Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  marin

  Aveti un penel fermecat! Locul I in topul articolelor pe care le-am citit până acum! E un articol excepțional! Tot ce ar vrea cineva să citească și pentru care să reflecteze! Totul la superlativ!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Da, poate anul acesta scapam de toate necazurile provocate de virus. Dar deja au inceput necazurile create de politicieni. Asa ca nu vom scapa niciodata de ele

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Cred ca ce scriti aici ni se potriveste tuturor

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Dupa ce a oracait cat a putut despre masurile impotriva virusului chinezesc, distinsul autor decide sa se vaccineze nu inainte de a remarca faptul ca este parasit de multi tocmai pentru ca are anumite viziuni politice. As adauga si o lipsa de apetit din partea redactiei in a-i lasa libere optiunile de autocomment si autoslavire care inainte de pandemie ajunsesera la cote paroxistice. Si uite asa dl. Savu incape discret pe mana istoriei cand filele cu erata au ramas albe si fara cerneala. Un om care la o senectute cam vremelnica face pace cu oglinda in care pentru a se vedea mai inalt o muta un pic mai jos. Maeste, jos palaria pentru acest veritabil testament jurnalistic…

  Reply
 5. 5

  ionel

  Nota maximă pentru articol! Un amestec de filozofie și artă coborâte în concret! Cine l-a citit înțelege!

  Reply
 6. 6

  anonim

  Cum se poate asa ceva? 95% dintre cei care sunt la ATI sa decedeze?

  Reply
 7. 7

  anonim

  Situatia asta cu mortii dusi la cimitir in saci inchisi impermeabil e cel mai oribil lucru, care se poate accepta, atunci cand moare un om!

  Reply
 8. 8

  Vasile

  Daca ar fi asa, eu i-as indemna pe toti oamenii sa se vaccineze și in consecinta sa fie curat in jurul lor! Prea multi microbi, prea multi paraziti cu masca in apropiere!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.