Înscriere creșă lat

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  O intrebare

  De unde reiese adevarul afirmatiei din titlu ? Raspuns, de nicaieri, nimeni nu a dovedit nimic pana acum ,sunt doar afirmatii politice ,mai ales,deci despre ce vorbim?

  Reply
  1. 1.1

   George Olteanu

   În anumite cazuri, adevărul nu iese imediat la iveală, uneori după mulţi ani sau niciodată. Ceea ce nu-l exclude şi ne putem asuma o opinie, având desigur mai multe elemente de care ţinem cont: prezenţa unui laborator de cercetare în zona 0, acesta reprezentând o probabilitate mai mare de a fi locul, nu o piaţă de animale vii de unde se presupune că ar fi trecut virusul la om… Hai să gândim ascuţit şi apăsat. Plus alte lucruri pe care le putem detalia.

   Reply
   1. 1.1.1

    Pavel

    „Plus alte lucruri pe care le putem detalia.” Probabil lucrați la CIA și de asta nu puteți detalia. Agenți secreți, nu glumă. Vai de capul vostru de amărâți!

    Reply
    1. 1.1.1.1

     George Olteanu

     Dacă sunteţi interesat, nu mă apuc să scriu romane în comentarii. Putem comunica pe telefon sau veniţi la redacţie

     Reply
 2. 2

  Anonim

  Ceea ce scrie în articolul de mai sus este TERIBIL /GROAZNIC ! Nu credem că există pe Planeta TERRA, în secolul XXI d.H., vreun Stat, indiferent de nivelul său de organizare şi de stadiul de dezvoltare economică şi socială, de gradul de cultură şi civilizație a poporului lui, de CURAJUL şi SPIRITUL LUI de SACRIFICIU , care să pună la cale prin Mijloace materiale şi FORȚĂ MILITARĂ (ale propriului popor) uciderea în masă a populației proprii (GENOCID) prin privarea de ACCESUL la Sănătate al cetățenilor săi ! Statul România NU este condus de MUTANȚI GENETIC şi POLITIC, de CRIMINALI şi ASASINI !
  Şi NICI PLANETA !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!