3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Tovarăsi, navetistii este oameni ai munci nu esplotatori ca regili ca nici el mort nu era frun curat

  Reply
 2. 2

  Adi

  Stirea este bazata pe informatii false/minciuni. Vagonul este in proprietatea CFR Calatori si a fost pregatit special pentru evenimentul de inmormantare de anul trecut tocmai pentru a se putea transporta in siguranta sicriul. N-a fost niciodata vagonul respectiv conceput pentru trenul regal, ci pentru persoane cu dizabilitati sau pentru transport de biciclete (prin urmare spatiul mai mare cu mai putine locuri/scaune fixe). A fost doar o oportunitate pentru a facilita evenimentul.
  Dar nu exista nicio obligatie sa ramana de bibelou acel vagon pe trenul regal scos de la gard o data pe an. Vagonul acela si inainte era folosit zilnic pe trenurile de calatori, prin urmare si acum, mai ales avand in vedere criza mare de vagoane in timp ce statul intretine de 2 ani de zile si plimbarile nelimitate a 500.000 de studenti, plimbari gratuite decontate de la bugetul statului, in care intra si contributiile presupusilor blatisti.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  „VAGONUL MORTUAR REGAL transportă azi BLATIŞTI şi NESPĂLAŢI!”
  Ar fi fost mai interesant să faceți ceva cercetări prin care să aflați cine se face vinovat că românii au ajuns nespălați și blatiști.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.