26 octombrie, 2021

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  mihnea

  Daca se vor pune in practica aceste masuri 90 % din buget va merge spre plata pensiilor si salariilor!Polonia cheltuie 50 % din buget pentru acelasi lucru!Din cauza asta nu avem drumuri,spitale etc!Discrepante mai mari intre pensia minima si cea maxima,salariu in privat si cel la stat nu cred ca existq in lume! Impozitul progresiv ar rezolva aceasta problema!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  cea mai aberanta linie de tramvai este aceea in care te afli matale. Aiurea adica…Esti un produs fabricat de Dan Diaconescu Direct, reinventat in formator de opinie pe marginea unei societati de imberbi. Dormi mai mult, citeste ceva relaxant si uda-ti florile. In rest esti o nulitate absoluta…

  Reply
  1. 2.1

   Corona blondă

   Anonim este sinonimul pentru dobitoc ,in cazul tău! Cum să crești pensiile celor care deja au sume de 15 -20 mii lei cu 40%, și toată viața au fost plătiți tot din salariile celor care au o pensie minimă, de mizerie?
   Ne merităm soarta, are dreptate autorul articolului,o să ajungem in incapacitate de plată!: Vorba lui Mihnea, de mai sus,bugetul va acoperi doar salariile și pensiile!

   Reply
 3. 3

  Rianma

  S a trezit asta din betia psd

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.