25 februarie, 2021

Related Articles

13 Comentarii

 1. 1

  Martor

  Campanie de presa contra Publitrans?
  De cine e comandata si cine o plateste?
  Nici un numar fara Publitrans!
  Cam asta e impresia unuia care circula cu Pubitrans.

  Reply
  1. 1.1

   admin

   Nu e nicio campanie de presă. Sunt articole în lanţ care vin în urma reacţiilor primite de la cetăţeni. Reacţii pe care considerăm că merită să le aducem în centrul atenţiei.

   Reply
   1. 1.1.1

    soferdetaxi

    Daca nu iti convine, mergi cu taxiu

    Reply
 2. 2

  Calator

  Sa nu mai vorbim ca se grabesc asa de tare sa plece incat nici nu apuci sa urci bine si inchid usa peste tine… de multe ori prind oameni batrani in usa… sau daca alergi sa prizi si tu un autobuz si ajungi sa urci iti inchide usa in nas si pleaca !!

  Reply
  1. 2.1

   ygor

   nu trebuie sa alegri , esti in statie ;te urci. nu esti in statie , astepti urmatorul autobuz

   Reply
 3. 3

  roberto

  Povestea cu inchisul usilor si prinsul intre ele nu mai este valabila intrucat autobuzele sunt dotate cu sisteme de securitate care nu permit acest lucru,usile se descid imediat ca la lift.
  Daca ceilalti participanti la trafic ar mai sti regulamentul de circulatie si ar da prioritate autobuzului care iese din alveola ar fi minunat.De ce nu chestionati din ceilalti conducatori auto sa vedeti ce va spun?Oare cand parcurgeti orasul la volan numai autobuzele va deranjaza ?Nu uitati ca si ei sunt oameni si poate ca multi dintre ei au condus pe extern.Sa ne mai uitam si in gradina noastra…….

  Reply
  1. 3.1

   Kox

   De-asta pun semnalizare stanga inca dinainte de a ajunge im statie?
   Ori intra in giratoriu fara sa acorde prioritate, pe principiul ca sunt mai mari si opresti tu? Ai dreptate, au fost si pe extern! 😉

   Reply
 4. 4

  ygor

  domnilor de la „argesul” cine este in spatele acestor publicatii?

  Reply
 5. 5

  Andrei

  Nu numai calatorii sufera din cauza acestor soferi care considera ca daca conduc o masina de mari dimensiuni sunt Dumnezeu pe pamant ! Pentru simplu fapt ca nu au ei loc pe banda care circula de multe ori te trezesti ca intra brusc pe banda cealalta, ei nu au auzit de asteptat conduc besmetici prin trafic. Personal am fost lovit de catre un astfel de sofer care a considerat ca strada e a lui si a intrat pur si simplu in mine nu s-a asigurat a tras dreapta si m-a prins intre el si bordura ! Sanctiunea ? o amenda si asigurarea ? imi pare rau dar astfel de soferi care se presupune ca sunt „profesionisti” ar trebui sanctionati pentru fiecare astfel de accident provocat cu suspendare pe o perioada semnificativa fara plata ! De asemenea cunosc o gramada de persoane care au fost lovite pur si simplu de astfel de soferi … soferul de mijloace in comun ar trebui sa conduca PREVENTIV nu distructiv ! Nu neaga nimeni ca sunt o gramada de soferi teribilisti care nu acorda prioritate unui autobuz care iese din alveola insa asta nu justifica sofatul agresiv al unui sofer profesionist care transpoarta persoane !

  Reply
 6. 6

  Andrei

  Plus de asta daca ai mai mult de 3-5 accidente provocate la activ ar trebui sa NU mai aibe dreptul sa conduca un mijloc de transport in comun ! Atitudinea de 2 lei a celor de la publitrans fata de calatori se vede de la o posta ! Controlori si soferi agresivi nu aduc venituri suplimentare ci fac ca noi sa evitam astfel de mijloace de transport si sa preferam masina personala… nu pot sa imi las copilul sa mearga intr-un astfel de mijloc de transport sper ca totusi serviciile publitrans sa se imbunatateasca !

  Reply
 7. 7

  Ionut

  Nu s-a intrebat nimeni de ce au aceasta atitudine?
  Pentru ca salariul pe care lucreaza este unul de 1000 lei + bonuri, si in cazul in care sunt dati afara nu au nici un regret, deoarece pe banii aia gasesti lejer de munca in alta parte.
  Pentru o atitudine mai responsabile este nevoie si de un salariu mai mare, numai riscurile la care sunt supusi acesti soferi sunt enorme, riscuri pe care unii nu le vedem.
  Si totusi, soferii sunt oameni, mai trebuie sa vorbeasca, ca nu sunt doar slugi.
  Pentru cine nu doreste, sunt rugati sa ia si taxiul, nu e o problema.

  Reply
 8. 8

  Lord

  Sustin aceasta campanie impotriva Publitrans sau ce o fii ea.
  Dupa ce ca sunt cele mai scumpe bilete/abonamente din europa de est mai avem si parte de conducatori ciobani si soferi prosti. Au ditamai alveolele si parcheaza tot pe prima banda.

  Sa va spun de ex la Rolast, unde dupa parerea mea la ambele statii sunt cele mai mari alveole incap 2 autobuze la rand, si ei tot pe prima banda opresc..

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Și firma de transport a lui Poșircă de la Mioveni (firmă deținută împreună cu primarul Georgescu, parlamentarul Valeca și ceva acțiuni șeful Poliției Mioveni) are același comportament.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.