04 iunie, 2020
ad

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  popa n.

  Nu am nicio legatura cu pacientul, dar, ca simplu cititor al articolului, imi dau seama ca ni s-ar fi putut intampla oricaruia dintre noi. Va multumim ca EXISTATI, domnule Doctor! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate dv si familiei dv.!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  O echipa chirurgicala si Un Anestezist care Este foarte important ca rol in interventiile chirurgicale da …. !

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Un articol manipulator …de Publicitate mascată care vine după zeci de alte articole semnate de de acelaşi ziarist (credibil) care „puneau la zid”(pe drept) activitatea necorespuzătoare a multor angajați (inclusiv medici) de la Spitalul Jud. de Urgențe Argeş, dar şi din alte spitale din județ.. Ca pacienți, am ajuns să ne închinăm, în genunchi, şi ridicăm rugăciuni şi mulțumiri fierbinți lui Dumnezeu din Cer când ne scoate în cale într-un spital românesc şi cadre medicale care îşi fac meseria în mod profesionist, umanist şi respectând deontologia profesiei medicale (pt. care plăteşte Statul român- salariul de mii de € , dar şi pacienții – şpaga , tot de mii de €). E adevărat , aceşti medici sunt „Dumnezeul Spitalului” şi merită ofrandă morală şi…materială şi, de ce nu,…”Publicitate mascată” pentru că îşi fac MESERIA , ca Dr. Bidivenciu ! Vă mulțumim că existați, dragi Doctori !

   Reply
   1. 2.1.1

    George Olteanu

    Pot să vă mărtursisesc că nu m-am gândit că ar fi publicitate mascată. M-am gândit în schimb că e la fel de normal să semnalez şi cazurile fericite, reuşitele, aşa cum în atâtea rânduri am scris pe negativ când lucrurile din spitale s-au petrecut anapoda.

    Reply
 3. 3

  George Ion

  Într-adevăr, d-l doctor Bidivenciu e un specialist de mare viitor, punând multă pasiune în ceea ce face. Afirm acestea deoarece am fost recent operat de dânsul. Va ajunge un MARE NUME în chirurgie

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.