13 noiembrie, 2019

22 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Asa e! Acum cativa ani a desfiintat scolile profesionale acum nu mai poate de dragul lor!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Se doreste examen la SFARSITUL CLASEI A ZECEA. o ADEVARATA BRABUREALA!

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Vreți să spuneți abrambureală (cuvântul provine de la numele minstrului abramburica) cuvânt pe care nu l-am găsit în dicționarul limbii române (sau o fi dicționarul meu prea vechi, că de unul nou de unde bani).

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Sistemul de educație este rupt de realitate.
  Acum este cu mult mai rău decât pe vremea lui Ceaușescu.
  Sistemul de educație din România (rupt de realitate) a distrus generațiile ultimilor 30 ani.
  Privitor la discriminarea din școli, aceasta este întâlnită la tot pasul, inclusiv cadrele didactice fiind hărțuite și discrimnate de către conducătorii prea iubiți.
  Doamna ministru Andronescu ar fi respectată dacă ar recunoaște că sistemul de educație are următoarele obiective de bază:
  – să spele bani prin transferul acestora din buzunarul statului în buzunarele clicii mafiote din sistem (ministru al educației, secretari de stat din MEN, angajați ai MEN, inspectori generali, inspectori, directori de școli).
  – să scoată analfabeți funcționali în cantități cât mai mari.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Sistemul de educație este creat și condus numai de politicieni aceștia găsindu- se la conducerea instituțiilor de educație
  Și cum definția politicianului (care probabil urmează să fie acceptată și de dex.) este marcată de faptul că acesta nu poate fi decât escroc, șarlatan, hoț, curvă, pupincurist ș.a. ne cam putem da seama de ce am ajuns unde am ajuns.
  Până în prezent nu s-a descoperit o metodă prin care un cadru didactic cinstit să fie lăsat să- și facă treaba așa cum știe el mai bine și să nu fie călcat în picioare de borfașii din conducere.
  Argeșul nu face excepții, ba din contră este recunoscut pentru represiunile sângeroase. În acest sens ar fi bine dacă ați lua un interviu teroristului nr.1 din Argeș – Tudosoiu Dumitru.
  Bineînțeles teroristul nu și-ar face de cap dacă nu ar avea sprijinul ministrului
  / miniștrilor educației.
  Drept urmare, nu trebuie să ne mai punem întrebări din ce motive un Ministru al Educației consideră că un cadru didactic ( conform definiției dată de așa zisa lege a educației nr. 1/2011) nu este cadru didactic.
  Educația românească funcționează pe un singur principiu: cu cât ești mai prost și tâmpit cu atât avansezi la un nivel mai înalt pe scara ierarhiei în sistem, singura condiție (de completare) pe care trebuie să o mai și respecți este aceea a definiției politicianului mai sus menționată.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Cred că titlul „Umorile unui politician” ar trebui schimbat cu „Tumorile unui politician”.
  Cancerul a pătruns nu numai în sistemul medical și în simplii oameni, dar a atacat și politicienii.
  Dacă de cancerul medical mai sunt șanse să scapi, ba cu o operație, ba cu un tratament naturist, de cancerul politic nu poți să scapi, eventual doar:
  – să- l încetinești cu vreo mită, dar această ultimă soluție este foarte periculoasă, că odată dată mita, aceasta se ține lanț și nu știu pe cine ține buzunarul.
  – chemat deputatul mitralieră, dar cred că aceasta nu este o soluție viabilă, că ăsta este și el politician și este atins de tumoarea în cauză.
  Cred că la acest moment Președintele țării ar trebui să declare epidemie de tumoare la politicieni.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Gh. Savu, pamfletar?!…’ai, nu mă omorî,…nea Nicuu….!! ??…” Gh. S. este atât de nedrept cu doamna ministru Ecaterina Andronescu în art. de mai sus, din motive care nu-i pot fi imputate cu adevărat doamnei ministru (chiar dacă, parțial, sunt reale) , încât articolul (pamfletul) ar trebui ignorat de cei care lucrează în învățământul românesc , practic, de toată viața lor (mulți, mulți ani) !!!
  Dar să exemplificăm despre ce înseamnă „pamflet”, cu fragm. din primul text considerat „pamflet” din istoria literaturii române (deşi scris în slavonă) , de la 1481, cunoscut sub numele de „Scrisoarea Brăilenilor către Ştefan cel Mare” :

  „De la toți boierii brăileni şi de la toți cnezii şi de la toți rumânii, scriem ție, domnului moldovenesc, Ştefane voievod.
  Ai tu oare omenie, ai tu minte, ai tu creieri de-ți prăpădeşti cerneala şi hârtia pentru un copil de curvă (Mircea, propus domn de Ştefan brăilenilor, în locul domnului Țării Româneşti, de la acea dată , 1480 , n.n.),
  fiul Colțunei , şi zici că ți-e fiu ?
  Dacă ți-e fiu şi vrei să-i faci bine, atunci lasă-l să fie după moartea ta domn în locul tău, iar pe muma-sa ia-o şi ține-o să-ți fie doamnă, cum au ținut-o în țara noastră toți pescarii din Brăila, ține-o şi tu să-ți fie doamnă. […] şi să ştii că toți pe capete vom veni asupra ta şi vom sta pe lângă domnul nostru Basarab voievod, măcar de-ar fi să ne pierdem capetele”. (Bogdan Murgescu – „Istoria României în texte”, Editura Corint, Bucureşti,2001 , p. 138)

  Reply
  1. 6.1

   Valy

   Exista o vorba romaneasca: ce are sula cu prefectura? Sau s-a trezit si nea Ion ca e si el om!

   Reply
   1. 6.1.1

    Anonim

    Nu se numește Ion ci Dili.

    Reply
   2. 6.1.2

    Anonim

    De aceea, d-le Savu, n-o să mai primiți din partea unora, printre care mă număr, nici o atenție, când vine vorba de ŞCOALĂ (EDUCAȚIE) , câtă vreme vreți să dați lecții tocmai celor care toată viața lor de muncă (peste 40 de ani) au fost (şi sunt) profesori ! Ați redactat un pamflet nedrept /nemeritat contra unui specialist în probleme de conducere a învățământului,de care România a avut şi are nevoie , doamna ministru Ecaterina Andronescu ! De ce (?!), vă priveşte (!) , dar ați încălcat deontologia jurnalistică (în aplauzele unor frustrați , dovediți de viață şi de şcoală ca nişte cârcotaşi mărunți, trăitori între 2dou ă curse IRTA, şi mai multe „sine curae”, spre locul …de salariu şi înapoi spre …”casă”/domiciliu (ei îşi zic pretențios : NAVETIŞTI) ! De merituoşi ce sunt !!!…(N-au promovat şi câştigat vreodată vreun CONCURS pentru „post”, ci s-au strecurat „pe crăpături”, dar nu-i întrece nimeni la înjurături şi calomnii) !!! Şi „comentează” pe… facebook ! Halal !

    Reply
    1. 6.1.2.1

     Anonim

     Mare pierdere!

     Reply
 7. 7

  Boni

  Îl aștept cu drag pe domnul cu capra și naveta, să-și spună și dumnealui părerea.

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Abramburita ar trebui să înceapă mai intâi să facă ordine cu cei din ministerul pe care îl păstorește apoi să ambramburească și pe alții.

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Foarte adevarat! Respectiva este un ministru habarnist

  Reply
  1. 9.1

   Anonim

   Poate dezxolți un pic, să ne lămurim, pe tine ce te…”califică” în domeniul învățământului , că în educație, e clar !

   Reply
 10. 10

  Anonim

  Daca nu erau implicate persoane străine din tari puternice in afacerea Microsoft, ambramburica era in alta parte nu pe scaunul ministerial.

  Reply
  1. 10.1

   Anonim

   Dacă aş fi ÎPS Calinic sau măcar vreun popă ca Mărioara, te-aş întreba direct: „să mori tu”(?!)…Vezi, că te Vede Bunul Dumnezeu când te uiți la tv de ştiri (Elena Udrea , Alina Bica, Denis Rifai, Laura-Codruța K.1)!!!

   Reply
   1. 10.1.1

    Anonim

    Bravo, Dili, că bine le mai zici! Nene, cultura e cultură, ce să mai…

    Reply
   2. 10.1.2

    Anonim

    Pai din cauza desființării in anul 2009 a școlilor de arte si meserii, Andronescu este ministru pentru analfabeții funcțional, adică al analfabeților cu liceu.

    Reply
  2. 10.2

   Anonim

   Aveți dreptate.
   La acest moment Ministerul Educației este responsabil de o delapidare din buzunarul statului de peste un miliard și jumătate de euro.

   Reply
 11. 11

  Zorro

  Nu se „trece” ea androneasca…Nu,nu !!! Cu toate că nu mai este asa rosie in obraji ,tot ce vrea ” legea” ei face !!! Bine ca n o tine mult …doar cat sa agite oamenii,apoi tace …si bine face!!!

  Reply
 12. 12

  Vasile

  Locul psihologului în școală este necesar și recunoscut! din păcate, nu este recunoscut ca personal didactic! Nu înțeleg de ce nu este recunoscut ca personal didactic, atâta vreme cât are obligație de predare ore, sunt susținute grade didactice … cine mă poate lămuri …

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.