23 iunie, 2021

Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Delia Dumitrica u

  Cu siguranta îi bantuie si acum umbra domnului Stroe, asa cum pe multi îi bantuie „umbra lui Mircea.La Cozia”. Sunt acele umbre care starnesc teama in randul acestor maimute cu chip uman (de data asta ofensez maimutele). Au fost putini oameni, buni profesionisti si de o reala valoare umana, care au „cutezat” sa-i ia de guler pe acesti politicieni .

  Reply
  1. 1.1

   Gabriel Lixandru

   Da, într-adevăr.

   Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Da, intr-adevar.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  „De ce nu se mişcă lucrurile aşa cum trebuie? „Care este problema?” – întreabă, politic, deputatul Dănuţ Bica.”

  Bine aţi venit de pe Marte, domnule Dănuţ Bica! Oare câţi ani trebuie să mai treacă pentru a vă trezi şi dumneavoastră pe pământ românesc ,în Romania ,în Argeş. Sunteţi de admirat pentru că ştiţi că de 80 de ani se află nişte propuneri privind autostrada şi le-aţi reamintit şi „decidenţilor’. Nu v-aţi numărat şi dumneavoastră printre decidenţi ,în ultimii 20 de ani? Cred ca trebuie să apreciaţi răspunsul, de bun- simţ, al jurnaliştilor de la „Argeşul”, dar să stiţi că noi nu suntem mulţumiţi cu „ăştialalţi” şi, în general după ’89,nu ne-a mulţumit nicio formă de guvernare, şi le-am încercat pe toate.Cred că toleranţa duce la nemulţumire, acompaniată de stilul cameleonic al politicienilor.

  Reply
 3. 3

  Puiu Anonimul

  Asemănarea dintre găştile PSD şi” Gaşca Zurli” este fabuloasă. Ce-a făcut” Gaşca Zurli” la Vivo , cam asta face PSD la nivel naţional. Gaşca pesedistă a cam pierdut busola.Şi un lider PSD era să o scrântească ,politic, dar sper că are o entorsă uşoară,şi nu -l putem condamna aşa repede, atât de uşor. Nu trecem la cartonaşe, dar un avertisment verbal nu strică.Nu am văzut emisiunea în direct ,dar nici nu pot să trag o concluzie pripită din fragmentul difuzat de Antena 3. Altruist ,altruist, dar nu sinucigaş, când e vorba să-ţi ajuţi echipa.Nu ar strica nici mai multă modestie , mai puţină grandomănie , că nu se ştie cum dai cu bâta -n baltă. Numai roboţii sunt mai reci, poate şi pentru faptul că sunt în aşteptare la poarta uzinei şi s-a cam răcit vremea.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Mulţumim pentru comentariu!

   Reply
 4. 4

  Puiu pentru G.L.

  Aşa cu m vă cunosc eu ,nu cred că dacă nu fac parte din grupul dumneavoastră de prieteni, dar sunt un om care vă respectă , nu primiţi şi din partea mea . astăzi, urări de mulţi mulţi ani cu sănătate, pentru că de restul vă ocupaţi dumneavoastră!

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   La Mulţi ani, d-le Puiu!

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.