04 august, 2020
ad

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  De documentat ne documentam,dar este foarte greu sa selectam.Asta din cauza faptului ca suntem usor de manipulat.Dar stiti cumva, ” cine a inceput”? De ce unii oameni nu inteleg ca pe lumea asta trebuie sa mai si pierzi?Nu au stiinta jocului,sau este vorba de rautate?Cui foloseste aceasta stare tensionata, fara precedent?De ce trebuie sa intarzii sau chiar sa incerci sa opresti unele initiative care mai revigoreaza putin poporul asta trist si rabdator?Am sperat , pe baza declaratiilor facute , la intelegere si armonie la nivel inalt.Si acum,cand cota pumnului in gura a crescut alarmant, traim cu teama ca ar putea sa dispara si frageda democratie!

  Reply
 2. 2

  Rotatia Cadrelor

  Am in fata un numar de dinainte de 1989 al cotidianului local „Argesul”.
  Tov. T.Ulmeanu publica la rubrica Sport si tov. M.Golescu la Social-Politic!
  Azi cadrele au fost rotite si amestecate!!!
  Ma rog,Sport nu prea mai exista prin Arges cum nu mai exista nici economie(exceptie Dacia).
  In 1990 in Mersul Trenurilor existau si pe ruta Valcelele-Ramnicul Valcea trenuri.Jaful si coruptia in Arges acolo au demarat in 1990.Fiecare a furat ce a putut.Baietii Destepti „fiarele vechi” si amarastenii treversele si piatra.Nu au putut fi furate tunelele si viaductele!
  Coruptia din Arges e la loc de frunte azi in tara!!!Ne mandrim cu ai nostrii corupti!
  Cadrele Partidului sunt la Mititica sau in drum spre ea.
  Alte cadre lupta pentru liberarea lor!!!
  Ce buni sunt coruptii nostrii!!!

  Reply
 3. 3

  pitestean

  De acord cu d-l Puiu. Vreau doar sa adaug ca ne lipsesc barbatii de stat.Cel din fruntea statului a intrat deja in campanie electorala ,simte ca a pierdut masiv teren si baga batul prin gard doar ,doar mai recupereaza terenul,nu-l intereseaza problemele reale ale romanilor. Pe timpul vechiului guvern era inexistent ,acum nu-si indeplineste ,nici macar formal functia de mediator.Liderii opozitiei sunt rupti total de realitate ,nu inteleg ce si de ce li s-a intamplat iar guvernantii dau dovada de o inexplicabila slabiciune.Poporul s-a exprimat ,gata hai la treaba !

  Reply
 4. 4

  Cetatean

  Amnistia e perdeaua de fum dupa care se piteste un tun de multe miliarde de euro. Tun care o sa bubuie direct in buzunarele cetatenilor. Vedeti mai jos un articol documentat. Din pacate, ziarul e tot secera si ciocanul si judetul e tot rosu, la 28 de ani dupa revolutie….

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.