Related Articles

19 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Dacă nu aveam profesiunea/ocupația (la mine sunt sinonime) de acum, mergeam la țară și deschideam un atelier cu servicii: frizerie, cizmărie, tocilărie, reparații umbrele. Plata în ceva bani și restul în barter (prin produse alimentare: ouă, găini, cartofi, etc.) Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, nu mori de foame.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Probabil ca sapa e sinonima cu strungul

   Reply
    1. 1.1.1.1

     Anonim

     Scuze, ambele sunt pamflete.

     Reply
    2. 1.1.1.2

     Anonim

     …şi încă un prost…”profesionist”!

     Reply
     1. 1.1.1.2.1

      Anonim

      N-o mai căuta, ești prea mic și nu înțelegi…#

 2. 2

  Anonim

  Atâta timp cât patronii români își bat joc de angajați, atâta timp cât șefii de instituții bugetare calcă în picioare angajații care nu-i ling în fund, nu trebuie să ne plângem de milă.
  NE MERITĂM SOARTA!

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Cu replica asta aţi încheiat orice discuţie? Ce simplu e…

   Reply
  2. 2.2

   Anonim

   Da, este foarte simplu.
   Cei care luptă contra sunt pe cale de dispariție și nu au decât de suferit pentru curajul de a fluiera în biserică.
   Majoritatea celor care au mai avut sânge în instalație ori au murit, ori de scârbă și-au băgat picioarele în … și au întins-o din țară.
   Practic , la acest moment în România au rămas doar curvele, cei lași și fără minte.

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Cât de deştept a fost cel care a spus „meseria este brăţară de aur” şi cât de proşti sunt cei de astăzi care nici nu au auzit de proverbul ăsta! MESERIAŞII ASTĂZI SUNT UN FEL DE DIAMANTE şi mă refer la meseriaşi şcoliti nu la doreii care işi bagă degetele în priză sau presează bitumul cu picioarele.Dacă nu ai Economie şi Învăţământ, de unde meseriaşi?Cei bătrâni nu au putinţă,cei tineri nu au dorinţă,iar noi suntem nevoiţi să cumpărăm ştifturi de unică folosinţă.Meseriaşi sunt în toate domeniile,iar când cineva zice că un doctor e”meseriaş”,sau un fotbalist e meseriaş,sau un sudor ,un electrician un zugrav, acesta inseamnă că este recunoscut de persoana respectivă ca fiind foarte foarte bun.Si la dvs. sunt meseriaşi şi amatori.Si pentru că a venit vorba de jurnalişti, fără nicio supărare, vreau să vă spun că simt o scădere în valoare a ziarului” Argeşul”. Am pus-o la inceput pe seama concediilor, dar scăderea cuntinuă. Numărul de comentarii a scăzut vizibil,dar asta poate să fie şi dintr-o lehamite,pe care o simt şi eu, sau din scaderea valorii informaţiei.Poate gresesc şi nu cred că vă supără o atenţionare directă! Mai bine greşesc eu.

  Reply
  1. 3.1

   George Olteanu

   Cu siguranţă greşiţi. Statistica vă contrazice, însă dvs. puteţi avea păreri şi păreri. Ca toată lumea

   Reply
 4. 4

  Puiu

  Puiu sunt la anonimul de la 8:42

  Reply
 5. 5

  Puiu

  Oare de ce ați hotărât că nu trebuie sa se vadă de cate ori este accesat un articol?

  Reply
  1. 5.2

   George Olteanu

   Din acelasi motiv pentru care 99% din site-uri nu afiseaza asa ceva. Avem coloana cu cele mai citite stiri ca sa va faceti o idee despre ce urmareste lumea.

   Reply
 6. 6

  Puiu

  Multumesc pentru răspuns,mai ales că nu am dreptate.Daca îmi răspundeți și la punctul 5,care pentru mine era că un barometru al cititorilor,promit că nu va mai deranjez .Eu socot că era important,dar decizia va spartine.Indiferent de răspuns, pentru mine rămâneți același George Olteanu,puțin suparat

  Reply
 7. 7

  Puiu

  Da multumesc, George Olteanu! 1% este reprezentat de Bitpress.Super raspuns!

  Reply
 8. 8

  Delia Dumitrica

  Domnule Puiu, cred ca domnul Olteanu e prea diplomat, ca sa ne spuna ca – zic eu- unii jurnalisti mai “fragezi “ se simt stanjeniti cand vad ca articolele celor mai “zdraveni” au mai multe vizualizari…

  Reply
 9. 9

  Puiu

  Doamna Delia,intervenția domniei voastre este importanta pentru ziarul pe care îl iubiți atât de mult.Domnul Olteanu cred că nu a înțeles că intervenția mea a fost întemeiată pe o mica îngrijorare,reală de fapt .Domnia sa a tratat-o la modul că eu îmi permit să-i cert sau sa le dau lecții.Nicidecum.Ziarul are mai bine de 3 luni decand a scăzut vizibil în valoare și-n organizare,mai ales în mediul online.Daca tot vrea sa răspundă statistic,dl Olteanu ar putea cu multă ușurință să vadă ca numai dvs.ati redus considerabil nr. de comentarii.Raspunsurile pe care mi le-a dat dl Olteanu au fost jignitoare pentru mine,tratandu-ma ca pe un naiv de care vrei sa scapi cu ușurință.Pe mine mă deranjează foarte tare atunci când cineva caută să distrugă lucrurile bune.M-am legat de desființarea numărului de accesări,același lucru semnalandu-l astazi domnul Iuri in comentariul de la editorialului Domnului Savu.Este un indice foarte important și pentru jurnaliști și pentru comentatori și cititori.Jurnalistii tineri nu trebuie sa se simtă stânjeniți,că dl Olteanu a depășit și numere cu patru zerouri,i nu numai dansul,aproape toți.De multe ori,lucru pe care dl Olteanu nu l-a sesizat,comentatorii au crescut mult Nr de accesări la un articol.Asta deranjează sau mulțumește.Oricum sunt atâtea publicații la nivel județean și național unde poți comenta,că dacă”Argesul” îți închide ușa i unde sa te mai descarci.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023