Related Articles

18 Comentarii

 1. 1

  Goargăș

  Mai devreme sau mai târziu, promotorii urii vor fi aruncați la lada de gunoi a istoriei. Ca să nu fie însă prea târziu, ar trebui să începem imediat, cu un prim reprezentant.

  Reply
 2. 2

  Elena

  Intr-o zi de mai a anului 1978 fiind in clasa a patra la fosta scoala generala 3 de la Liceul Economic pe vremea aceea, aveam un coleg de clasa pe nume Tanase. Bietul elev fusese facut pionier si era atat de mandru de asta incat cele cateva note de 4 primite il buimacisera de tot. Fara sa realizeze situatia in care s-ar putea afla, a iesit in fata la catedra cu cravata rosie in mana spunand ca nu o merita…A fost un soc pentru toti. Incluziv pentru invatatoare. Aceasta i-a aratat cum s-a priceput mai bine ca o merita si cu acea cohorta de note de patru. Noi, pustimea eram tare incurcati. Asa ceva nu ar fi putut face parte din ceea ce ni se spunea peste tot, dar a fost sa fie un fel de clementa care sa stinga din fasa orice situatie neprevazuta. Tanase nu a realizat multa vreme ceea ce a facut prin acest gest cu toate ca fiind o scoala de elita notele sale erau prin ponderare calitativa cu mult peste ale celorlalti elevi ai altor scoli. Domnule Savu, oare gresesc daca public predau cravata mea spunand ca nu o pot vota de d-na Dancila?

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Tronc-codoronc ! Tu cum ai ajuns elevă la Scoala 3 Piteşti ? Părinții tăi ce funcții aveau în regimul comunist al lui Nicolae Ceauşescu (din 1978) ? Dacă tot eşti atât de „meritocrată”, de ce n-ai candidat şi tu ?
   Apropo, colegul tău din casa a lV-a, Tănase, cu ce se ocupă azi ? Mai este în țară sau este deja în diaspora (cercetător stiințific) ? Ş.a.

   Reply
  2. 2.2

   Savu Gheorghe

   Doamnă Elena, va adresați unui om pe care nu-l cunoașteți decât după editoriale. Nu știți nimic altceva despre mine. Nici acum nu știu dacă e bine să scriu despre mine și despre relația mea cu cravata roșie. Vă spun numai că am fost judecat de cei care ofereau asemenea cravate, dar nu pentru că am refuzat-o, ci pentru altceva mult mai grav. Vă mai spun că am crescut lângă un om care a trecut pe la reeducarea de la Pitești. La fel, în decembrie 89 am fost student și am fost familiarizat cu „Piața golanilor”, am luat-o pe Elisabeta Rizea cu mașina de la Nucșoara și am prezentat-o studenților bucureșteni imediat după evenimentele din 89, chiar și lui Corneliu Coposu. Aș putea spune mult mai multe, despre liberalii de la Fundația Brătienilor, despre Ioana Arnăuțoiu, dar mă opresc aici. Îmi pare rău că dvs nu țineți cont de principiul terțiului exclus. Căci dacă scriu despre președintele Iohannis că nu are un comportament democratic, nu înseamnă că scriu în favoarea lui Dăncilă. Eu scriu având în minte principiile democratice, nu vreo persoană sau alta. Iar în ceea ce privește pe dna Dăncilă, vă rog să căutați articolul meu despre „Chipul decadenței”. Așa că, atunci când purtați cravata roșie, măcar să fii învățat și puțină logică – iertați-mi prezumțioasa afirmație – ca să-mi înțelegi astăzi articolele. Vă rog să ieșiți din logica „cine nu e cu noi, e împotriva noastră”, ca să nu spun că acea cravată nu o mai aveți la gât, dar vi s-a mutat în suflet! Cum pare sloganul lui Iohannis, pentru o „Românie normală”? Dacă e ok, atunci nu mai avem ce discuta. Deci votați cu cine credeți, pe mine nu mă interesează, dar lăsați-mă să am altă convingere, pentru asta am ieșit în decembrie 89 în Piața Universității. Seară bună!

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Savule, strici orzul pe gâște!

  Reply
 4. 4

  Marian

  Intr-adevar d-le Savu, pamantul este plat ! Elisabeta Rizea , eroina din Nucsoara a fost cu mai multe mijloace de transport in beciul securitatii. Ca ati dus-o si dvs. sa vada lumea nu este o noutate. Noutatea ar fi faptul ca dupa Piata Universitatii unde pretindeti ca ati fi fost, a urmat o lunga bezna cu nuante sangerii la care va referiti cu multa admiratie. Aceasta o veti regreta crunt diseara cand se vor fi numarat voturile. Atunci articolele dvs. vor trebui sa fie mai adecvate realitatii. Cel mai probabil o sa urmeze o perioada de lamentari si apoi de una a trezirii la realitate. Nu din comunismul care va bantuie, ci din logica instinctului de conservare. O duminica galbena va doresc !

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Daca va fi o duminica galbena, si se pare ca va fi, atunci in fruntea județului nostru nu va fi Elisabeta Rizea, si Miutescu. Va dați seama? De la Toma Arnautoiu la Miutescu este la fel cum se întâmpla cu Diaspora, de la Eliade si Cioran la romii de la Titesti plecați in Austria. Asta da Diaspora, care-l va vota pe un alt minoritar. Si așa ajungem galbeni, la fel ca floricelele de pe fustele pirandelor.

   Reply
  2. 4.2

   Anonim

   Apropo, la Titesti primarul e galben. Așa va ajunge tara asta, adică un sat ca Titesti mai mare. Iar cine se îndoiește, va rog sa stați o ora in centrul satului, ca sa va convingeți ce ne va aștepta in curând.

   Reply
  3. 4.3

   Anonim

   Nu va trece mult timp și românii adevărați vor (re)deveni cocoși. La primul lor cântat, strigoii galbeni vor disparea în uitare. Nu-i va mai răbda nici pămantul țării pe care o trădează, împreună cu ,,plecații”.

   Reply
   1. 4.3.1

    Anonim

    Tu eşti, bre, ăla cu „raionul” Muscel ?!

    Reply
    1. 4.3.1.1

     Anonim

     Nu, cu România, rățoiule!

     Reply
 5. 5

  Marian

  Noapte buna Savule. Vreo zece ani poti sa dormi linistit !

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Noapte bună, România!

  Reply
 7. 7

  un pitestean

  Dl. Savu , cu tot respectul nu o sa puteti spune ca dupa 30 de ani ciumati chiar toti argesenii sunt prosti. Sunt insa printre ei si cativa foarte foarte prosti. Din fericire astazi vor trebui sa sa reorienteze acceptand situatia.

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Liderul politic al judetului va ajunge Adrian Miutescu, care va face Autostrada Pitesti-Sibiu, va readuce investitorii in Arges, iar Pitestiul va ajunge o adevarata metropola, cu zona metropolitana Mioveni, va aparea un tren suspendat intre Pitesti si Mioveni etc. Cata gargara liberala!

  Reply
 9. 9

  Iurii

  D.Savu aveți o viziune obiectivă asupra stării sociale românești. Și ceia ce a scris este valid la nivel mondial.

  Reply
 10. 10

  marin

  Lumea e într o continuă schimbare. Valorile promovate si susținute de Corneliu Coposu, Ion Rațiu, Ion Diaconescu, … nu se mai regăsesc acum. Păcat, oamenii aceștia au murit crezând într-un ideal!

  Reply
 11. 11

  catel

  Numai capre pe aici!!!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023