Related Articles

42 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  „Da, e clar”….CU O LOVITURĂ DE TOPOR, I-A CRĂPAT CAPUL, ar spune dr. Stănescu sau dr. Mariana Clemens de la Spitalul din centrul de raion Costeşti, fosta Regiune Argeş (care au peste 65 de ani şi scriu la „Secera şi ciocanul”!)…şi, cu voce joasă , între ei (şi-ar traduce…” unul altuia” !) : …”Febă recurentă” ! (Adică, „Tifos exantematic”, dragă Gicule, transmis de la animal (Teodor Gabriel Mureşan-un autoraş alcoolic de la Cluj-Napoca, care mâzgăleşte pe blog/pereții camerei …de izolare : „Jurnal de teologie urbană l”) din care plagiezi tu, cu neruşinare/(muşti hoțeşte si …sugi sângele omului, …cititorului naiv şi nevinovat),Gicule, …precum Căpuşa care, se pare , e …şi la originea…”CoVid 19″!? (apropo de …”cauzalitatea recurenței ciclice care…îşi va găsi…efectul” ?! Halal Paşti, cu „amintirile” tale…vultureştene…de la Securitate !) ?! !

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Românul nu merge la biserică că ar avea încredere în popă. El merge la biserică deoarece are credință.
   A nu se confunda credința cu religia.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Domnule, sunteți foarte inspirat. Un editorial care mi-a mers la suflet.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Da domnule Savu. Si eu in sinea mea daca as fi fost tot eu as fi scris la fel. Imi multumesc domnule Savu.

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Ce l-ai prins! De multe ori se mangaie singur!

    Reply
    1. 2.1.1.1

     Anonim

     Probabil știi despre ce e vorba, pentru ca stai prost cu gândirea si bunul simt, dar stai bine cu simțul tactil.

     Reply
 3. 3

  Anonim

  O Joie Mare (16-04-2020) ISTORICĂ , in Săptămâna Patimilor Domnului nostru ISUS HRISTOS, înainte de PAŞTE (Creştin Ortodox) ! DICTATURA Militară a lui Klaus Werner Iohannis a fost răsturnată în PARLAMENTUL României !

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Savu, un „el mariachi” al editorialelor!

  Reply
 5. 5

  Motanul

  În JOIA MARE JUR ca virez salariile doar pe card!Nu mam muncit pentru 5 colegi cu caș!a-ti vrut pandemie va dau urgie,e greu sa fi cu copi zilnic dar sa terminat șmecheria.

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Ăsta-i contabilul lui Tudosoiu!
   Nu degeaba se spune că cine se aseamănă se adună!
   Și cum prostia se plătește bine, ambii au pus de un cartier de vile (pe banii din șpăgi și ne muncă)

   Reply
 6. 6

  Anonim

  Savu ramane un personaj interesant nu pentru ceea ce scrie ci pentru felul in care se disemineaza. Este un atent urmaritor al gradului de impact mediatic al colegilor sai ( competitori ad-literam) pe care incearca sa le substituie din succes apeland la metode simple de contrabanda. In urmaresc de multa vreme pe individ si i-am studiat destul de bine comportamentul. Povestea este simpla. La fiecare postare isi face singur comentarii pozitive pana depaseste un anumit numar de ,,interlocutori,, apoi isi incarca o noua ,,reactie,, si tot asa. Tinand cont de faptul ca Argesul are preponderent cititori de stanga ( multi dintre acestia oameni cu o pregatire onorabila si o cultura frumoasa), ma indoiesc sincer de posibilitatea ca aceasta extrema stanga sa prinda in anumite zone de exces liric. Totusi Savu nu epateaza prin mesaj ci prin dorinta de a masura directia pe care trebuie sa o adapteze. El doar corecteaza tendintele. Unele articole chiar daca sunt rodul unei ,,documentarii,, sau plagiat onorabil, raman in esenta niste bazaconii avand mari probleme legate de factorul contextual sau de ratiunea nuda. Sunt emisiuni sau concepte editorialistice planificate de un frustrat comunist aflat in perioada de candidatura la RossiaToday. Am enorme indoieli ca prin impactul si anvergura siajului dl. Savu poate sa-si cumpere macar doua Eugenii cu ceea ce rezulta din acest job pus in slujba Rusiei. Nici nu cred ca isi imagineaza un suc de Cappy. Este inca departe de un best seller in afara adunaturilor de steroizi pe care si-i asimileaza autoflagelandu-se sub anestezic. Pentru colegii dansului care au acum evidenta acestor fapte si care cunosc destul de bine cata ura si dispret aduna acest individ, sunt sigur ca este un semnal serios de alarma. Mai ales ca dupa virusul chinezesc lumea va vedea in regimurile totalitare o urgenta in a le provoca extintia. Sa-l urmarim in continuare pe Gh. Savu cel care multa vreme a speculat prin ricoseu si confuzie de nume un mare patriot fost general in conducerea NATO de la Corbi. Adevaratul general Gh. Savu nu are nicio legatura cu acest pitic de gradina cu state vechi in vechea Securitate. Un Paste fericit !

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Te roade invidia pe Savu?Scrie si tu ca sa vedem cât de bun ești!

   Reply
   1. 6.1.1

    Anonim

    Domne, ,,omul” anonim mi se pare cunoscut, cred că a mai scris p’acilea sub nume de cuc tânăr.

    Reply
  2. 6.2

   Miruna Dumitrescu

   Sunt multe publicatii aservite Moscovei si numerosi ,,jurnalisti,, pusi in slujba lui Putin insa nu cred ca Argesul si-ar permite o astfel de conditie chiar in situatii de criza economica. Cu Savu este cu totul altceva. Nu m-ar mira deloc sa fie un troll rusesc. Sper sa ma insel

   Reply
 7. 7

  Anonim

  Este interesant faptul că ascunzându- vă după o mică parte reală, utilizați o mare parte de dezinformare.
  Aceste metode sunt utilizate preponderent de serviciile de informații.
  Să înțelegem că domnul Savu a deranjat niște indivizi aflați la cârma serviciilor de informații și drept urmare trebuie adus la tăcere prin denigrare?
  Cum bine constată cetățeanul de rând în România la cârma serviciilor de informații se află borfași de cea mai joasă speță (că dacă ar fi altfel cetățeanul de rând nu ar duce-o așa prost) și este normal ca indivizii în cauză să aibă un astfel de comportament când sunt deranjați.
  Deci, cine este securist (în sensul de trădător de țară, borfaș și escroc)?
  ….

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Doamne , Motan ! Prostia ta nu are leac , tu ar trebui sa fii încoronat ca rege al idiotilor , de tine cred ca fuge si coronavirusul ,atât de mărlan esti . Au trecut 5 saptamani de cand te am vazut ultima oara dar sunt sigură că tot in cruciș te uiti , tot schizofrenic ai ramas in gesturi și comportament precum ne ai obisnuit din 2013 , atunci când pe pile si relații ai intrat ca un vițel pe poarta instituției noastre . Du te , vițele…Du te de unde ai venit si rage acolo…

  Reply
  1. 8.1

   I.M

   Cucoană, ai gresit adresa!nuti permit să mă faci vițel, sa ști că m-ai ai de anvatat până faci facultățile absolbite de mine….colega, stiu cine ești, rupi ușa la 10.

   Reply
  2. 8.2

   Anonim

   Ăsta n-o fi contabilul ăla analfabet, râsul școlii?

   Reply
  3. 8.3

   Anonim

   O „in(t)ervenție”… cu u$cătorul (de păr) a unei coafeze…(„CU O LOVITURĂ DE TOPOR, I-A CRĂPAT CAPUL”)… în şomaj tehnic…pe care a tras-o curentul de 220V …de la priza din dreptul usii, comună cu simigeria, coafeza… căreia i s-a prăpădit soțul (# epuizare de la…” spălatul lenjeriei/(intime) în public” …a soției/ (chiloți de DAmă…cu aROMă de parmezan) !

   Reply
 9. 9

  Remus c

  Foarte frumos spus ” bisericuță copilăriei mele ” . Si eu am o bisericuță a copilăriei mele ,si sunt sigur ca multi dintre noi avem un astfel de loc sfânt și drag , un loc care ne face sa ne gandim cu bucurie la ulițele si drumurile pietruite de odinioară.. dar pline de oameni binevoitori si dragi sufletului . Frumos spus , domnule Savu !!!

  Reply
 10. 10

  Anonim

  Anonimul de la comentariul ne. 6 face niste afirmații atât de înveninate, încât nu poți sa concepi ca ele sunt făcute in Vinerea Mare de către un bun creștin, ci de altcineva. Deci sa comparam, avem oe de o parte articolul lui Savu in care povestește atât de inspirat despre Înviere si pe de alta parte avem un comentariu care emană numai răutate. Întrebare: cine e securistul Savu sau Anonimul nr. 6? Răspunsul e ușor de dat. Paste Fericit! Acest comentariu e făcut de unul care nu e nici securist nici creștin.

  Reply
  1. 10.1

   Comentariul 6

   Da domnule Savu. Aveti dreptate in fiecare dintre comentariile anonime pe care le faceti. Ma plec in fata dvs. si ma vad deconspirata.

   Reply
   1. 10.1.1

    Anonim

    Esti beat, băăăă!!! Sunt eu, Lascarica! Nascut crestin, devenit ateu, ca tine, măăăă.

    Reply
 11. 11

  Inviorare

  După cum spunea ora de sport o fac la cafea impreuna cu Alunita. El nu face nimic sta numai pe facebuc si impreuna ne uitam pe public24 la ……. . Sa aveti un paste fericit colegu. Astept sa bem cafeaua la impreuna si sa mai socializam.

  Reply
 12. 12

  Anonim

  Observ ca sunt cititori cu știința de carte, care apreciază sau nu articolele domnului Savu dar si ,,cititori,,agramati, frustrați și care fac comentarii idioate!Imi aduc aminte de VIȚEL, asta e regele prostiei, un terchea berchea aciuat pe la o instituție, după ce a fost dat în șuturi afară de pe unde a lucrat, pupator de moaște pe la C.J!

  Reply
  1. 12.1

   A.G.B.

   Spuneți domnule ce știți! Am o curiozitate: 4pedul este contabil de școală pe lângă Stâlpeni? Dacă așa este, oamenii de acolo își merită soarta. Un agramat…așa ceva, rarisim…insuportabil.

   Reply
   1. 12.1.1

    Anonim

    E prost, dar este prostul nostru (angajat pe șpagă de către Tudosoiu, Dascălu și Puiu ).
    Deci, nu avem încotro …

    Reply
    1. 12.1.1.1

     Covid19

     Anonimul Nu a fi tot pe șpagă cand a dat titularizare ……

     Reply
   2. 12.1.2

    Anonim

    E fals!scrie administratorul răutăți pentru că contabilul e vigilent si serios si nu le convine ,se stie ca cand a venit era dezastru si sa ocupat serios de treaba,a eliminat nedreptatile găsite si sau supărat invidiosi pe el.sa fi serios e greu dar omul munceste stie meserie.,Iam dat un like pe facebook.

    Reply
    1. 12.1.2.1

     A.G.B.

     Zi bre cum îl cheamă pe ,,academician”! (I.M.?). Sunt foarte curios. Așa somitate…

     Reply
    2. 12.1.2.2

     Anonim

     Vigilent și serios?
     Păi contabilul aista nu știe a ceti și scrie și aveți pretenții la seriozitate și vigilență?

     Reply
 13. 13

  Anonim

  Alooo….e Pastele!!! Nu vitei se taie, ci miei!

  Reply
 14. 14

  Eu

  Aici toti sunt niste retarzi. Abramburica. Politiva. Nu mai aruncati cuvinte nefondate!

  Reply
 15. 15

  Anonim

  Anonimului de la comentariul nr 6. Sa presupunem ca eu sunt savu, deci voi scriere pe cel de-l cincilea comentariu pozitiv, dar mai sunt vreo 25, fraiere. Sau te pomenești ca m-am denigrat singur? La mintea ta de fomist cred ca ai gândi si asta.

  Reply
 16. 16

  Anonim

  Potolitiva, FACETIVA treaba voastră. Nici acum nu va potoliti.

  Reply
 17. 17

  marin

  Mi-a plăcut foarte mult articolul! Imaginea copilăriei cu bisericuța din sat, cred că apare în mintea și în sufletul oricui, mai ales în vremea de acum, când bisericile sunt închise. Așa e, viața merge înainte, cu pandemie, pomi înfloriți, copii cu ouă roșii în mână și haine noi. Eu cred că izolarea nu e o fatalitate! E un bun prilej de reflectare asupra asupra faptelor noastre! Într-adevăr acesta e un alt fel de Paște!

  Reply
 18. 18

  Coco

  Esti musulman, Rusinica!

  Reply
  1. 18.1

   Anonim

   N-oi fi Coco prostu’ ăla de comentează ca fraieru’ la Curieru’?

   Reply
 19. 19

  Lei

  La școli au început să se predea onlain, Dupa acest paste tare frumos. Va dati semna cum va fi si ce rezultate vom aveam după aceste cursuri onlain., pe lângă Stlpeni in jos, de la Mioveni in sus. Mai bine ati scrie un articol cu numele ,, O altfel de școala la telefon mereu ,,

  Reply
 20. 20

  Oli

  Aveti ouă de vanzare, …..

  Reply
 21. 21

  Anonim

  Interesant, …….

  Reply
 22. 22

  EXE

  Un altfel de Paște ”Paște Insangerat” al lui Yohanis ‘ asta i’a plăcut ‘ Sigur cu Viorica noi romanii am fi fost mai norocoși ‘ fata asta era mai credincioasă decât violatorul de libertăți Yohanis si pnl!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!