04 aprilie, 2020
ad
ad

Related Articles

81 Comentarii

 1. 1

  ILIE

  Judeţul Argeş se confruntă cu o gravă nerespectare a legii în domeniul sistemului de educaţie.
  De ce ar face excepţie tocmai sectorul contabilitate, adică locul unde se manipulează şi se manevrează borcanul cu miere?
  Oare aţi văzut dvs. contabil care să nu se servească cu ceva miere prin diverse metode, (inclusiv metoda numită diluţie). Problema s-a acutizat când borcanul a trecut prin mâinile mai multor contabili, astfel, încât în multe cazuri s- a ajuns ca „albina” să nu aibă cu ce plăti factura iarna că a mâncat sistemul contabilicesc toata mierea.
  Haosul creat în domeniul contabilicesc nu este ceva întâmplător.
  NUMAI în haos poţi să furi cât cuprinde.
  Nu le- a ajuns contabililor că s- au umflat nemeritat cu sporuri de fidelitate 15% + sporul de calculator de 15% + etc., au umblat prin artificii financiare inclusiv la pensiile cadrelor didactice, în sensul micşorării acestora prin nedepunerea declaraţiilor rectificative pentru sume imense de bani .
  La fabriciile de contabili, fie ele Spiru sau ASE Bucureşti încă de la primele cursuri se învaţă regula, că mâna în borcan se bagă DOAR până la degetul mare, adică degetul mare trebuie să tamponeze pe gura borcanului.
  Ce s-a omis a fi explicat contabiliilor „fabricaţi” după 1989 este aspectul că dacă borcanul este mic, ai toată şansa să nu ajungi niciodată cu degetul mare la gura borcanului.
  Şi cum în învăţământ borcanele sunt mai mici, dar mai multe, au ajuns a fi golite de manipulanţii contabili, cu respectarea legii mai sus enunţate.
  Bineânţeles şi cadrele didactice au o mare parte de vină (fie de frică, fie din neştiinţă sau nepricepere, sau multe alte motive precum munca de negru pe plantaţie), că s- au lăsat furaţi şi aduşi la tăcere făr măcar să folosesească „acul” sau măcar peniţa.
  Situaţia este foarte gravă, atâta timp cât cadrele didactice nu sunt în stare să facă curăţenie în propria ogradă, (să oprească minciuna, falsurile, furturile, s.a.), nu demonstrează altceva că sistemul de educaţie este rupt de realitate, iar drumul până la democraţie tinde spre infinit.

  Reply
  1. 1.1

   Puiu

   Aşa a spus şi Gheorghe Tomozei : „Locul
   unui ziarist şi al unui scriitor este sau
   pe stradă, în lume, sau acasă, sau în
   bibliotecă. Nu suntem ziarişti sau
   scriitori numai în orele de redacţie.
   Alea sunt pentru cine nu ştie ce
   înseamnă să fii ziarist sau scriitor“… O ştiu de la Dan Rotaru. Şi din casă poţi să ai inspiraţie pentru un editorial ,dacă citeşti comentariile.Cadrele didactice se pot baza şi pe argumentele juridice ale autorului, fără reţinere. Nu este jurist, dar ştie sigur drepturile celor care mai au de luat restanţe băneşti şi ştie şi vinovaţii, după cum reiese din articol, care nu aplică legea, fără tocmeală! Am însă rezerve la afirmaţia: ” Dar, după mai bine de un sfert de veac de democraţie, dacă le-am lua unora calitatea de politician, am vedea cum ei s-ar întoarce la adevărata lor vocaţie. De exemplu, dacă unii dintre primarii noştri ar reveni la ceea ce au fost înainte, ei ar îmbrăţişa din nou meseria pe care o ştiu cel mai bine.”NIciodată ,niciodată! Mai repede cad în depresie, după ce au trăit la standarde la care nu au visat niciodată, şi de-acolo nu se mai ştie ce variantă aleg. Nici eu nu văd nicio diferenţă între concepţiile politicienilor născuţi din” aceeaşi mamă”. Mă bucur că domnul ILIE, cu care am avut un schimb de păreri, a început să vadă altfel lucrurile.

   ” Bineânţeles şi cadrele didactice au o mare parte de vină (fie de frică, fie din neştiinţă sau nepricepere, sau multe alte motive precum munca de negru pe plantaţie), că s- au lăsat furaţi şi aduşi la tăcere făr măcar să folosesească „acul” sau măcar peniţa.
   Situaţia este foarte gravă, atâta timp cât cadrele didactice nu sunt în stare să facă curăţenie în propria ogradă, (să oprească minciuna, falsurile, furturile, s.a.), nu demonstrează altceva că sistemul de educaţie este rupt de realitate, iar drumul până la democraţie tinde spre infinit. „Abia acum se vede că mai multe cadre trebuie să-i urmeze exemplul. Succes!

   Reply
  2. 1.2

   gaina

   cum rămâne cu profesori iesiti după 89 care sunt ca niște, victima ale sistemului are se uita numai in gradina altora ce fac si ei sunt niste papagali care nu stiu decat bani bani bani

   Reply
   1. 1.2.1

    IŢIC

    Nu te mai da găină şi nu mai juca rolul contabilului nevinovat.
    Pune banii la loc şi dă- ţi demisia până nu este prea târziu.
    Din şcoala lu matale s- a furat cam mult.
    Mai ai o scăpare.
    Lasă comentariile, dăi în gât pe cei cărora le-ai cărat şi dat şpagă.

    Reply
    1. 1.2.1.1

     Gaina

     Citeste citeste citeste

     Reply
 2. 2

  Nicu

  Sunt în situația de mai sus așadar o să mă documentez și am să purced la somarea contabililor la a face ceea ce e corect la Casa de pensii privitor la anii 2008 …………!

  Reply
  1. 2.1

   ION

   Trebuie acordată materie atenţie, ce materiale folosiţi pentru documentare.
   Educaţia a dat rezultate pozitive şi excelente la capitolul dezinformare şi intoxicare cu informaţii false.
   Pentru consultare va recomand adresa 73347 din 23.12.2015 emisa de Ministerul Finantelor (culmea, scrisă de un ungur de bună credinţă, care doreşte binele semenilor).

   Reply
  2. 2.2

   ION

   Corectez
   Trebuie acordată atenţie mărită, ….

   Reply
  3. 2.3

   gogu

   angajatoru declara domnule nicu. Angajatorul nu este contabilul si PATRONUL tau

   Reply
   1. 2.3.1

    gogu

    rectific nu contabilul declara, patronul intocmeste declaratia si o depune este este conducatorul societati

    Reply
   2. 2.3.2

    ILIE

    „gogu”, „fane”, „popa” etcde profesie contabil la şcoală ai dreptate, dar numai până la un punct,
    În sistemul de educaţie directorul de şcoală este membrul de sindicat. Idem contabilul.
    Păi unde ai întâlnit (domnule contabil) patron membru de sindicat, în altă parte (decât în Argeş şi numai în educaţie)?
    Şi cum obligaţia contabilului este să întocmească declaraţiile rectificative, iar acesta din urmă nu le- a întocmit, nu mai punem problema că patronul – membru de sindicat să le şi declare, aşa cum matale ai precizat mai sus.
    Tocmai din acest motiv instanţa de judecată a obligat Instituţia să acorde păgubitului cadru didactic, despăgubiriile în cauză.
    Patronul- membru de sindicat musai recomand să cheme în judecată pe dl. contabil „gogu”, „fane”, „popa”, etc., pentru simplu motiv că aşa prevede legislaţia.
    Dacă patronul- membru de sindicat nu se adresează instanţei de judecată are toate şansele să plătească prejudiciul din buzunarul propriu.
    A venit momentul în care încrengătura conducătoare secretar- contabil- director trebuie să se rupă.

    Reply
 3. 3

  ION

  Normal, ar fi ca, indivizii de contabili care nu au respectat legislaţia să despăgubească pensionarii, (foste cadre didactice) pentru prejudiciul adus din nedepunerea declaraţiilor rectificative.

  Reply
  1. 3.1

   MADALINA

   Mult spor care din ei, conducătorul entități decalară aceste venituri conform codului fiscal împreună cu consiliul de administrație multa sănătate. Citiți legea înainte sa cereți despăgubiri eu am reușit cum AM PRECIZAT

   Reply
   1. 3.1.1

    MĂ(DALINA)

    Măi „Mădăline” sunt două variante: ori nu le ai cu cititul, ori nu înţelegi nimic din ce citeşti.
    Pct. 28 din Normele metodologice date în aplicarea art. 296^18 alin. (5^1) din Codul; Fiscal, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 44-2004, cu modificările şi completările ulterioare, precizează că:
    “pentru calculul contribuțiilor sociale, altele decât cele prevăzute la pct.27, în situația hotârârilor judecătorești rămase definitive și irevocabile, prin care se stabilesc obligații de plată a unor sume sau drepturi reprezentând salarii, diferențe de salarii, venituri asimilate salariilor sau diferențe de venituri asimilate salariilor, actualizate cu indicele de inflație la data plății acestora, asupra cărora există obligația plății contribuțiilor sociale, precum și în cazul în care prin astfel de hotărâri s-a dispus reîncadrarea în muncă a unor persoane, sumele respective se defalcă pe lunile la care se referă și se utilizează cotele de contribuții de asigurări sociale care erau în vigoare în aceea perioadă”
    Neaplicarea, în cazul veniturilor din salarii sau a diferenţelor de salarii stabilite în baza unor hotărâri judecătoreşti rămase definitive şi irevocabile, a prevederilor legale ale punctelor 27 şi 28 din Normele metodologice date în aplicarea alin. (5) şi (5^1) ale art. 296^18 din Codul Fiscal, respectiv utilizarea cotelor de contribuţii sociale în vigoarela data plăţii, precum şi nedepunerea declaraţiilor rectificative pentru sumele menţionate, contravin principiilor fundamentale ale sistemelor de asigurări sociale.
    Modificarea Codului Fiscal de Consilul de Administraţie se numeşte infracţiune.
    Dacă ai ocupat postul fără prea multă ştiinţă de carte, de ce nu te duci să întrebi pe cei cărora le- ai şpaga, poate te ajută (să te scufunzi de tot)

    Reply
    1. 3.1.1.1

     madalina

     esti cunva profa de romana invata pe copii cum se scrie spala-ma la ore si mai vorbim

     Reply
  2. 3.2

   Petrică

   Da, este adevărat, există deja sentinţe în acest sens prin care Instituţiile de învăţământ au fost obligate de către Tribunalul Argeş să achite diferenţele de pensie, ca urmare a nedepunerii declaraţiilor rectificative.
   Instituţiile de învăţământ sunt obligate prin lege să recupereze paguba de la contabilul care s- a făcut vinovat de neîndeplinirea atribuţiunilor de servici.
   Şi- n acest sens există dosare în curs de judecată, bineînţeles şi contabilii în cauză au dreptul să se apere.
   Rămâne de văzut dacă prejudiciul rămâne în sarcina instituţiilor de învăţământ, sau a contabiliilor.

   Reply
   1. 3.2.1

    popa

    Al institutei angajatoare din acea perioada

    Reply
   2. 3.2.2

    Profa romana

    Care sint acele instituti care au fost obligate sau dati nunarul de dosar

    Reply
    1. 3.2.2.1

     Pepe

     Contra- cost ca între contabili

     Reply
    2. 3.2.2.2

     Profa de romana

     dau maditati la clasa gratis

     Reply
  3. 3.3

   Petrică

   Redam mai jos un paragraf dintr- o sentinta judecatorească emisa de Tribunalul Argeş în luna martie 2017.
   „Obligă pârâtul să depună la Casa Judeţeană de Pensii Argeş declaraţiile nominale rectificative privind diferenţele salariale achitate reclamantei în baza următoarelor titluri executorii: ….. Obligă pârâtul să plătească reclamantei, cu titlul de despăgubire materială, diferenţa dintre drepturile de pensie efectiv încasate şi cele cuvenite în baza acestor declaraţii nominale, calculată de la data de 01.01.2012 până la data depunerii.”

   Reply
  4. 3.4

   maricica

   legislatie stufoasa si plan de scolarizare putin

   Reply
 4. 4

  Dora

  Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la alte institutii, de exemplu la funcţionarii de la unele primării. Boc şi Băsescu au lăsat un adevărat haos în sistem.

  Reply
  1. 4.1

   cocosul

   bos si Băsescu sa le depună dragilor nu noi

   Reply
 5. 5

  andrei frasineanu

  Superb articol domnule ! In primul rand aveti o mare dreptate cand afirmati urmatoarele ,, Dar, după mai bine de un sfert de veac de democraţie, dacă le-am lua unora calitatea de politician, am vedea cum ei s-ar întoarce la adevărata lor vocaţie. De exemplu, dacă unii dintre primarii noştri ar reveni la ceea ce au fost înainte, ei ar îmbrăţişa din nou meseria pe care o ştiu cel mai bine.

  Sigur, toate meseriile sunt onorabile, dar cu condiţia de a le revendica şi exercita. Or, în cazul în care eşti tractorist, spre exemplu, dar faci altceva, înseamnă că eşti doar un parvenit. Iar dacă mai există în lumea asta mare un rest de ridicol, cred că aici s-a refugiat, în această întâlnire dintre tractoristul convertit la statutul de primar.,,

  Presupun ca cele relatate se refera si la dl. primar Ionica, fost frizer si la dl. primar Georgescu, fost ospatar.

  Reply
 6. 6

  Gheorghe

  La Liceul Rucăr s-a împuţit afacerea.
  Cei trei directori de la Liceul Rucăr al[turi de alte 2 persoane proaspăt angajate s- au supărat şi au dat în judecată pe primarul Dulamă de Rucăr
  http://web.justitie-ag.ro/tr_ag/tr_app/dosar_detalii.asp?id_dosar=10900000000123391
  Nu ştim în ce măsură „procesomanii” au acordul I.S.J. ului pentru acţiunea în cauză, la mijloc fiind nişte conflicte între gruparea mai sus menţionată şi Primarul de Rucăr.
  Suntem interesaţi de punctul de vedere al domnului Tudosiu, să vedem:
  – dacă pagubele create de cele două grupări se vor regăsi în buzunarul Liceului Rucăr sau în cel al I.S.J. ului.
  – dacă Biroul dnei Uşurelu este de acord să achite eventualele pagube create de cei trei muşchetari

  Reply
  1. 6.1

   Gheorghe

   Nici vechea contabilă nu s- a lăsat mai prejos, chiar dacă între ea şi cei trei „muşchetari de tinichea” au fost nenumărate litigii, astfel încât primarul Dulamă s- a mai ales cu un proces, precum „cei zece negrii mititei”
   Dar, vorba ceea, lângă cei trei a apărut şi cel de al patru- lea muşchetar de tinchea.
   http://web.justitie-ag.ro/tr_ag/tr_app/dosar_detalii.asp?id_dosar=10900000000123394

   Reply
 7. 7

  rata

  multa sanate la profesori sa predea legislatie la ore in loc de materie prima. Au cunostnte foarte bune in legislatie legislativa dar nu stiu un lucru se totul are o limita greva greva greva greva

  Reply
 8. 8

  POP

  Eu cred ca acest domn Savu este profesor si face numai rele de a publica asemenea articole.
  CEREM DEMISIA Demisia demisia demisia demisia demisia

  Reply
  1. 8.1

   Marin

   Domnule Pop te referi la dl. Savu de la Minister sau la cel de la I.S.J.?

   Reply
   1. 8.1.1

    popa

    care scrie articole

    Reply
    1. 8.1.1.1

     POP

     Matale cine eşti POP sau popa?
     Sau eşti doi într- unul, sau mai bine zis eşti în plop?

     Reply
     1. 8.1.1.1.1

      popa

      ala careți cânta in biserică. spor

 9. 9

  Mihaela

  Ar trebui ca fiecare profesor sa se intereseze de declaratiile rectificative depuse la Casa de Pensii

  Reply
  1. 9.1

   MOS ION

   Ar trenbui ca fiecare profesor sa facă ce fac polițiști sa dea numai 4 la ore sa rămână copii repetenți. eu așa o sa fac numai patru la sport o sa dau si ii pun sa alerge si după pisicile portocali din curtea scolii fiindcă din cauza lor am ajuns așa. Sa ne dușmănim intre noi ca fiindcă unele pisici ridica vocea in sus sa acopere.

   Reply
 10. 10

  fane

  ar trebui ca fiecare profesor sasi faca treba sa

  Reply
  1. 10.1

   ILIE

   Măi „fane”- contabilul, iar o dai după prun.
   Matale nu înţelegi că nu toate cadrele didactice se sperie de bau- bau.
   Bau- baul matele era bun în urmă cu 15- 20 ani. Eu zic că nu te scapă bau- bau, (că şi ei sunt speriaţi la rândul lor de un BAU- BAU mai mare), că publicul a aflat de prejudicul.
   Oare crezi mătăluţă că mai poţi distrage atenţia publicului de la faptele pe care le- ai făcut.
   Lucrurile sunt destul de clare, contabilii:
   – au aplicat legea după ureche (fiecare după tipologia urechii al cărui titular este),
   – au băgat mâna în banii cadrelor didactice până la coate,
   – au păgubit la greu pensionarii- foste cadre didactice,
   – au adus prejudicii statului.
   Aşa cum ai citit mai sus măi „fane”- contabil, deja există şcoli care şi- au angajat firme de avocatură care au chemat în judecată contabilul pentru a se recupera prejudiciul datorat.

   Reply
   1. 10.1.1
    1. 10.1.1.1
 11. 11

  ITIC

  Aici este forumul profesorilor sau al juristilor. Scuze este al celor care dau 10 pentru o bomboana la sfarsit de an

  Reply
  1. 11.1

   ITIC

   Măi „gogu”, „fane”, „popa” s.a nu te mai da drept ITIC că nu-i cazul, aşa cum bine a constatat ILIE.
   Probabil că aşa procedai tu, când erai mic., Corupeai profesorii să te treacă clasa, iar acum te răzbuni pe ei, că te+au trecut clasa şi ai rămas aşa cum ai fost

   Reply
  2. 11.2

   ITIC

   Poate te acuz de plagiat ….. numele asta este al meu

   Reply
 12. 12

  prof economie facultate

  Codul de procedură fiscală prevede că orice contribuabil poate modifica o declarație fiscală pe perioada termenului de prescripție a dreptului de a stabili creanțe fiscale. Astfel, declarațiile fiscale pot fi corectate de fiecare dată când sunt constatate erori în declarația inițială, prin depunerea unei declarații rectificative. Concret, pot fi remediate astfel erori care se referă la cuantumul impozitelor, taxelor și contribuțiilor, la bunurile și veniturile impozabile, precum și la alte elemente ale bazei impozabile

  Reply
 13. 13

  presa

  Am calculat si eu . mau pagubit la pensie. Suma este foarte mare de ordinul …… . Conform o.u.g. 71/2009 s-au pus in plata sumele aferente hotararilor judecatoresti. La sfarsitul anului 2014 s-a redus pensia de la 20% la 15% din ce am aflat si eu ca profesor. Pina in 2014 sau platit circa 45% din respectivele sume ramanad 55% stiti cat am pirdut la pensie 400 lei ca contributie si ca punc 2 lei . E bataie de joc.

  Reply
 14. 14

  In jos

  https://m.youtube.com/watch?v=aXy9pR1Hmq4 cititi Un article e beton la arestat

  Reply
  1. 14.1

   tatal

   uau si elevi lor ne operează frumos

   Reply
 15. 17

  ion

  as este învățământul nostru de zi cu zi

  Reply
 16. 18

  Ion

  Domnule contabil, vă mulţumim pentru indicaţii.
  Dar o veche vorbă românească spune „Vezi paiul din ochiul altuia, dar nu vezi bârna din ochiul tău”.
  Oricum, este bine că ai mai cedat puţin şi că ai tras concluzia că ai păgubit pensionarii cu 2 lei/ lună. Probabil, că o să ai linişte când o să recunoşti că ai păgubit pensionarii în medie cu 250 lei / lună. Paguba este calculată de finanţişti adevăraţi acreditaţi şi nu de un contabil care a ocupat postul pe şpagă.
  Oricum, un om cu gramatica, logica şi contabilitatea ta întâlneşti mai greu.
  Toată lumea a priceput, că umplii anumite articole de comentarii, că vorba ceea oricum te plictiseşti.
  A venit momentul să înţelegi că matale mănânci salariu şi şpăguieşti tocmai pe spinarea celor pe care îi înjuri.
  Aşteptăm, totuşi ca dl Tudosoiu să iasă în public şi să recunoască vorba lu’ matale, cocina din educaţie.

  Reply
  1. 18.1

   Presa

   Mau citrate cine oi fi si vezi ce inseamna sa ai calitate de angajator. Si nu ‘re mai da si tu cu tot fell de nume ca stim cine esti U.M.I.

   Reply
  2. 18.2

   Unghie

   Sa fi sanatos ioane. La ce minte ai se stie cine esti. Se vede. Esti un intellectual si un priceput total. Cred ca acasa te conduce …….. si acum incerci sa te afirmi. Multe ” sucesuri”

   Reply
  3. 18.3

   Anca

   Cum cum explicatine …..

   Reply
 17. 19

  Puiu

  POP : ” Eu cred ca acest domn Savu este profesor si face numai rele de a publica asemenea articole.
  CEREM DEMISIA Demisia demisia demisia demisia demisia”

  Şi eu cred acelaşi lucru, domnule contabil. Eu vă zic în continuare contabil, chiar dacă v-aţi luat o sută de nume în comentariile pe care le-aţi făcut. În războiul pe care-l purtaţi cu cadrele didactice sunteţi de departe câştigător. Mă fascinaţi cu argumentele acelea de pe youtube, cu intervenţiile ce demonstreză capacitatea dumnevostră intelectuală şi comportamentul dvs. de luptător. Nu ştiu cum să-l rog pe” profesorul” Savu să se limiteze la articolele pe care le-a scris până acum, astea cu aspecte din şcoli, şi să pună capăt măcelului. Nu măcelului dintre beligeranţi, ci măcelului limbii române, că mai e puţin şi încep şi analfabeţii să râdă. Curcile au făcut-o demult! Mi-aş fi dorit ca domnul Savu să fie psiholog, sociolog, chiar şi corector la ziar, că sigur deveneaţi un prieten sau pacient al său. Dar asta e, face şi dânsul ce poate. Eu am curaj să afirm că sigur ajung să scriu la fel de bine ca dvs. dacă mai citesc două trei comentarii care vă aparţin! Sunt foarte interesat la ce şcoală vă desfăşurati activitatea, că tare îmi doresc să vă cunosc! NU cred că ajung în viaţa mea, sper din tot sufletul, să vă egalez la scris. V-aţi masurat numărul de sinapse? Dacă nu , poate reuşiţi în cel mai scurt timp să găsiţi un şubler. Cred că aveţi peste patru, la uşurinţa cu care scrieţi . În locul dvs. nu aş mai purta muncă de lămurire cu cadrele acestea habarniste. Să-mi atrageţi atenţia la greşelile pe care le-am făcut în scris, ca să nu-i dau satisfacţie profesorului Savu! La halul în care scrie şi Savu ăsta, mi se pare că are foarte mulţi cititori şi l-am văzut cocoţat şi pe „Ziare-pe- net”. Eu nu-l invidiez, dar sunt destui !

  Reply
 18. 20

  tataie

  https://www.youtube.com/watch?v=q-I6lYJE4gE ce oameni. Vedeți si va mirați ……………..

  Reply
 19. 22

  MOS ION

  „Şi eu cred acelaşi lucru, domnule contabil. Eu vă zic în continuare contabil, chiar dacă v-aţi luat o sută de nume în comentariile pe care le-aţi făcut.” – Puiu

  Va înșelații suntem cititori si apăram unele principii al democrației – LA SESIZARI . libertatea de exprimare. suntem generația care am fost si in cea ceaușista si in cea ilieasca si in cea constantineasca si in cea basista si acum in cea actuala iohanista. Am văzut multe schimbări in ……….. . vrem o românei cum a fost cândva, sa mergem liniștiți pe strada, fără sa ne fie frica, sa avem totul pus la locul lui cum a fost cândva. MOS ION

  P.S. celor ce nu le place de noi, va zicem ca nu o sa ne dam bătuți pana când nu ……….

  Reply
  1. 22.1

   Ion

   Da aveţi dreptate, limba română şi aceleaşi defecţiuni gramaticale folosite, în mod repetat de mai mulţi comentatori, confirmă că:
   – cei mulţi contabili au absentat în mod repetat (şi regulat la de la şcoală), iar Bac-ul (mă refer la examenul de final de 12 clase şi nu la cel care trece Dunărea) l- au luat prin fraudare, că de modul de absolvire a Facultăţii de Contabilitate nu mai discutăm, angajările acestora în sistem fiind făcute folosind un singur criteriu numit ŞPAGĂ la I.S.J. Argeş.. De altfel niciunul din mulţii comentatori contabili nu a negat acest lucru (că a dat şpagă la angajare şi nu numai).
   sau
   – acelaşi contabil sub diverse nume încearcă să ne comunice (sub acoperirea democraţiei) că el este mai mulţi într- unul. În acest caz nu este de mirare să aflăm că I.S.J.-ul îl recompensează cu mai multe salarii/ lună.
   Şi oricare ar fi varianta adevărată este clar că I.S.J. ul a făcut angajarea contabililor sau contabilului pe ŞPAGĂ, că de cunoştinţă de carte nu poate fi vorba, iar de conştiinţă nici atât (cele două negăsindu- se nici la mai marele General)

   Reply
   1. 22.1.1

    Nelu

    Si evaluare ati omiso. TReceti numai cu note pe pomeni copiii sa va vie bine. Si mute altele . In loc sa faceti orele faceti politie politica. Si multe altele. Vreti numei benefici dar rezultate nimic acestea vazabduse zi de zi peste tot. Mai bine ar trebui sa faceti ce stiti mai bine adica sa predati nu sa urmariti.

    Reply
 20. 23

  Balilesti

  https://www.youtube.com/watch?v=O_umoSH5gys

  ar trebui ca acești oameni sa fie dați jos din funcție ce ne facem cu tara asta. Unde va ajunge EA …………………………………….

  Reply
 21. 24

  Puiu

  Domnule Ion, dacă dvs. credeţi că sunt mai mulţi comentatori, şi eu vă accept părerea, înseamnă ca este dramatic în Educaţie. Să scrii la modul: pisici portocali, săşi, vă înşelaţii, mau păcălit, eşti cunva, şi mă opresc aici cu exemplele, şi să faci parte din sistemul de învăţământ este incredibil! De şpagă la angajare, cum pomeniţi dvs., înseamnă să fii sinucigaşi să primeşti pentru angajarea unor sfertodocţi. De absolvenţi de facultate nici vorbă! Este de domeniul fantasticului, aşa ceva nu cred că există. Păi ăştia nu trec bacul nici peste Dunăre, că s-ar scufunda la cât sunt de proşti (mi-a plăcut specificarea dvs.)! Părerea mea este să vă opriţi din comentarii, cu toţii, că mai sunt şi părinţi care pricep şi nu faceţi decât să compromiteţi total Şcoala! Şi-aşa…!

  Reply
 22. 25

  vladesti

  https://www.youtube.com/watch?v=2CzgzFFxP9Q

  Asa mai zic si eu. Ce frumos ……………….. . Pe noi ne batjocoresc ca facem nu știu ce cu borcanul de miere , dar iei cum sunt …….

  Reply
 23. 26

  ILIE

  Ce faci dom’le contabil, ai luat toate comunele la rând, în speranţa că ţi se pierde urma ?
  Tot este bine pentru început, că ai recunoscut şi afacerea cu „borcanul de miere”.
  Singura problemă a lu matale că fiind borcănele mici ai cam golit cam multe borcane şi se vede

  Reply
  1. 26.1

   vladesti

   ………………………………………………………………….

   Reply
 24. 27

  vedea

  Alta inrebare ……

  https://www.youtube.com/watch?v=dLeyQd7u2lw

  o noua lectie de viata …….

  Reply
 25. 28

  Puiu

  Mai vedea, nu ai nişte filmuleţe în care profesorii sunt loviţi de elevi?

  Reply
 26. 30

  nucsuara

  https://www.youtube.com/watch?v=KRyWn9OYOY4

  asa se poate da ………………….

  Reply
 27. 36

  Presa

  Oameni buni alceva nu aveti de facut mai bun. Decat sa va jigniti Mai bine vati iubi si voi sunteti colegi. Ce inseamna asta tigania asta. Daia dam inainte cum merge melcul. Fiti mai calculati si voi. Cel toti jigniti pe bietul om. Punetiva si voi in pielea lui. Voi sunteti elita tari profesori voi faceti viitorul tari dar din ce vad sunteti in……i tari. Mult notice. Si Sanatate acestui on care cred ca este un adevarat geltamen ca va time pieptul si nu iese sa va zica ceva. Cu Altex cuvinte latrati latrati ca oricum sunteti ……

  Reply
 28. 37

  Presa

  Oameni buni alceva nu aveti de facut mai bun. Decat sa va jigniti Mai bine vati iubi si voi sunteti colegi. Ce inseamna tigania asta. Daia dam inainte cum merge melcul. Fiti mai calculati si voi. Ce-l toti jigniti pe bietul om. Punetiva si voi in pielea lui. Voi sunteti elita tari profesori, voi faceti viitorul tari dar din ce vad sunteti in……i tari. Mult noroc si sanatate acestui on care cred ca este un adevarat geltamen ca va time pieptul si nu iese sa va zica ceva. Cu altex cuvinte latrati latrati ca oricum sunteti ……

  Reply
 29. 38

  GHIŢĂ

  Tăcerea conducerii I.S.J. Argeş spune totul despre rahatul din educaţie.
  Oricum I.S.J.- ul consideră că administratorul financiar zis şi contabil este mai important decât toate cadrele didactice la un loc.
  Cadrele didactice sunt văzute de către sfinţii” sistemului, ca nişte negrii pe plantaţie care nu au decât un drept- acela de a muncii.
  În schimb contabilul este văzut de către „sfinţii” sistemului, ca un soare care îţi dă lumină şi căldură (ar fi şi culmea să fie altfel, că doar contabilul manipulează banii către „sfinţii de sus”).
  Alimentatorul pentru I.S.J. nu este cadrul didactic (că doar pe politicienii nu- i interesează ştinţa sau conştiinţa) ci doar contabilul care se ocupă cu sustrasul din buzunare.
  Şi acum cinstit vorbind, la ce mai trebuie atâta carte, că vorba ceea cu mai puţină carte (chiar şi analfabet) te faci contabil de şcoală şi huzureşti pe spinarea altora. Ba mai mult, primeşti şi supliment, ţi se permite să- şi umileşti cadrele didactice.
  Vorba ceea „Munciţi, munciţi, să avem noi ce fura.” sau „Nu puteţi voi să munciţi, pe cât putem noi fura”.
  Nu- i aşa domnule contabil? …
  Are dreptate dl. contabil. Cadrele didactice să meargă la muncă, nu să piardă timpul cu descoperirea furturilor (atât din buzunarul angajaţilor cât şi din banul public) făcute de caracatiţa contabilicescă din educaţie.

  Reply
 30. 39

  presa

  CI ZICI DOMNULE CHITA

  Reply
 31. 41

  sMILGHER

  SA NU SE INTAMPLE SI LA VOI CA STITI CA CAM FACETI

  Reply
 32. 43

  miveni

  https://www.youtube.com/watch?v=ObCurMdQ26g

  Un cadou pentru profa de romana de la tara …….

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.