8 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  dar de ce distributie oltenia are voie sa incarce facturile???

  Reply
 2. 2

  Anonim

  ar trebui sa mergem si noi cu mascatii pt. ca mai si abuzeaza

  Reply
 3. 3

  1 pitestean

  Toti distribuitorii de energie sunt niste hoti! Ne fura sub acoperamantul legii, lege carei apara doar pe ei. OPC-ul nu mai accepta reclamatii impotriva lor, le directioneaza catre ANRE. ANRE-ul nu le face absolut nimic distribuitorilor de energie, le apara actiunile, impotriva intereselor consumatorului de rand.
  Deci si ANRE este tot un hot, din gasca CORB LA CORB NU-SI SCOATE OCHII. Suntem furati din toate partile si de catre toti iar noi, cetatenii de rand, nu avem ce face, trebuie sa ne resemnam.

  Reply
 4. 4

  geo

  Interesante opinii. Deci daca toti fura in tara asta de ce sa nu furam si noi.
  In loc sa facem eforturi pentru a elimina furtul si coruptia la toate nivelurile.
  De aceea am ajuns unde am ajuns.

  Reply
 5. 5

  Scârbit de toate și de toti

  Sigur ca dacă unii fura asta nu înseamnă că trebuie să furam și noi. Dar piteșteanul de mai sus are dreptate. Noi suntem furați și nu ne aude nimeni, în timp ce ei ne fura și nu pățesc nimic. Înțeleg ca sunt furturi favorizate și furturi condamnate, sau condamnările. Dar vreau sa va întreb pe dvs., care ați lansat indemnul, ce eforturi trebuie sa facem noi pentru a elimina furtul și corupția. Eu recunosc, nu am soluții, dar promit sa o aplic pe a dvs.

  Reply
  1. 5.1

   geo

   Va multumesc pentru raspuns.
   Solutia mea e cam utopica. Porneste de la exemplul propriu si de la educatie. De la cultivarea cinstei si corectitudinii in scoli. De la implicarea activa in viata politica si sociala. De la legi facute pentru oamenii corecti nu pentru cei certati cu legea.

   Reply
 6. 6

  Scârbit de toate și de toti

  Condamnabile

  Reply
 7. 7

  Mai puțin scârbit acum

  Răspunsul dvs, domnule Geo, este al unui om educat, de bun simt, dar nu prea ajuta. Nu are pragmatism. Aștept o propunere concreta.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.