06 iulie, 2020
ad

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Domnule ziarist, pe dvs. cu cât vă plătesc aceşti „terorişti” de la Termo Calor Piteşti ca să îi sprijiniți în „apucăturile” lor de pe vremea lui Ceauşescu când Căldura şi Apa Caldă NEfurnizate tot de ei(sub altă denumire a „firmei”) aproape fuseseră şterse şi din DEX ?!
  Adică ce nu e bine dacă niste „neica nimeni” de directoraşi , la comanda politică a „partidului” NU mai pot ÎNTRERUPE , „după muşchii lor”, utilitățile (OTOVA , răi platnici-puțini-, dar mai ales locatari cu plata la zi- majoritatea zdrobitoare a piteştenilor) , decât, numai cu HOTĂRÂRE JUDECĂTOREASCĂ ?!! …Ce e rău în această măsură ?! Ce nu e logic şi legal în acest proiect de Ordonanță ?! D-le Diță , vrei ca românii şi copiii lor să înghețe în blocurile de locuințe , să nu se mai spele, să moară pentru că niste hoți şi incompetenți au fost puşi „politic” la conducerea „firmelor” care au jefuit ce au preluat de-a gata de la „comunişti” şi azi se află la conducere/PUTERE ??!… Ia, spune dle Diță, e vreunul dintre directorii de la Termo Calor care n-are vilă personală şi avere de milioane de € uro ?! Să vă fie rusine !!!!

  Reply
  1. 1.1

   mihnea

   Nimic nu este gratis.Cum crezi ca poti sa stai la caldura si sa te speli gratis?Cineva trebuie sa plateasca.Pai sa plateasca statul.De unde are statul bani?Pai tot din impozitele celor harnici si chibzuiti care oricum isi platesc la timp facturile sau au centrale proprii.Iar ne intoarcem la comunism unde cei harnici ii tin in carca pe cei care traiesc de la buget.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Unde a spus cineva ca vrea ceva gratis de la tine sau de la stat ?! Faci pe prostul/proasta… în târg?! Oamenii vor să se termine cu abuzurile dictatoriale ale monopolului capitalismului de stat , analizate si combătute si de K.Marx în capodopera ŞTIINȚIFICA numită „Capitalul”, de acum 150 de ani , care e la baza nu a comunismului ci Economiei politice a Statelor democratice liberale de azi şi a gândirii celor mai mari economişti din lumea liber-democratică , laureați ai Premiului Nobel sau Resposabili cu Politica economică în state precum SUA ,Japonia, statele UE (Germania, Franța,Italia etc.), Suedia, China, Canada etc etc. Ori , în România se aplică doar excesele/abuzurile necenzurate ale Capitalismului primitiv (de cumetrie!)…

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.