06 decembrie, 2019

17 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Cei care îşi fac veacul, pe băncile de pe Strada Mare, intre Teatru, Fântână şi Magazin Trivale…(„câte zile le-a mai lăsat …Ăl de Sus”!) sau iau în răspăr, la pas forțat, dalele colorate si în ciudă inssirate („cu furca”!) de Regimul Pendiuc-Ionică, până în Biserica Sf. Gheorghe si Piaț@… „de la Casa Albă”, „CORSORICANII” adică , /”MITICIŞTII”\, drepți ca lumânarea la-NĂLȚARE, îşi antrenează şi îşi ridică „necontenit” NIVELUL…politic&ideologic asortându-l la „helanca supraelastică” albă,…”pe gât”, primăvara sau „an chior”, vara,…sorbind …cu ochii lor afectați de cataracta îmbătrânită şi ea de atâta purtat …cuvintele articolului …i de FOND (şi de azi) al Marelui Maestru GICĂ Savu…din ziarul/de hârtie\ Argeşul, dar şi de pe… „site”-rit !
  …Concluzia/confuzia majoritară (relativ!) a şoimilor TRANZIȚIEI : „de la căpiala asta politică, s-a stricat şi…VREMEA” !!?…

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Batrane, esti pe duca! Este exact descrierea spiritului care te poseada, dar il proiectezi pe autorul de mai sus. Comentarul acesta este scris de o gloaba, pardon de un globalist neomarxist, invidios.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Vai de domnul Savu, dacă a ajuns să accepte „sprijin”de la „aia” refuzată şi de „Echipa de muie” a ” # -geniştilor” de dreapta (când a cerut ea m.ie…şi de la ei, ăia „de dreapta” au refuzat-o cu dispreț PNL+USR şi i-au indicat adresa alde Tăriceanu, că ei „nu strică orzul”pe… GÂŞTE expirate, scunde, negre & GRASE şi ÎNDOPATE/CONSTIPATE cu frecvente deplasări …”în peisaj” …(prin parcările de la multele Auchan, Dedeman ş.a.) din Piteşti şi suburbane !!! Vai de c.ru tău, pushico, de babă navetistă !…

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Barba

     Nu ai ce căuta aici, stai pe o banca si citește ce-ți livrezi eu de peste 25 de ani

     Reply
 2. 2

  Anonim

  Este vorba de Gabriel Bratu, secretar de stat la Educatie!!!!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Pedelist notoriu a ajuns secretar de stat la PSD!!! asa le trebuie, ciuma rosie

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Nu este niciun fenomen ci un exercitiu democratic provocat de comportamentul absolut anacronic al guvernantilor actuali. Societatea a ajuns la capatul suportabilitatii in care cei de stanga au inteles ca merita din partea celor de dreapta inca o tura. Situatie peste care s-au suprapus niste evenimente de genul 10 august si asalturile asupra justitiei. Printre altele… In realitate lucrurile trebuie intelese si mai profund in sensul in care principalii beneficiari ai politicilor PSD au fost decenii de-a randul baronii rosii, pensionarii nostalgici comunisti, aparatul de stat si cei cu pensii speciale. Aceasta societate perversa se afla sub paradigma controlului natural generat de imbatranire. Asa ca la alegerile europarlamentare s-a ciocnit paradigma sacosei cu ulei si zahar cu cea din mediul on-line. Ce a iesit se stie insa ce va mai iesi va va uimii…

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Intr-adevar, PSD nu va face nimic nici la viitoarele alegeri daca nu-și schimba conducerea, ma refer la pesefistii argeșeni.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Desigur, unor aşa zişi „câstigători” ai unui dublu scrutin politic de alegeri („scrutin-şpriț”!) – închipuiți, imaturi politic, uitați de învățătoarea lor (mult prea tinerică,dar nu „virgină”!) pe la jumătatea ALFABETULUI (politic) etc.- n-ai cum să le explici (ca să înțeleagă!) ca VIAȚA în general (şi cea „politică”), pt. că este forma de EXISTENȚĂ a Materiei în stare BIOLOGICĂ , are etape NECESARE (sine qua non , obligatorii) şi când se parcurge (fără „accidente”) tot CICLUL vieții , bătrânețea este inexorabilă (pt. oricine), iar stadiul de „tânăr frumos&liber” rămâne „AMINTIRE” ! Inclusiv „vorbe populare” ÎNȚELEPTE spun : „Cine n-are bătrâni, să-şi cumpere”! Până atunci, oferiți respect şi DEMNITATE bătrânilor noştri. Ei şi-au MUNCIT din GREU…PENSIA , nu trebuie să o cerşească de la nimeni !
  Altfel , „câştigătorii” din 26 mai 2019 vor pierde „pe mâna/mintea lor”… Victoria !!?

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Foarte interesant!

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Chiar asa, foarte interesant!

  Reply
 9. 9

  Boni

  Dogmatici, inflexibili, totalitari, avortoni politici…caracterizările foarte sugestive (din articol) ale noii generații politice de dreapta.

  Reply
 10. 10

  Anonim

  Tu nu ai minte

  Reply
 11. 11

  Anonim

  Tu esti ce ai scos in evidenta

  Reply
 12. 12

  Anonim

  Bravo savule

  Reply
 13. 13

  Anonim

  Raducu a inceput sa cipeasca iar

  Reply
 14. 14

  marin

  Așa e, televizorul a tâmpit poporul!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.