Related Articles

13 Comentarii

 1. 1

  Lidia

  Lumea a trecut de la o extremă la alta: criza Covid19 – războiul din Ucraina. Nu credeam că vom vedea așa ceva în realitate! Dar am trăit să o vedem și pe asta!!

  Reply
 2. 2

  marin

  Eu nu cred că barbaria provenită din ignoranţă are o explicare! Nici nu văd un sfârșit prea curând al războiului din Ucraina. Rusia nu renunță, pentru că are interese prea mari, iar Ucraina nu capitulează pentru că își apără națiunea. Populația civilă suferă cel mai mult și în Rusia și în Ucraina.

  Reply
 3. 3

  KIA

  Noi privim războiul la televizor și suntem uimiți, dar cum o fi pentru oamenii aceia care au plecat în lume cu o pungă în mână după o viață de trudă?! Și casele distruse și familiile destrămate… Câtă ignoranță la un conducător despotic!!

  Reply
 4. 4

  Vicki

  Am satisfacția că istoria ne-a demonstrat prin fapte, că toți dictatorii au sfârșit tragic!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Războiul acesta era previzibil încă de la destrămarea uniunii sovietice

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Și occidentalii au vina lor

  Reply
 7. 7

  anonim

  Eu zic că e bun Putin aici, în Estul Europei, că ține spiritualitatea departe de lumea dezlănțuită!

  Reply
 8. 8

  Vasea

  Războiul din Ucraina a anulat orice urmă de Covid19. După toate suferințele noastre timp de doi ani de pandemie, trăim drama colectivă a unui război de gherilă. Urmează foamete și secetă, că în rest le-am trăit pe toate!

  Reply
 9. 9

  Mia

  Poate că are dreptate și Putin când zice că vrea să alunge drogații și șmecherii (!!) din Ucraina! Ar trebui să-i alunge pe toți din Europa! Dar au murit atâția oameni nevinovați… rușii au distrus orașe, infrastructură… iar șmecherii au fugit în Europa, la alți șmecheri, care susțin egalitatea de șanse…

  Reply
 10. 10

  Anonim

  Traim vremurile ruletei rusesti

  Reply
 11. 11

  Maria

  E ceva de poveste curajul de care au dat dovadă ucrainenii în fața rușilor care au invadat Ucraina pe 24 februarie 2022! O să scrie istoria despre ei! Păcat că au trăit așa vremuri, ca să dea exemplu pentru cei care promovează egalitatea de șanse!

  Reply
 12. 12

  Sissy

  Armata rusă recurge la asemenea orori pentru că soldații au depus jurământ, iar unii sunt mercenari plătiți pentru ,,operațiuni speciale”.

  Reply
 13. 13

  anonim

  Eu cred că mesajul lui Putin e de luptă cu toată lumea, fiindcă nu vrea și în Rusia droguri, cipuri, globalizare, egalitatea de gen, băieți deștepți… Dar autoizolează țara, când e împotriva tuturor. Și nu poate să facă asta la nesfârșit. Vrea numai vodka, fiindcă e autohtonă.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023