Înscriere creșă lat

Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Ana Maria

  O anume Ana Maria Stroescu are dreptul inca sa se exprime liber si sa spuna atunci cand ceva nu e in regula. Mi se pare bizar ca un ziarist face din asta o stire. Stirea se face pe teren sau macar suni protagonistii.

  Reply
 2. 2

  Mariana Zaharia

  Penibil! Anume George Olteanu, acea anume Ana Maria Stroescu are vreo 20 de ani de presa in spate. Apropo, a fost o situatie aparte faptul ca s-a furnizat caldura ziua, lucru recunoscut si de Termo Calor. Poate le dai un telefon ca sa te lamuresti. Pacat de faptul ca ai de la cine invata si nu o faci.

  Reply
  1. 2.1

   George Olteanu

   După cum scrie, n-aş zice că are 20 de ani de presă în spate. Şi nici în faţă…

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Oltene, te dai vivace !

    Reply
 3. 3

  mihnea

  Au trecut 30 de ani si romanii nu au rezovat problema asta.Oare altii din occident cum fac?Dupa cum stiu exista o lege care spune ca orice apartament trebuie sa aiba repartitoare care se pot opri sau regla la o anumita temperatura.O fii asa greu?

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Potrivit directivei europene 27/2012, trebuia ca pana la 31 decembrie 2016, in toate apartamentele racordate la sistemul centralizat sa fie montate repartitoare. Dar in Romania, din diverse interese ale furnizorului, autoritatilor, asociatiilor sau pur si simplu din indiferenta sau incompetenta, nu aplica nimeni acea directiva. La ce bani se invart intre furnizor, ce ofera caldura la niste preturi nejustificate, respectiv subventiile date de primarie, e normal ca nu prea exista interes pentru montarea repartitoarelor .

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!