06 decembrie, 2019

11 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  „Poza” publicată ca ilustrație (cu Mutu !!!), sugerează oricui din România, indiferent de vârstă, ce pot face drogurile (cocaină etc.) dintr-un om care îşi bate joc de darurile primite de el de la Natură (Dumnezeu)! De ce Hagi sau alți mari sportivi ai României sunt LEGENDE , EROI, iar Mutu „de la Călineşti” s-a întors …”printre ai lui”, ruşinându-ne pe toți cei care am crezut în el şi în …Steaua lui ?!…

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Degeaba parca vezi cai da drumul sisapuca iar de treaba

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Invata intai sa scrii si apoi posteaza!!!

    Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Invata intai sa scrii si apoi posteaza!!!
   Mutu „legenda”? Cred ca glumești … Chiar credem in oameni care nu au ce arata? Asta e unul. Mutu, coleg de-al meu, cu care pot spune ca mi-e rusine!!!! Inclusiv ca e si argesan …

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Cinste celor ce au facut totul sa ii prinda.😤

  Reply
  1. 2.1
 3. 3

  Anonim

  Dacă unul ca Pendiuc, printre şarlatanii politici ai anilor de după 1989, nu i-ar fi acordat (pripit şi din calcul electoral în folos personal) lui Mutu Titlul de „Cetățean de Onoare”, angajându-ne (cel puțin moral) şi pe noi, piteştenii, poate… RUȘINEA „cu drogurile” ar fi rămas doar a fotbalistului respectiv şi, eventual, a familiei lui…Acum este şi a noastră, nemeritat ! Vor spune unii că, dacă, tot nemeritat, ne mândream cu Mutu când nu stiam de „consumul” lui , atunci să ni-l asumăm şi azi, după ce am aflat şi ştim ce ştim ! …Da, şi noi suntem „vinovați” când VALORI (oameni talentați) dintre concetățenii noştri apucă pe căi greşite (consum de droguri etc.) ! …Dar câte n-ar fi de spus/comentat şi în cazul de mai sus …şi în altele !

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   ei da acum il scoatem vinovat pe fostul primar de apucaturile lu mutu! atunci ne mindream! sa se propuna cind se face un cetatean de onoare al orasului sa i se faca testul de drogat!

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Imi place! Stirea e despre un traficant de droguri de mare risc prins la Mall, adica exact acolo unde merg copiii nostri si voi cei care comentati aici va legati de Mutu, Pendiuc, de orice si oricine altcineva. Bine ca l-au prins, de i-ar prinde pe toti!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Știrea este despre X și toate comentariile sunt despre Mutu, comentatorii p**ii !

  Reply
 6. 6

  Un cetatean

  Urata situatie . Pe vanzatorii de alcool ce nenorocesc un procent major din familiile din Romania nu ii mai leaga nimeni . Pe aceasta persoana au retinut-o pentru un plic cu bicarbonat . Oricum .. pentru rusi nu conteaza toate acestea .

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.