Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Victor

  Păi noi suntem niste nesimtiti, nu ne mai intereseaza nimic in afara de ciobul propriu. Unire între cine? Între Bratu şi Oprescu? Între Valeca si Miutescu? Să fim serioşi. Între aceşti parveniţi şi omul simplu, sărac, bătrân şi bolnav? Să fim serioşi, nene Savule

  Reply
 2. 2

  Andrei

  Adevărată este necesitatea luptei împotriva sărăciei materiale, justificată de coexistenţa noastră statală pentru satisfacerea trebuinţelor fiecărui cetăţean. Dar tot atât de adevărată este necesitatea luptei împotriva sărăciei spirituale, a ignoranţei, a lipsei de verticalitate, a decadenţei morale care în fapt generează sărăcia materială.

  Reply
  1. 2.1

   Andrei

   Rectificare: Adevărată este necesitatea luptei împotriva sărăciei materiale, justificată de coexistenţa noastră în cadrul statului pentru satisfacerea trebuinţelor fiecărui cetăţean. Dar tot atât de adevărată este necesitatea luptei împotriva sărăciei spirituale, a ignoranţei, a lipsei de verticalitate, a decăderii morale, în special a celor pe care-i numim elită, care în fapt generează sărăcia materială.

   Reply
 3. 3

  DRAGOS

  UNITI PRIN ACTE DAR IN REST NE UNIM CU C….L .

  Reply
 4. 4

  Samir

  Suntem uniti numai cand avem interese personale

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023

error: Content is protected !!