07 decembrie, 2021
loading...

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Goargăș

  Un eseu despre eșec, foarte reușit, dar cu un pseudonim cam nepotrivit (asumat de ,,Argeșul”). Părerea mea! Altfel, din România, țara mea de glorii, țara mea de dor, am ajuns o biată colonie și asta de mâna a treia!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Apropo de romanul „Rădăcini”/”Roots”(1976),al lui Alex Haley (descendent , povestitor şi personaj, în mini-serialul – ecranizare tv american, „Roots”/1977), care spunea despre Kunta Kinte, negrul vest-african de pe fluviul Gambia , eroul principal al romanului/serialului tv , capturat de negustori de sclavi şi apoi îmbarcat pe vas, transportat şi vândut la New York, in 1767, la vârsta de 17 ani, ca sclav, că acesta a avut şi a transmis urmaşilor lui credința că DEMNITATEA este SENSUL Vieții Omului si o obții doar când ai CINSTE/onestitate şi LIBERTATE interioară .

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Iată ce înseamnă un net bine informat…

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Iată ce spune/scrie mai sus , Dincă Gheorghe de la Caracal, când îi crapă fierea personală (în el !)/IMPLOZIE , că, deşi are la picioarele vânjoase, de taximetrist-traficant de carne vie, toate „autoritățile (in)competente”… din România, nu-l ajută mintea lui de analfabet funcțional să folosească „net-ul bine informat” şi să scrie şi el cum scriu alții, deoarece el „a uns Şcoala” pe la colțuri cu untură …de porc şi i-au mâncat-o câinii …”din mână” de IDIOT ce este şi acum (I.Q. cel mai MIC !) , deşi are putere şi bani , ca orice criminal mafiot de CLAN …din România !…

    Reply
 3. 3

  Anonim

  PAUZĂ…pentru țigare/ă !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.