Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Astăzi vă povestesc cum m-am transformat în Darts, după ce am deschis pagina de internet a ziarului ” Argesul”. În acest joc eu eram tabla de pe perete. Am zis să încep cu o încălzire uşoară alegând să deschid rubrica „Opinii”. Şocat un pic de titlul jurnalistului care ne îndeamnă să zâmbim, am trecut imediat mai jos la articolul „Tendinţă!…” Foarte inteligent, autorul parcă imi răspundea la întrebarea pe care i-o adresasem alaltăieri. Citesc începutul şi mă uit la mine. Încasez prima săgeată. Avea dreptate! Mi-a crescut şi talia şi am sporit şi în greutate. Urc la articolul „Tâmpiţii! „. Îl citesc şi-i dau dreptate autorului, dar încasez o a doua săgeată pe linia de 20. Mă simt înţepat de previziunea „că vom avea tot un guvern tehnocrat”. Mai cu teamă, trec la „greul ziarului” şi mă întreb ce poate să fie în conţinutul unui editorial intitulat „Meduza politicii româneşti”. Debut,cutremurător! Aflu că Jung a spus „că lumea va inebuni în masă”. Îmi revin puţin când autorul subliniază „că nu ştie dacă Jung are dreptate”. Merg mai departe cu cititul şi văd că Dostoievski în „Demonii” descrie nişte oameni” îndrăciţi”. Apare şi Petre Pandrea, care îmi atrage atenţia că omul ideologizat este cel mai uşor de ispitit la crimă, calomnie şi delapidare. Urmează Data, Omul de tinichea şi bomboana de pe colivă, Raluca Prună. Editorialul imi trimite o săgeată pe cercul de 20 care triplează valoarea punctelor. Ca să mă mai liniştesc abandonez ziarul şi caut o pagină care arată cum se pun castraveţii la murat. Cred că v-aţi dat seama că eram atât de mahmur şi căutam ceva împotriva mahmurelii, pentru că vor mai fi situaţii de genul asta. Televizorul , pornit, imi aduce o veste bună; scăpăm de caniculă şi urmează ploi. Poate ne ajută Dumnezeu să ne mai răcorim, pentru că suntem foarte încinşi! Am ales să scriu aici pentru că îmi plac foarte mult „esenţele” acestui autor, care ne mai încarcă pozitiv.

  Reply
 2. 2

  Popa

  Au fost buni castravetii murati, d-le Puiu?
  Se pare ca da. Pentru ca vad ca va ies… bine comentariile.
  Intr-adevar, ziarul ofera o lectura completa, as putea zice, cu „de toate”, si – cum era deviza Academiei Catavencu – cititorii nostri sunt mai destepti decat ei

  Reply
 3. 3

  Puiu

  Să ştiţi, domnule Popa, că am lăsat puţin”bucătreala „şi m-am grăbit să vă mulţumesc pentru faptul că aţi avut răbdare să citiţi comentariul meu! Vă doresc, numai bine! Poate punem împreună pe această pagină şi de niscaiva „murături cetăţeneşti(sîc)”, că de gogoşile altora suntem sătui. De aia trebuie iubit „Argeşul”.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023