Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Excepţional! După „Bufniţa, papagalul cocoşul şi păunul” iată-ne astăzi la Ursul şi…extratereştri. Nu ştiu cum să fac, dar cred că până la urmă îi încadrez pe toţi la necuvântătoare. Să nu credeţi că nu am sesizat în editorialele dumneavoastră, aciditatea, diplomaţia sau toleranţa. Eu nu vreau să fiu vecin cu câinii vagabonzi, cu urşi sau lupi şi să conştientizez relaţia cu aceştia. Pe mine mă interesează „oamenii noi” şi relaţia dintre aceştia. Nu mă intresează din prostia cui a fost împuşcat ursul de la Sibiu, dar mă interesează din prostia cui a murit un român ars, în Bulgaria şi de ce acolo! Vă dau dreptate ,nici n-aş putea altfel, că suntem urşii păcăliţi de vulpi. Noi ne dorim din suflet, atunci când votăm, ca aleşii să pună echilibru mai ales între oameni şi apoi între oameni şi natură, între oameni şi mediu. Nu cred că am greşit mereu atunci când am ales, dar minciuna lor a fost mai puternică decât crezul nostru şi intuiţia noastră nu a reperat puterea lor de transformare. Odată cu dispariţia urşilor, patrupezi sau bipezi, a dispărut şi bunul simţ. Din prea mult bun-simţ, nu le-am spus mai demult: plimbă ursul! Astăzi nu noi ne-am fi părăsit habitatul, ne-am fi văzut de treabă în bârlogul nostru!

  Reply
 2. 2

  Dan

  Slabut domnule Golescu….Dezolant text…. La momentul cand va scriu abia daca ati adunat 43 de vizite pe editorialul dvs. Cu siguranta ca ,,urma,, comentariului meu va va mai aduce cateva, insa orice veti scrie, fara ajutor nu puteti trece de media unei zi de luni banale. Ati putea solicita domnului Savu o consultatie despre cum se mareste numarul de vizite chiar daca reuseste performanta sa-l reinventeze pe Fat Frumos in episodul III. Un telefon la cunostiinte, o mironosita lacrimogena, orice, dar sa ajungeti dvs. sa ,,plimbati ursul,, dupa ce o saptamana am avut parte de zoologia supremului, este cam mult chiar si pentru un viitor pensionar. Cred ca va ajuta sa cunoasteti ca inca o poveste din locurile unde va petreceti sfarsitul de saptamana, chiar daca este puternic asezonat cu ,,Ursus arctos,, nu va va putea transforma decat intr-o Ursula Andress….( doar sunteti cam de aceeasi varsta). Articolul de astazi nu va transforma nici macar intr-un Bear Grylls…Este mai degraba o poveste plictistoare care aduna nu mai putin de 4000 de cuvinte despre felul in care dvs. vedeti viata supranaturala in opozitie cu ,,ursul merge, cainii latra,,.
  Pentru mine ca cititor a fost o pierdere de timp si consider ca intre ,,versiunea,, dvs. si cea a dl. savu, o prefer pe cea din urma de mii de ori ! Va rog in numele celor cateva zeci de vizitatori sa nu aveti si episodul II, III sau naiba mai stie… Ziarul Argesul a epuizat subiectele ZOO daca nu face un articol despre Tamaga, Draghici, Ionica.wtf…:)

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023