ad

Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Virgil Savu

  Lumea trebuie să reacționeze. Nu știu de ce sunt enoriașii pasivi, mai ales enorișele care-l apreciază atât de mult pe acest preot, de ce nu fac o acțiune de amploare prin care să ceară episcopiei de la Arges, ca dl Marioara să rămână în continuare? O petiție, un fel de marș al tăcerii pe Strada Mare, să cheme toată presa și să atragă atenția că acest preot atât de stimat trebuie să rămână la altar, spre binele Bisericii Ortodoxe Triumfătoare! Într-un fel au dreptate și acești oameni, hai să zicem, are vârsta pensionării dar atunci de ce Dl Calinic arhiepiscopul de ce a rămas în funcție până la aproape 80 cât are acum? Să dăm dovadă de solidaritate! Eu sunt pentru orice acțiune Pro Marioara. Particip, vă pot lăsa nr de telefon ca să mă chemați! Haideți să avem curaj și să nu asistăm doar la alungarea Părrintelui Marioara din altar.

  Reply
 2. 2

  Nelu Boteanu

  Au fost și alți preoții care după ce au ieșit la pensie au murit de oftica. Cred ca se vede ca este următorul caz. Numai neadevăruri în articolele ziarului se vede ca cineva este în spatele acestora și dezinformează mult. Unde este lege nu este tocmeala. Și nu este treaba la toți neaveniții și mojicii când iese un arhiereu la pensie. Trist și înjositor aceste articole care incita la dezbinare.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Cum adică ,, Ultima”?
  Ce titlul e asta?

  Cel mult se putea spune,, ,,Ultima onomastică ca preot al Bisericii Sfânta Vineri”
  Grea gramatica…

  Reply
 4. 4

  Virgil Savu

  A scris un …Anonim înainte o prostie mai mare decât dânsul. Păi cum bre să scrie …onomastiCĂ CA preot…? Sună a cacofonie și miroase urât. De atâta ură împotriva Părintelui Marioara, vi se tulbură gândirea! La fel și dl Nelu Boteanu care a scris mai sus, aveți grijă că vă bate Dumnezeu, vorbiți cu păcat despre un Om pe care nu-l cunoașteți. Acest Nelu Boteanu, desigur nu e numele real, dar Domnul vă știe identitatea și El vede că i-ați dorit Părintelui Marioara să moară de oftică. Bătrânii zic că acela care sapă groapa altuia cade în ea. Să nu cumva să aveți parte de Părintele Marioara, la un moment dat, dle…Nelu Boteanu!

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   …proroci un NEMURITOR cu numele „Virgil Savu”, care are/a avut parte de popa Marioara doar la chefurile de …cununii & botezuri dar si la praznice unde este invitat de onoare, ca amic de pahar…al preotului !
   Vezi să nu te ducă …la groapă amicul „ofticat”!

   Reply
 5. 5

  Preot

  Rugam pe părintele Mărioara sa se opreasca cu articolele injositoare și instigatoare la adresa unor categorii clericale și nu numai și sa nu mai cheltuie banii cu ziarele. Lauda de sine nu miroase a bine. Decenta și smerenie se cuvine unui preot cu atât mai mult unui venerabil pensionar. Nu lauda de sine și mândria. Pensie cât mai lunga și sănătate. Restul este piosenie și voia lui Dumnezeu. Pace si iubire tuturor. Și dacă a lăsat loc de „buna ziua” va slujii în continuare ca preot pensionar imbisericit. Hristos a Înviat!

  Reply
 6. 6

  Virgil Savu

  Acel Preot care a scris înainte, nu știu cine e dar să-i dea Dumnezeu sănătate, că frumos a rostit /scris. Cred că vrea să împace ambele tabere, și cea a susținătorilor Părintelui Marioara și a celor care-și doresc să plece cât mai repede. Faptul că la final, omul a scris că, dacă este voia lui Dumnezeu, va mai sluji în continuare, m-a liniștit. Mai e deci o mică speranță ca Părintele Mărioara să nu ne părăsească. Totuși consider că la finalul acestei cariere strălucite de păreot la biserica Sf Vineri, episcopul Calinic ar trebui să-i dea și lui o medalie, ceva, o distincție, așa cum au primit și alții, unii fără meritele deosebite precum ale Părintelui Marioara. DE CE nu se întâmplă așa? De ce ierarhii de la Curtea de Argeș ignoră acest Preot care a adus milioane de euro pentru restaurarea bisericii? Chiar nu merită? E un dispreț al episcopiei Argeșului pentru un Preot cum nu va mai avea județul ăsta prea curând.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.