28 octombrie, 2020
ad

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Voicescu

  Va recomand sa mergeti URGENT in instanta. Primaria Pitesti este plina de indivizi care nu fac altceva decat sa ii invete pe acesti „investitori” cum sa eludeze legea. Avem un exemplu concret in strada Teilor, vizavi de alimentara Praxis, unde un astfel de smecher dintr-o cladire autorizata initial sa fie P+2 cu destinatie de locuinta personala a ajuns, cu sfatul si complicitatea celor din Primarie sa construiasca o cladire P+4 cu destinatie comerciala FARA NICI UN LOC DE PARCARE ! Veti pati la fel ca noi, daca nu va uniti si nu mergeti la Instanta. Va veti sufoca! Veti urca in bloc strecurandu-va printre oglinzile Jeep-urilor celor care va vor sfida zi de zi!

  Reply
 2. 2

  UN PRAPADIT

  Toata Romania este condusa de niste nemernici care ne-au transformat in sclavii lor. Toti cei aflati in conducere au uitat, de a doua zi in punerea in functie, ca sunt alesi sa ne reprezinte, nu sa ne CONDUCA. S-au erijat in proprietari cu drepturi depline, proprietari care dicteaza dupa bunul plac si interesul lor personal. Sunt adunati in cete politice, de interes, in mari neamuri de la nepot pana la bunic si ne priveaza de orice avut pe care-l mai detinem. Nu exista drepturi cetatenesti, nu exista opinie publica, nu exista absolut nimic ce va apara dreptul omului de rand. Nu exista decat obligatia de a te supune vointei acelui conducator legal, obligatia de a plati orice taxa sau impozit ce exista sau va mai apare, totul pentru pentru cresterea bugetului, buget ce alimenteaza buzunarele lor.
  Nu exista firma de constructii care sa nu fie afiliata acestor mari capete, nu exista firma de transport care sa nu fie sub aripa ocrotitoare a „alesilor”, nu se atribuie spatiu public fara sa fie interesul direct al unuia de „sus”.
  Singura noastra sansa este sa rabdam ca sa traim, stim sa rabdam de atatia ani, suntem obisnuiti cu asta. Nu exista speranta in generatiile noi, acestia sunt satui de ce este in tara si pleaca, cei ce raman sunt pe spinarea parintilor sau se obisnuiesc si ei cu viata de sclav in tara lor. Nimeni nu va mai face nimic. Cand vor ramane decat ei, „conducatorii alesi”, Romania nu va mai exista ca tara, va fi doar un teren vandut pe bucati tot de acesti „conducatori” iar ei vor fi patroni la cine stie ce internationala ca a cumparat parcela de pamant vanduta chiar de ei.
  Sincer, sper ca nimeni sa nu mai moara inaintea lor, a „conducatorilor” si le urez ca mostenitorii lor sa traiasca exact asa cum traim noi acum, sub conducerea lor!

  Reply
 3. 3

  Puiu

  Cum de te-ai trezit , Prăpăditule?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.