Ştiri din Piteşti şi din Argeş - ştiri Piteşti online

12 Comentarii

 1. 1

  Nae

  PNL este măsură economiei românești. Un partid fantoma, cum ziceți, o economie fantoma.

  Reply
 2. 2

  IOn

  Toate partidele sunt fantomă.
  În toate partidele avem numai hoți și escroci.
  România a devenit în general o țară plină de fantome, în care se fură la greu, dar nu se descoperă niciodată hoții că aceștia sunt acoperiți de partidele fantomă.

  Reply
  1. 2.1

   Andrei

   Cred ca Ionii fura, pentru ca ii mai duce mintea, in timp ce Georghii sunt cam slabi de minte. Ce zici Icoane?

   Reply
  2. 2.2

   ION

   Cei care fură în România, nu o fac că- i duce mintea. Dacă i- ar duce mintea furtul nu ar fi așa vizibil.
   În general cei care fură, în România sunt analfabeții funcționali ai sistemului, sunt proști din naștere, dar dețin un tupeu fantastic, precum beneficiază și de carnetul de partid și de acoperirea conferită de servicii.
   Credeți că ai nevoie de carte multă ca să iei comision de pe scaunul de șef de Consiliul Județean, șef de inspectorat școlar, șef de …?
   Din contră se spune că cei pe care îi duce minte anu se pretează la furturi (pentru că așa i- a creat cel de sus să nu pună mâna).
   Dacă dumneavoastră credeți că la conducerea instituțiilor (care fură de rup) au ajuns capacitățile României, înseamnă că nici măcar luminiță la capătul tunelului nu mai există.

   Reply
   1. 2.2.1

    ION

    Oare îți trebuie deșteptăciune multă să furi din buzunarul statului semnând condica în 5 locuri în același timp?
    Cazul concret al șefului Consilului Județean Argeș- Manu care are este mai tare decât Leana și Ceaușescu împreună, descoperitor al teleportării și dedublării, individ priceput în toate, și- l găsești în 3- 4 locuri diferite în același timp (așa rezultă din condica de prezență pe care a semnat- o la locurile cele multe de muncă).
    Un alt caz renumit pentru „deștăptăciune” al fostului Șef al Consilului Județean, vecinu Costică, care în colaborare cu unul Drăghici de Argeș a pus pe roate afacerea CONSULTANȚA, în calitate de Ali-Baba cu cei 40 de escroci primari …
    Cazul pompei second de centrală de 2400 lei, în loc de una nouă de 4000 lei, este un caz de consum de creier ridicat al șefilor din instituția respectivă. Ăsta da furt, cu randament ridicat.
    Se pare că mirosul de încins prin instituțiile publice (fie ele primării, poliție, judecătorii, școli, etc.) vine de la utilizarea peste limitele normale a creierului șefilor de instituții (numiți politic sau pe criterii de servicii) din România.

    Reply
 3. 3

  Anonim

  fara legatura cu subiectul……Dar nu am de ce sa agat o astfel de opinie in afara de articolul dvs care are multe vizualizari. Deci…in prima miercuri a lunii alarmele suna isteric in Pitesti pentru a pregati populatia pt incidente nedorite. Se intampla undeva dupa orele 10 dimineata…Ok, dar ma intreb daca nu cumva este si o invitatie pentru un atac aerian care se va intampla in prima zi de miercuri a lunii la orele 10…Cei de la ISU sunt chiar atat de tampiti?

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Si ce ai vrea sa se facă exercitiul la 10 seara?!

   Reply
 4. 4

  Anonim

  PNL, PSD, PDL și ce- o mai fi, = o adunătură de infractori.
  Nu cu mult timp în urmă Bratu de la ISJ Argeș, amenința și șantaja cadrele didactice. La aceea vreme era de la PDL. Acum individul după ce a jefuit și a călcat în picioare tot ce a fost în subordine, s- a mutat la PSD, pentru a i se da un loc călduț de conducere într-o instituție de stat unde să poată să facă ceva bani negri, pentru zile negre.
  Tudosoiu actualul șef de la ISJ Argeș, (membru de marcă al PSD.ului) a preluat apucăturile fratelui de partid Bratu și a trecut la amenințări și șantaj efectiv asupra cadrelor didactice.
  Toate acestea nu ar fi posibile și nu s- ar întâmpla într-o țară normală, indivizii în cauză s- ar trezi instantaneu cu cătușele pe mâini, arest 30 zile și după judecare cel puțin 10 ani la mititica.
  Ori, în țara asta unde funcționează doar partidul care este în tot și- n toate, unde judecătorii răspund la comenzile politice ale politicienilori (inclusiv ale individului Tudosoiu), unde procurorii stau în genunchi în fața politicianului mai sus menționat, unde serviciile din informații execută ordinele politicienilor etc., nu politicienii infractori se vor întâlni cu gratiile , ci șanse mai mari o au cei care se opun furtului, umilirii, infracțiunilor s.a., realizate de politicienii din toate partidele.
  Așteptăm o reacție a organismelor internaționale, că din partea celor din republica Bananieră România nicio șansă, toate fiind mituite.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Curvia politică în partid și între partide este mare, fără limită superioară.
  Nu am auzit vreun cadru didactic politician la PDL sau la alt partid, care să se simtă umilit de Tudosoiu- seful ISJ Arges și să solicite partidului sprijin pentru a pune capăt umilirii și corupției din sistem.
  Ar mai fi posibilă și varianta în care cadrele didcatice membre ale vreunui partid consideră normală umilirea realizată de șeful ăl mare și se merge pe principiu să nu facă contra vântului că se stropesc.

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Câini latră, ursul trece

   Reply
 6. 6

  marin

  Noi suntem forța schimbării! Dacia este este o forță, dar niciodată cu idei liberale!

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Nicio șansă de schimbat, cancerul a pătruns în tot și în toate.
  Dacia este doar o afacere pentru francezi și pentru politicieni. Atât și nimic mai mult.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.