Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Cezar

  La Kaufland Nord au frezat și reasfaltat fix în același mod că acum 1 an, atunci când au modificat intersecția și au montat semafoarele. Atunci care este rostul acestei reasfaltatri?

  Simplu….banii de la buget și contracte date cui trebuie. Cat despre frenezia asfaltarilor nu vă lăsați păcăliți. La anul vin alegeri, primarii(inclusiv la Pitești) vor sa arata că merită realeși. Toți pun bani pe dreapta 3 ani și fac la spartul târgului, să vadă prostimea că se mișcă ceva. Așa procedează și noul primar din Pitești.

  Reply
 2. 2

  Oprea

  Referitor la articolul circulația în sensul giratoriu. Este corect,dar de ce nu se marchează benzile de circulația la intrarea in sens ca in alte orase. ?Banda 1 înainte si la dreapta, banda 2 inainte si la stanga. Consider ca in felul acesta se impiedica schimbarea benzilor in sens

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Dar dc nu merge Gentea cu autobuzul? Eu merg cu masina in prim rand ca am timp limitat! Si acel autobuz sta cu mine in coloana pe Egalitații! Atat timp cat primaria imi ia bani pt impozit auto, pt parcare platesc toate taxe, dc sa nu merg cu masina? Aaa vrea neica primaruș sa reduca nr de masini in trafic? Dc nu lasa „parandărăt” de la afacerea cu semafoare si nu da o lege ca cei ce nu circula cu masina zilnic sa plateasca impozit decat 50% sa vezi atunci efect! Si in loc de nenorocirile slea de semafoare, punea cateva camere de monitorizare ,ca cele pt vigneta! Dar na……spaga de la semafoare nu mai era…..

  Reply
 4. 4

  Mii Shu

  Si asa au inceput sa pedaleze pitestenii .
  Intrebare : Daca 50% din pitestenii (posibil) ar trece la biciclete , e posibil si primaria , inclusiv primarul (sa nu va treaca prin gand ) sa treaca la biciclete ? Da . Orasul ar fi smart si verde, Trivalea cartier rezidential , cetatenii aia cu biciclete . Si pentru toata lumea . Semafoare inteligente – ar trebui sa opreasca circulatia auto in momentul in care in dreptul camerei cineva incepe sa traverseze si e vazut de camera opusa ca a traversat . Daca s-a pus buton nu mai trebuia camera in acel loc. Teoretic camera este pentru monitorizare persoanelor ce trec , sau pentru filmarea accidentelor .

  Reply
 5. 5

  nimeni

  Cartierul Prundu e varza ..” Doreii lucreaza la greu ” traiasca primaria au reusit in sfarsit sa faca totul zob..

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!