12 aprilie, 2021

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Paun

  Ce să pregătească?
  Curtea de Conturi a României este cel mai mare muşamalizator al furturilor din România.
  Ceea ce a sesizat Curtea de Conturi, privitor la infracţiunile economice este doar o răfuială cu cei care nu votează cu cine trebuie.
  D.N.aul ar trebui să se ocupe puţin şi de această Curte de Conturi, pentru a scoate la suprafaţă, metodele de muşamalizare folosite de Curtea de Conturi.

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Cand am vazut in articol cuvinte, cum ar fi munitie ,nucleara, bombe, am zis: Gata , a inceput! Urmeaza concentrarile ,inrolarile sau invers, ca sunt uluit. M-am linistit cand am vazut ca e vorba de domnul Vacaroiu si stiam ca nu e seful CSAT. Apoi am vazut ca nu sunt vorbele dvs, si ca vin de la national. ro. Am mai citit o data articolul si am vazut ca putin v-a „atins” si pe dvs. Fostul premier ” poate dinamita sistemul „.Am inceput sa percep o rafala de baloane de sapun si am trecut la alt articol. Daca incepe lupta asta intre Nicolae Vacaroiu si SRI cred ca-mi fac curaj si spun: o tai si-o dau la rate!

  Reply
 3. 3

  gica

  …Tai-o vere..dar ce pui in loc.. stirea ? nu cred ca ai curaj,asa si ei,una zic,alta fac!..

  Reply
 4. 4

  gica

  ..eu,personal nu sunt de acord ,totusi,din cunostintele mele,Curtea de Conturi a semnalat neregulile constatate,multe finalizandu-se chiar cu condamnari! …de ce sa fim rautaciosi…

  Reply
 5. 5

  Gicu

  Iar s- a trezit să comenteze un contabil de şcoală!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.