25 octombrie, 2021

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Cred ca a investit ceva in voi sa i publicati realizările. Dar numai cu ce a vândut se putea face mult mai mult , nu mai zicem de banii care intra in bugetul comunei
  La monumente ia întrebați scriitorul asta de care nu a auzit nimeni , scoala din deal care intr-adevar e monument istoric cum arata
  Ce a facut primarul ca sa o întrețină?
  Vorbe de campanie ,adevarul e cu totul altul

  Reply
 2. 2

  IonelaErik

  In Satul Cerbureni sunt doua scoli, sa renovat una , ptr. ce ? Copii sunt dusi cu motocarul la scoala din Valea Iasului, majoritatea parintilor au ales scolile din oras ptr. simplu motiv ca nu faceti altceva decat sa va bateti joc de locuitori acestui sat, ati lasat sa administreze subministrarea apei o firma din Bratu – Pitesti la un pret de trei ori mai mare decat era. Spune-ti domnul Barbu ce ati realizat ptr. Satul Cerbureni??De cate ori ati mers pe jos prin sat??? Aveti macar idee de cum sunt drumurile prin sat???Ati stat de vorba cu locuitorii satului ? Niciodata numai cand aveti nevoie de voturi dati fuga . As avea mult mai multe intrebari de pus , sper totusi sa raspundeti la macar una din cele deja puse .

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Au dreptate ,persoanele ce au comentat,dacă le cerem una sau chenar două mașini de piatră spun că nu au bani au deja datori la firmele care au adus piatră și nu ne mai dă .Pînă în alegeri se anunță ședința la căminul cultural, și încep am făcut etc cinste pentru ce au făcut dar să nu le ceri ceva spun vom vedea și au trecut ani ,spun nu a votat consilieri nu au fost de partea mea și se bat cu pumn in piept si așa trec 4 ani de mandat.

  Reply
 4. 4

  Denes Rodica

  De peste 5 ani așteptam sa facă canalizarea si asfaltarea drumului din Mustătești.Cetățenii de pe Str.Teilor așteaptă canalizarea promisa pana in alegeri. Porțiunea de drum de la Fam.M.Dumitru pana la Fam.G.Georgescu.Ne-am saturat de promisiuni.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Satul Barbalatesti este din păcate uitat de primărie. Nu mai vorbim de școală care este aproape să se prăbușească, biserica monument istoric care este susținută de cele cateva zeci de familii de enoriași, fluctuația de preoți, drumul și ulițele fără șanțuri.Un sat dezmostenit de primărie. Trist dar adevarat. Cetățean al satului.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.