Înscriere creșă lat

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  As. Alina

  Mai puneti cu judeteanul, ca sunt mii de articole favorabile nespuse. In fiecare zi sunt salvati de la moarte aici oameni, vin trimisi din tot judetul la toate specializarile.
  Absolut toti doctorii de aici sunt niste oameni deosebiti, iar asistentele niste femei de formidabile. Nimeni nu cere spaga.

  Pacat ca mai sunt si exceptii care ies in evidenta, stiti cum e vorba aia, taranul cat are interes, ca dupa aia isi cere drepturile ca i-a plecat cineva din neam in sicriu.

  Reply
  1. 1.1

   Nicoleta B

   Pacat ca tu nu faci parte din categoria personalului de elita ale acestui spital si stii tu exista o vorba romaneasca care tii se potriveste bine in acest caz : Prostul pana nu.i fudul ,parca nu e prost destul !

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Lauda de sine, nu miroase a bine! Atat pot sa-ti spun „As Alina” daca intelegi…

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Sa inteleg ca la judetean pacientii sant tratati diferit ? Orasenii beneficiaza de alte tratamente ,iar ” taranii ” Dumnezeu cu mila ?

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Da respect pt doctorul Viorel Badanoiu dar cazul acesta reusit al domnului doctor e ca si cand ne aducem aminte cand echipa de Fotbal Steaua a castigat datorita lui Ducadam un portar de elita problema este si cu tot respectul as intrebao pe Alina ce semnifica cuvantul taran poate provine din familia regala si a gresit cariera nu deloc chiar i place la spitalul judetean Arges fiindca cand a terminat de vizitat un salon de tarani are buzunarul plin sa ti fie rusine vorbind asa despre oameni toti santem egali in fata lui dumnezeu indiferent de functie si de satul comuna orasul de unde provenim problema noastra este ca nu chemam DNA atunci cand luati mita ca niste nesimtiti iar tu draga Alina esti total paralela cu dragostea cu care ar trebui sa tratezi acesti tarani .

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!