Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Turul noului stadion? Poate vreti sa spuneti al „viitorului stadion”! Oricum, sa consumi jumatate din bugetul orasului pentru un stadion, numai PSD si un primar fara simtul masurii putea sa faca asta. Peste 70 de milioane de euro cheltuiti pentru asa ceva? Va inchipuiti ce se puteau face cu asa ceva in educatie, sanatate, asfaltari, etc? Numai gandindu-ma la faptul ca de banii astia toate scolile din Pitesti puteau fi modernizate la un standard de murea de ciuda tot Occidentul, si nu am cum sa nu ma indignez… FMM genteo!

  Reply
 2. 2

  Andra Sima

  O crima fata de pitestenii care au nevoie cu totul altceva. ex anveloparea blocurilor, inlocuirea tevilor, strazi, spitale etc… Pai Dobrin a jucat pe stadionul actual nu pe „noul”stadion. Practic, se distrug monumentele in loc sa fie protejate… sunt inlocuite de LED-uri si plastice. Dar primarul a intrebat cetatenii daca sun de-acord? Talharilor!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Daca se construiește ceva ,găsim mereu motive contra.parerea mea este că trebuia făcut un stadion nou poate așa mai scoatem copii din fata calculatorului și al telefonului .

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!