31 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Nu mai avem nevoie de ploaie, pentru ca ne-am vandut pamantul agricol strainilor

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   La noi plouă cu hoți și escroci în funcții de conducere.
   La acest moment este imposibil să ocupi un loc „de frunte” fără să te încadrezi la categoria borfași.

   Reply
 2. 2

  Delia Dumitrica

  Episodul „Milano” este unul din motivele resemnarii mele. Nu m-au incantat niciodata reclamele si vitrinele acelea luminoase, atât de sâcâitoare pentru privirea mea. Apoi , cand am vazut si am inteles ce se ascunde in spatele acestui lux, pe strazile lāturalnice ale centrului si pe acelea de periferie, am inteles de ce nu mi-au placut niciodata… Va asigur ca e un fericit paradis in destramare… Spun „fericit”, fiindca cei mai multi isi gasesc fericirea în a-si cumpara ceva „deosebit” din acele vitrine enervante. Este un lucru pe care l-as putea face si eu, mai ales ca le vad de minimum doua ori pe saptamana. Dar sunt , poate, prea orgolioasa sa-mi las banii intr-un colos care e mare doar in lungime, latime si inaltime. Din pacate, mie nu-mi poate oferi mai mult. Mai ales stiind ca este doar iluzia unei vieti frumoase, pe langa ceea ce se intampla pe la colturile respectivului colos, acolo unde se vand pe bani grei alte iluzii. Cele din vitrine dauneaza, pe termen scurt, buzunarului, iar pe termen lung meritocratiei. Celelalte iluzii, de pe la colturi, dauneaza, pe termen scurt, sanatatii individului si de grup, dar, pe termen lung, sunt premisele disparitiei noastre… Evident, ma refer la orice substante stupefiante. Deci asta a Milano, cu Domul sau cu tot, in fata caruia au fost plantati palmieri, dintr-un ordin al conducerii locale, impotriva vointei a mii de oameni care au manifestat in Piazza del Duomo.

  Reply
 3. 3

  Ganditorul

  A calatori in strainatate este,fara indoiala, un lucru bun.Deschide mintea,intareste relatiile umane,ajuta sa fi mai organizat,un bun planificator.Eu vad mai bine, pentru dezvoltarea personala si profesionala , sa locuiesti in strainatate o perioada de timp.Sa te adaptezi la o alta forma de viata,o alta cultura, o alta limba.Ajungi sa apreciezi mai mult anumite aspecte ale vietii.Dar nimeni sa nu creada ca drumul este plin cu trandafiri.
  Cine locuieste in strainatate,devine o alta persoana,se afla pe sine si in felul sau,din fericire sau din pacate nu mai apartine nici-unui loc

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Intr-un sat argeșean, o tânără a rupt logodna pentru ca logodnicul ei a refuzat s-o duca in luna de miere la Paris.

  Reply
  1. 4.1

   Petrică

   Dacă respectivul lucrează în învățământ , cu ce să o ducă la Paris?
   Pentru a nu jigni pe nimeni, aici mă refeream la cadrele didactice și nu la cei cu funcții de conducere (inclusiv contabili).
   Tânăra trebuie să se reorienteze în regim de urgență, că cei care pot să o plimbe sunt bob numărat și cererea este mare.
   Șansele de logodnică la cerințele pe care le are sunt slabe șanse, dar în mod sigur poate ocupa un post de amantă (finanțată la aspirațiile pe care le are).

   Reply
  2. 4.2

   Marin

   Cred că tânăra s-a uitat prea mult pe facebook-ul celor de la ISJ Argeș și pe al directorilor, că altfel nu are nicio explicație.
   Până în prezent nu am văzut vreunul din indivizii de mai sus care să nu posteze pe facebook cel puțin 3-4 călătorii pe an (de cel puțin 10 mii de euro/ călătorie) la care majoritatea angajaților din România nu visează că ar putea face măcar odată în viață o astfel de călătorie.
   Se pare că în rândul tinerilor din ziua de azi le-a intrat în cap că dacă câțiva indivizii devalizează tot și usucă tot prin preajmă, ei de ce nu ar putea.
   Aceasta este educația …
   Apropo organele statului care se ocupă cu contra furtul pe unde or fi?
   Aștia care fură o găină de foame li se dă cadou între 3 și 5 ani la mititica, iar la borfașii statului care fură de la 50.000 Euro în sus li se dă primă de încurajare.

   Reply
 5. 5

  Ana

  Poti sa scoți ușor un om din tara lui, dar nu poți sa scoți tara lui din el, vorba romaneasca

  Reply
 6. 6

  Marin

  Cerul este senin pentru Mafioții (hoții) statului!
  Pentru ceilalți este furtună în … stomac și buzunare.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Cred ca unii dintre noi se iluzioneaza ca in strainatate e mereu cer senin, iar la noi numai nori si furtuni.

   Reply
  2. 6.2

   Marin

   Oare de ce românii cinstiți se simt mai bine în afara țării decât în România?
   Sau vreți să spuneți că cele 5 milioane de români plecați din țară la muncă au fost luați cu arcanul.
   Pe scurt: în nicio altă țară de pe planetă, hoții nu sunt mai fericiți decât în România.

   Reply
 7. 7

  DIANA

  CER SENIN ESTE SI IN BUZUNARUL MEU mie nu mi se da naveta la scoala la care predau ce fac unde ma adresez la agentul 007!!!!!!! el nea luat ban????? ce ne facem ?????? nu vrea sa ni dea deloc!!!!!! JUDECATA

  Reply
  1. 7.1

   ghigila

   domilor, sa fin seriosi! fac naveta de la Pitesti si sunt convins ca nu o sa luam naveta. CER SENIN IN BUZUNARUL MEU. Pacat pacat

   Reply
  2. 7.2

   LAPTAREASA

   EU MAM APUCAT CU SOTUL SA FAC BRANZA DE VACA, OAIE SI CAPRA CA SA O VAND SA VIN LA SERVICIU MEREU SI DIN CAND IN CAND MAI VAND SI URZICI LA COLTUL STRAZI UNDE LUCREZ. CER SENIN ESTE IN BUZUNARUL MEU!!!!

   Reply
 8. 8

  Crizantema

  așa e !!!! sunt colega cu …….. eu nu mai am bani sa vin la munca in curând voi intra in repauz si nu voi mai face nimic, nu mai predau nimic. Ne vrem bani noştri după transport. CER SENIN E IN BUZUNOARELE NOASTRE !!!! Vrem dreptate nu vorbe. La cine ne adresam????

  Reply
  1. 8.1

   Ionel

   Ia legătura cu agenții 007, 007* și bineânțeles și cu contabilul școlii care este direct răspunzător de dosirea banilor.
   Dacă aplici tratamentul mai sus menționat, vei vedea că starea de sănătate a matale se va îmbunătății.

   Reply
  2. 8.2

   CATI...FEA

   eu am nevoie de ochelari noi fiindcă mi ia spart copiii! scrisul ma oboseste la tabla fara ochelari. eu nu iau naveta fiindca locuiesc aproape de școala si conducerea nu vrea fiindcă nu are bani de asa ceva. CER SENIN E IN BUZUNARUL MEU. E gol dar eu ma voi descurca cu miere nu dau bon fiscal la ieziii……..

   Reply
   1. 8.2.1

    Anonim

    Matale ești contabil și nu stai lângă școală.
    Matale în calitate de contabil ți-ai luat banii în avans pe navetă.
    Pe proștii de profesori îi tratezi ca pe niște cârpe.
    De ochelari, nu poate fi vorba, CĂ ORICUM NU AI NEVOIE DE EI, la cum citești și scrii la ceți mai trebuie?
    Miere sub formă de lichidități ai dat când ai ocupat postul.
    Acum te lingi pe degete că ai golit borcanele școlii.

    Reply
  3. 8.3

   Anonim

   Pai depinde unde lucrezi, presupun ca ești bugetar, si daca vrei bani pe transport, probabil ești.profesor, deci cere banii de la primar, conform legislatiei

   Reply
 9. 9

  Iurie

  Suntem într-o lume unde se vorbește despre „criză „. Unde hrana se aruncă, de cât să o vândă cu un preț accesibil pentru toți. Unde „cineva” obligă agricultorul să vândă marfa cu nimic ca apoi să o facă cu prețul aurului. Unde cineva îl are de imbecil pe cineva onest și scuate profit din el cu puterea vicleșugului. Unde producătorul de mâncare se închină industrielor producătoare de obiecte. Unde învățămanul sugerează să zmulgi profit din alții precum fiarele zmulg hrana dela gura altei. Unde emigrarea este condiționată de către statele puternice pentru a crea

  Reply
  1. 9.1

   diana

   iurie armata e cu noi si fi atent dacă dezertez vin la tine. stiu unde stai

   Reply
   1. 9.1.1

    diana

    pardon ionel

    Reply
 10. 10

  Anonim

  E deja seceta

  Reply
 11. 11

  ghionita_petrisor

  eu sincer nu stiu daca voi lua asa ceva fiinca sunt la varsta pensionari prelungit si ma ia somnul la ore de ata oboseala de isoscel. CER SENIN E IN BUZUNARUL MEU!!!!!!!

  Reply
  1. 11.1

   Anonim

   Normal că e cer senin la tine.
   Unde ai văzut contabil la care cerul să fie noros?

   Reply
   1. 11.1.1

    telefonista

    normal unde este cer senin la profesori cu salariul pe care le au 5000 director adjunct pus politic . uau cer senin o fi la mine??? eu am nevoie de multa ……….

    Reply
  2. 11.2

   ION

   Pe Internet deja a făcut furori filmul cu directorul de școală din Muscel care a coborât împreună cu fiul său (care are ceva puțin peste 20 ani) din elicopter cu ocazia zile de 1 Mai într-o renumită stațiune .
   După coborârea din elicopter, directorul în cauză s-a urcat la volanul unui Mercedes de ultimă generație cu numere de Argeș.
   Se pare că atât elicopterul cât și Mercedesul se regăsesc în acte pe numele lui Matusalem, care va avea grijă să doneze aparatura în cauză celor doi.
   Atâta timp cât șeful ISJ Argeș Tudosoiu cunoscut în lumea interlopă cu numele Titi își permite să moștenească sub formă de donație de la tatăl său ditamai palatul, era de așteptat ca și directorii de școli să nu se lase mai prejos.
   Acum se pune întrebarea profesorii sunt luați drept tâmpiți sau chiar sunt tâmpiți? Lăsăm filozofii să ne răspundă la acaeastă întrebare.
   Oricum școlile au devenit ceva asemănător cu plantațiile de negrii, unde în timp ce dirtectorii de școli se plimbă cu elicopterele și beau șampanii de 10.000 Euro sticla de 750 ml, cadrele didactice mor precum negrii pe plantație de foame.

   Reply
 12. 12

  anonim

  poate unii dintre iei sunt pe invers sau au mostenit ceva. carei problema unora.

  Reply
  1. 12.1

   Anonim

   După scris ești contabil, sau dacă nu cel puțin director., dacă u ăi fi ceva inspector
   Nu știu pe numele cui ai trecut aparatura de zbor?

   Reply
   1. 12.1.1

    Anonim

    rectific Nu știu pe numele cui ai trecut aparatura de zbor!

    Reply
   2. 12.1.2

    .........

    prin neant.

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.