25 ianuarie, 2021

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Ioan

  Ana Maria Bucur…regret situatia prin care a trecut tatal tau si intreaga familie…NOI cetatenii putem contribui evident la imbunatatirea sistemului medical…daca ne pasa…absolut de acord cu concluziile si ideile exprimate in acest interviu…sunt solidar cu lupta ta…de a stabili responsabilitatea Spitalului Judetean de Urgenta Arges si a personalului medical implicat…trebuie sa stie ca…sunt responsabili cu acordarea unor servicii medicale la nivelul de competenta la care s-au angajat cand au solicitat sa lucrez in SJU Arges…nu o fac…trebuie sa fie sanctionati: penal si financiar din banii personali…iar conducerea SJU sa fie demisa pentru ca nu asigura nivelul de calitate al serviciilor furnizate pacientilor printr-o Echipa medicala competenta si responsabila.
  Intrebare: Medicii/Asistentele medicale de cine sunt evaluati periodic profesional, cel putin odata la 3-5 ani…in prezent raspunsul este…NIMENI…asa-zise-le programe la care participa…sunt formale si explica nivelul ridicat al malpraxis-ului medical din Sistemul medical din Romania…Politicieni nu uitati…actul medical se face cu profesionisti..nu mai poluati spitalele cu implicarea voastra…opriti-va!… Restul este…durere si..tacere!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Ai multa mafie in judetul Arges si foarte multe plangeri ,acte falsificate etc .Oamenii trebuie sa inteleaga ca asa nu se mai poate .Trebuie schimbat ceva si urgent .In spitalul din Pitesti cine are relatii si bani se face bine ,cine nu…….

   Reply
 2. 2

  Nicoleta B

  A aparut de curand un filmulet dintr.un spital din Bucuresti despre un barbat neputincios ,la care zbiera cu sarg o infirmiera ! Motivul invocat ! Oboseala si stres ! Ma intreb cati dintre noi nu santem obositi si stresati si ne facem munca ca doar santem platiti ! Concluzia ? Asa se comporta cu tata ! Asa i se vorbea ! Reproduc : Da maaa mana.n coa ! Unde te crezi ma ,in cocina de porci ? De ce ai facut maaa firimituri ,nesimtitule ! Cafea bei dar pastilele nu le inghiti ! Cand aparea doctorul pe holuri toata lumea susotea : Taceti ,ca vine doctorul si este nervos !Mentionez faptul ca l.am dus pe picioare ,sprijinandu.se de un baston ! L.am scos fara sa.si mai tina gatul ,spatele .Era o leguma ! Motivul externarii .Ameliorat ! Scos paralizat si cu sonda .Dupa 48 de ore ii s.a spus sa revina pentru control .Atunci i.a scos sonda si l.a trimis acasa sa revina din nou dupa 48 de ore .El n.a mai putut urina si mama a chemat ambulanta .A fost dus la C de Arges unde a fost sondat din nou ! Istoria e lunga si imi face mult rau amintirea ei .Ideea este ca dupa 30 de ani dr democratie ,un om care a cotizat 45 de ani ,care a muncit din greu pe santierele tarii ,a fost tratat ca ultimul infractor exact cand avea cea mai mare nevoie de sistem .Asemenea cazuri se petrec des si nimeni nu face nimic .Eu cred ca este momentul sa spunem STOP ,dar pentru asta trebuie sa se implice toata societatea si sa nu se mai permita niciodata : aroganta ,indiferenta ,nesimtirea !

  Reply
 3. 3

  Alexandru

  Buna ziua! Îmi pare rau pentru tatăl dumneavoastră, eu trăiesc o situație asemănătoare. Nu știu dacă voi mai trăi cat sa îmi fac dreptate. Dacă ați putea să mă ajutați cu ceva informații privind numele medicilor care fac asemenea expertize, că am și eu nevoie, va rog să mă contactați pe pagina de facebook Alexandru crin

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.