Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Nicolae BADIU

  Unde dai si unde crapa! In articolul impricinat nu sunt atacati nicicum batranii si nu este vorba despre o invrajbire intre generatii! Ba dimpotriva! Urmariti cu atentie textul si vedeti ca este vorba doar despre o atentionare a celor in varsta ( nu toti!, evident), fata de manipularea la care sunt supusi, in sensul de a pricepe corect demersurile celor din strada, ale tinerilor (nu toti, evident!), care trebuie pretuiti si nu huliti, asa cum sugera ANTENA 3! Cat de rau a putut face acest post de televiziune romanilor!!! Ma gandesc uneori sa-i blestem, dar ma abtin si bine fac!! Universul, Cerul cel mare, Creatorul si stapanul adevarat al omului stie mai bine cand si cum sa intervina! Vine vremea tuturor, mai devreme sau mai tarziu! Si cu bune si cu rele! Viata e temporara! Vesnicia nu e nici la tara, nici la Antena 3, nu e pe Pamanat! Vesnicia e in suflete, care vin si pleaca mereu! Nu ma astept sa priceapa aceste vorbe cei vreo doi trei umblatori prin subsolurile articolelor mele, mascati sub anonimate, la adapostul intunericului…care in loc sa comenteze pe text, se rezuma la insulte seci, fara talent macar….

  Am extras acest fragment din articolul meu de azi:

  Ştiu aproape toţi să citească, dar sunt foarte puţini cei care înţeleg ce citesc! Figura de stil a devenit limbă străină, sanscrită… pentru cei mai mulţi români! Topica frazei este deturnată de propriul mod de percepţie al fiecăruia în parte! Eu, ca emiţător, scriu, transmit un mesaj, iar el, receptorul, pricepe ce vrea el, după pofta minţii lui! Cuvântul cinstit nu mai are valoare în faţa acestor indivizi cu diplome cumpărate şi neuroni alteraţi de Antene!!! Cuvântul scris nu mai constituie o armă!

  Reply
 2. 2

  Dora

  Domnule Badiu, sunt femeie, dar stiu ca daca nu te faci inteles atunci cand scrii, lasa-te omule de scris. Un scriitor, nu vă spun cine, dupa ce termina de scris, îşi punea nevasta sa citeasca, iar daca aceasta întelegea, abia atunci scriitorul ii dadea drumul la text. Si in articolul de azi faci o gafa, în sensul ca scrii la primul impuls, nici macar nu pornesti de la o veche vorba romaneasca, despre care se spune ca „stapanul învata sluga hoata”, iar în articol se da vina numai pe sluga. Mai sunteti de parere ca am primit comunismul cu bratele deschise. Asta e buna! Domnule, nu stiu de unde sunteti, dar se vede ca nu ati inteles nimic din istoria contemporana. Apropo, stiti ce inseamna figura de stil, da-mi exemplu de vreo figura de stil in articole dvs. Domnule, vorbeste de topica frazei, dar fraza dvs. „e de dulce” etc. Dar ati nimerit-o foarte bine cu titlul articolului de azi. O zi buna!

  Reply
 3. 3

  Puiu

  Unde dai acolo crapa! Ne explicati si noua, dar fara figuri de stil in sanscrita si fara sa ne obligati sa urmarim sau sa deturnam topica frazei, diferenta intre” batrani” si „cei in varsta”!?

  ” Unde vreţi să-i trimiteţi?! Unde să ne alungăm tinerii?! Să rămânem o ţară de pensionari hrăniţi cu amintirile de dinainte de 1989 şi care, pentru câţiva arginţi, îşi vând sufletul, copiii şi nepoţii?!”De unde reiese din aceasta formulare ca este” vorba de unii! evident”

  „Le e frică pensionarilor că ieşirea în stradă a tinerilor îi va lăsa fără mărirea asta amărâtă de pensii! Păi, ei, tinerii aceştia, sunt cei care vă plătesc pensiile, oameni buni, nostalgici şi manipulaţi ordinar de televiziuni care au pact cu diavolul! Ei, tinerii din ţara asta, vă ţin şi pe voi, dragi pensionari! Din munca lor vă luaţi pensii!” Si-n asta la fel? V-ati autodenumit emitator. Chiar credeti ca emiteti tot timpul HD? Receptorii, chiar daca functioneaza cu tuburi si tranzistori, percep semnalul asa cum a fost transmis. Mai bine lasati-o dracu asa cum a picat si considerati ca dumneavoastra sunteti romanul acela pe care-l cautati la inceputul articolului de astazi! Ceva sau cineva v-a deranjat foarte tare, pentru ca un jurnalist de talia dvs. sau mai bine zis un om de valoarea dvs. nu ar fi scris asa pentru cititorii de rand.Mesajele transmise ,sigur nu sunt pentru toata lumea. Pentru ca sunteti un om spiritual care cupleaza si la glume, va rog sa nu ajungeti sa conjugati verbul din titlu, la prezent! Demonstrati prin valoare si intelepciune ca Badiu merita citit!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023