerată a combustibililor, vine de minune și acest consum suplimentar generat fie de statul în coloana ( in condițiile in care era destul de fluid traficul în zonă) , fie de ocolirea inutilă prin sensuri unice!
  Felicitări stimaților din comisie, ați dat-o in bara și cu asta!
  Macar au

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Mare prostie au facut cu desființarea sensului giratoriu si in Gavana la fel cu sensurile unice, ocolești tot cartierul

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Mai ,prost,de atât nu se putea

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Această intersecție numai sensul giratoriu o rezolva.
  Edilii , cei de la poliția circulației ar trebui sa știe că sensul giratoriu este soluția cea mai buna pentru intersecțiile la acelas nivel și nu semafoarele.
  Următoarea soluție care este superioară sensului giratoriu este supraetajarea benzilor de circulație , dar sunt scumpe și nu se pot realiza dacă nu ai spatiu.
  Chiar dacă a costat mult aceasta ambiție cu semafoarele „inteligente” , trebuie desființată, pentru că produce poluare excesiva in zonă, consum inutil de combustibil, stres , pierdere de timp inutilă.
  Cei care au făcut studiul de fezabilitate , cred că trebuie să urmeze niste cursuri de formare, calificare.
  Imi pare rău că trebuie să spun aceste lucruri .

  Reply
 10. 10
 11. 11

  Adi

  Comisii Primărie, Politie , ZERO minte .
  Politia organizează filtre pe breteaua de coborâre de pe autostradă la Podul Viilor . În curbă. Milițianul mă întreabă pe mine unde să facă filtre . Nu știu, nu e treaba mea , dar nu cred că e admis să blocheze circulația acolo . Vii de pe autostradă obișnuit cu 130 , ai restricție în zonă ,dar pericolul să lovești în spate coloana oprită este ff mare . Cred că au plan de amenzi în continuare , ăsta e obiectivul , restul contrează mai puțin. Trist .

  Reply
 12. 12

  Anonim

  Se impune a 3 a banda…doua sa mearga fluemt spre Bascov si una spre Gavana

  Reply
  1. 12.1

   SLV.SA

   Soluția este desființarea semafoarelor, sensul giratoriu este peste orice inteligență semaforizata. A 3.a banda este = cu 0 din moment ce pentru a urca în gavana, ai cedează trecerea unei coloane de 2km. Automat se vor forma cozi. Ei au vrut sa reducă aglomerația la coborârea din Gavana creata tot de ei în urma sensurilor unice din Gavana
   dar au creat o alta aglomerație a celor care urca spre Gavana acum. Cu alte cuvinte, pe banii publici si-au bătut joc de noi. Ar trebui refăcut sensul giratoriu, desființate sensurile unice din Gavana care sunt de-o idioțenie nemaivăzuta, cei care sunt implicați, sa fie dați afara și recuperat prejudiciul creat de către mințile lor repetente. Propun participanților la trafic sa facă sesizări continue, sa claxoneze în intersecțiile respective exact cum au făcut-o în benzinarii în semn de protest. Nu mai acceptați bătaia asta de joc pe timpul și banii vostri.

   Reply
 13. 13

  Anonim

  Domnilor de la conducerea aveți ceva cu locuitori din gavana? veniți să vedeți ce ați făcut,sensuri unice peste tot acum semafoare,bătaie de joc

  Reply
 14. 14

  Nu vă mai bateți joc de locuitorii din Găvana!

  E bătaie de joc ce se întâmplă cu traficul din Găvana
  Ar trebui să le mutăm birourile călduțe la toți în Găvana din Comisia asta care din septembrie 2021 de când a început cu
  sensurile unice ne face viața amară deși sunt plătiți cu bani grei majoritatea dintre ei de la bugetul local , acolo unde merg banii cetățenilor batjocoriți de deciziile lor luate de pe scaunul confortabil și din mouse ,fără a veni pe teren și a vedea impactul deciziilor lor și fără a se consulta cu locuitorii din zonă.
  Oare după aberațiile astea ce mai urmează?
  În halul în care se construiesc blocurile mai rămâne sa le dea aprobare sa facă blocuri în intersecții.
  Dmnule primar și onorată comisie de circulație, decât să băgați banii în semafoare și sensuri unice nejustificate , mai bine puneați coșuri de gunoi în cartier și tăiați iarba și gardul viu nu să puneți locatarii să o facă deoarece locatarii va plătesc impozite și salariile ca să le creați condiții de trai decent.
  Modernizati mai bine cartierul cu banii de semafoare sau de sensuri unice care paralizează traficul.
  Stați să înceapă școala.
  Atunci va fi show.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!