Related Articles

15 Comentarii

 1. 1

  Valy

  Avem o tara frumoasa, pacat ca e locuita

  Reply
 2. 2

  ILIE

  Omul de rând o duce din ce în ce mai prost (de la salarii fără de valoare, până la umilire totală) în timp ce politicienii se umflă precum porcii.
  Politicienii ne spun nouă, oamenilor de rând, că avem probleme cu vederea, că adevărul este cel care ni- l spun ei: că ei politicienii o duc prost , că nu le ajung 3000 – 4000 de euro pe lună nici să se îmbrace şi că poporul huzureşte din salariul minim pe economie.
  Până una alta ei sunt cei care fac legea şi cum românul este precum mămăliga nu trebuie să se aştepte nimeni la schimbări.

  Reply
 3. 3

  Petre

  De 27 ani cel mai mare URAGAN din România care s- a lăsat cu cele mai mari pierderi de vieţi omeneşti şi cu distrugeri masive se numeşte POLITICIANUL ROMÂN cunoscut în limbajul popular MAFIOTUL STATULUI.
  Din punct de vedere statistic nicio altă ţară de pe glob nu s- a confruntat cu un astfel de URAGAN care să radă tot pe unde a trecut, nelăsând nici iarba să mai răsară.

  Reply
 4. 4

  Maria

  De la Nistru pana la Tisa tot romanul plansu-mi-s-a!

  Reply
  1. 4.1

   ION

   Aveţi dreptate, dar fără efect.
   În ziua de azi majoritatea cetăţenilor mor cu dreptatea în mână, indiferent cărei instituţii a statului se adresează, fie ea Judecătorie, Tribunal, Poliţie, Primărie, etc.
   Dai banul stai în faţă, nu dai banul ţi- o iei pe cârcă.
   Concluzia cine are bani îşi cumpără dreptatea chiar dacă nu o are, iar cine nu are bani de dat chiar dacă are dreptate nu şi- o va găsi niciodată.

   Reply
 5. 5

  Uraganul artificial

  E greu sa definesti politica actuala ,cea damboviteana, dar ati nimerit-o. De mintit am fost mintiti tot timpul, dar problema noastra e ca nu ne mai prindem asa usor.Pretentiile dumneavoastra, in ceea ce priveste intelegerea politicii, asa cumva doriti si cum ar trebui sa fie,nu pot fi aplicate in Romania actuala.Ce a spus Eminescu asa a ramas si peste ani.Basescu a fost mai direct in taierea salariilor. Dragnea si echipa fac acelasi lucru dar sub alta forma, mai blanda dar tot cu zgaraituri adanci.Ce ma deranjeaza e lipsa de reactie a” dumnezeului de la Cotroceni”( normal ca e cu d mic) care a spus raspicat in campanie ca in timpul mandatului sau nu se vor taia pensii si salarii.Legatura intre uragan si pretul de la pompa este aceeasi ca intre sula si prefectura.Nu simt nevoia unei femei frumoase in politica, ci a unei femei istete, cu experienta.Femeile frumoase iti iau mintile si te sfasie ,mai ales cand sunt cu mult mai tinere. Avem multe exemple de actualitate cu oameni politici si miliardari de carton, in care femeile frumoase le-au cantat” prohodul”.Cand iti tragi seva din comunism si mai esti si mincinos si politician parat ,nu ai de unde sa stii ca trebuie sa aplici politici legate de drepturile omului si toate cele pe care le-ati aratat dumneavoastra.Dragnea si Vasilescu nu au invatat de la Daea ce inseamna oaia,” acesta statuie vie care are dorinta de afi inteleasa de toti”Cand niste politicieni vor reusi sa vorbeasca atat de frumos despre cetatenii pe care-i conduc si care i-au ales, cum vorbeste Daea despre oaie, inseamna ca lucrurile incep sa se schimbe. Celor doi care vor sa umble la ouale din gospodariile taranilor le spun ca nu prea e bine ,pentru ca ouale sunt pe sezon si castigul cu e permanent. Pot umbla la oule taranilor, dar risca sa transforme Romania intr-o tara de eunuci.

  Reply
 6. 6

  Dora

  Tara noastră aur poarta, noi cerșim din poarta in poarta

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Oare mai avem noi aur? Domnul acela vesnic constipat din fruntea BNR nu zice nimic de aurul din Anglia!? Despre aurul din adancuri nu avem cine stie ce date. Aurul negru, aurul verde s-au cam transformat in…La adio, tu!

  Reply
 8. 8

  EDU

  După un Uragan tot mai rămâne câte ceva, dar după politicianul român numai rămâne nimic.
  Şi educaţia se confruntă cu uraganul politic.
  Până în prezent nu s- au înregistrat împotriviri la uraganul politic din educaţie, uraganul spulberând tot în calea lui atât educabili, cât şi cadre didactice. În picioare au mai rămas doar directori, contabili, secretare, câţiva pupincurişti de prin şcoli şi bineânţeles toţi tărăpucii de prin minister şi inspectorate.

  Reply
  1. 8.1

   caty

   minti cu nerusinare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Reply
 9. 9

  IONEL

  Poate ar fi bine ca Varujan Vosganian să- şi caute propriile ouă.
  Dacă nu le găseşte să caute la partidul şi coaliţia din care face parte.
  Probabil că ăştia nu au ouă şi au început să caute pe la alşţii.
  Vorba ceea, dacă avea baba un coi ajungea ministru de război.
  Constatăm, că guvernanţii noştrii sunt eunuci şi- n neputinţa lor se uită prin grădinile altora.

  Reply
 10. 10

  Mitică

  Guvernanţii au încercat să ne explice că nu s- a scumpit benzina la pompă.
  Da, ei au dreptate, benzina nu s- a scumpit, în schimb s- a micşorat litru, sau ocaua de pe vremea lui Cuza.
  Păi de unde să ştie politicianul român cum stăm cu preţul carburantului?
  Da ce ăştia sunt cu picioarele pe pământ, atâta timp cât folosesc carburanţi de contrabandă ?

  Reply
 11. 11

  Politistul

  de vina sunt contabili din instituti. Fiindca nu stiu sa calculeze.

  Reply
  1. 11.1

   Politistul

   da corect iei sunt de vina. Dar cei ce se baga peste alti cu iei ce facem, car stiu legea mai bine ca altii si ca

   Reply
  2. 11.2

   ION

   Nu degeaba se spune că poliţiştii trebuie să umble musai câte 2. Unul ştie numai să citească, iar celălalt ştie numai să scrie.
   Se pare că şi- n cazul contabilior din zilele noastre funcţionează la capacitate maximă proverbul mai sus menţionat.
   Până în prezent nu mi- am dat seama din ce categorie face parte contabilul nostru. Se pare că nu ştie nici să citească şi nici să scrie.
   Probabil că singura lui calificare este învârtitul sacoşilor, punerea în practică a metodei numtă birul şi rularea banului public din buzunarul instituţiei pentru satisfacerea intereselor clicii din care face parte.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!