25 octombrie, 2021

Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Nici această ŞTIRE „bombă” pe care o semnați mai sus nu vă dezminte ca hermeneut contemporan cu „mesajele”de prin locurile strâmte (era să scriu „strâmbe”) @le Piteştiului , unde autori de „panseuri”, necunoscuți ca cei din peştera Altamira, pun la grea încercare pereții pe care îi descoperă nealterați de mesaje precedente ! Parcă vă şi văd îngândurat (un ‘obiceiu’) întrebând cititorul/trecătorul zgribulit dacă a auzit de fondatorii Hermeneuticii moderne(filosofie) Friedrich Schleimacher şi Wilhelm Dilthey care „îl includ pe cititor în procesul de analiză” sau poate de Edmond Husserl, Martin Heidegger , Hans Georg Gadamer care bolborosesc intre ei că „interpretarea e artă pe fondul aperceptiv al înțelegerii care esteşi ea existențială” , ori cine ştie de Paul Ricoeur – „Timp şi expunere” cu interpretare social-istorică şi semantică, iar în disperare , măcar de Mircea Eliade cu hermeneutică religiei şi a mitului !?! …
  În tot acest răstimp ştrengarii chiulangi de la şcoală (aveau ora de fizică cu Iohannis sau engleza cu „Prima”) sunt în şedință cu singurul punct pe „ordine” : „cine va fi naşul puiului de tigru siberian de la zoo local sau ce preziceri a mai făcut Lidia (Fecioru) la Horoscopu’ ei …pt. fiecare …!!!

  Reply
   1. 1.1.1

    de la țară

    Este soaptă lu’PUSSYCA în urechea fiecărui client !?

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Anonim

     ,,de la țară” sau ,,într-o ureche”?

     Reply
    2. 1.1.1.2

     Anonim

     Domnu’, cine e Pussyca asta, de umblați toată ziua cu ea în gură?

     Reply
     1. 1.1.1.2.1

      Anonim

      Vezi că se ia (aşa au pățit-o tonți !) Este transmisibilă ! E virală ! Ce mai la deal la vale ,…Pussyca e o MOLIMĂ ! …Ea se vrea fatală ca orice boală care călăreşte cu naşu pe autobuzele din oraş pe toate traseele ! …Dar are şi puncte tari cum ar fi pescuitul de babuşluci la slujbele de la lăcaşurile de cult , păcănelele de prin moluri , şi chiar drumurile la poşta din cartier, că ăia de la bănci n-o mai bagă … înăuntru , deşi ei îi lasă gura apă după niscaval CONTURI !…Adică e ca …pesta porcină africană , azi aci, mâine la…Colibaşi !

 2. 2

  Anonim

  Ptiu, batu-te-ar norocul și pussyca peste gură, că parcă le zici din cărți ! Da’ cred că nici prea în regulă nu ești la mansardă că prea vorbești în dodii. Ai fo alienație, ceva?

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   N-am ! …că când am vrut eu , tu mi-ai zis că nu se poate ! Azi poate şi ea , dar nu mai poți nici tu !…

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.