Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  MARIN

  „Prin urmare, guvernanţii actuali au impresia că istoria începe cu ei. Şi astfel, ei fac greşeli după greşeli.”
  Din păcate nu este nicio greșeală. Dacă ar fi greșeală aceasta se poate corecta.
  (Numai ministrul Genunche spunea că doar erorile se pot îndrepta, greșelile în niciun caz, dar se pare că știe el ce știe).
  Așa zisele greșeli nu sunt greșeli n adevăratul sens al cuvântului ci sunt decizii luate de guvernanți în urma unor calcule în vederea păcălirii cu intenție a populației.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Economia noastră nu are putere pentru a susține pensii reale din simplu motiv că se fură în draci.
  Orice trece prin buzunarul statului este căpușat și jefuit în procent de peste 70% sub diverse forme, ca să nu mai vorbim și de corupția mitei.
  Caz concret construcția palatului Șeful ISJ Argeș și nu numai.
  Din ce motive nu iese la suprafață corupția și nu se iau măsuri împotriva unor astfel de indivizi?
  Răspunsul este simplu:
  – În cadrul ISJ Argeș sunt angajate soții și amante ale angajaților Serviciilor de informații și Poliției din Argeș și nu numai.
  Ori, ceea ce se întâmplă la ISJ Argeș se întâmplă peste tot.
  Și cum nu numai capul fură în draci, ci toți ceilalți nu este de mirare că este nevoie de manipulare pentru a păcăli poporul.
  Numai cine nu vrea să vadă corupția din instituțiile publice ale statului nu vede.

  Reply
 3. 3

  george

  Un articol ce reflecta adevarata realitate,felicitari !

  Reply
 4. 4

  joenegut

  După ce publicaţi minciuna cu bătaia încasată de primarul din Dârmăneşti aţi şters-o din on line pentru că este odioasă!
  Uite de fapt ştirea din Adevărul cu video clipul ataşat
  https://adevarul.ro/news/politica/video-membrii-usr-arges-batuti-primarul-psd-darmanesti-depunerea-semnaturilor-fara-penali-1_5b853c62df52022f75e607dc/index.html

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Care armata? Pe armata romana o bati cu matura, vorba lui Tutea.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Rușine de așa miniștri ce nu-și fac lecțiile pentru acasă. Căci ceia ce ați scris dumneavoastră în articol, trebuia să cunoască deja înainte de a ieși la televizor și sași demonstreze în public incapacitatea sa. Și aici apare întrebarea dar nu cumva e o incapabilă care primește salariu pe ne drept

  Reply
 7. 7

  Vasile

  Foarte interesant acest articol! Felicitări! Cred că America plătește mai bine pensionarii din armată, au alte posibilități economice! Soldații români au luptat pe front, înflăcărați de îndemnul regelui – că vor primi pământ, la întoarcerea acasă. Astăzi, cei care nu au reusit să intre în posesia titlului de proprietate (al bunicilor!) nu mai pot face nimic, pentru că nu se mai emit titluri de proprietate, indiferent ce documente vin în sprijinul emiterii lor. În Argeș mai sunt în viață foarte puțini veterani de război, iar procesele în instanță pentru pământ sunt … fără număr! inclusiv administrațiile locale sunt acționate în instanță. Si apoi … sunt atâtea terenuri nelucrate …

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023