Related Articles

18 Comentarii

 1. 1

  Dora

  Perfect adevărat! Trăind izolat unii de alții nici sărbătorile nu mai sunt ca altădată.

  Reply
 2. 2

  Goargăș

  Cu anonimul retard, chiar dacă nu vă convine, eu am avut și o să mai am un mare rol, dacă va fi cazul, în devoalarea vulnerabilității sale mintale și in împotrivirea, din motive obiective, în prefațarea unei opere ( a dvs. ) demne de a fi publicată. Am avut eu ceva de câștigat? Nimic! Doar a vă arătă că mă pricep mai mult la oameni! Succes!

  Reply
  1. 2.1

   Goargăș

   În plus, ați fost indus în eroare de așa-zisa cultură a individului care utilizează cu succes internetul, dar, să recunoaștem, are totuși și o cultură obținută, probabil, din niște studii, validate doar când își ia tratamentul la timp. Vae victis, vorba priet enului/comentatorului Ioan. P. S. Ați rămas dator cu un reportaj adevărat despre conacul Lucieni.

   Reply
   1. 2.1.1

    Savu Gheorghe

    Domnule Goargăș, v-am simțit mereu alături de mine. Se pare că am copilărit pe aceleași plaiuri muscelene. Îmi pare rău că în articolul despre Lucieni a apărut, cu greșeala pe care mi-o asum, „Luceni”. Aș vrea să vă cunosc, iar dacă și dvs doriți, puteți să luați nr. meu de telefon de la redacție. Vă urez un sincer La mulți ani!

    Reply
    1. 2.1.1.1

     Goargăș

     Vă mulțumesc! Mă simt onorat. Săptămâna viitoare o să iau din redacție numărul dvs. de telefon și o să ne și cunoaștem. Nu am nimic de ascuns. Poate doar vârsta de peste o jumătate de secol pe care însă, deocamdată, n-o simt (am glumit). Într-adevăr, Botenii sunt vecini (și nu numai) cu Hârtieștii (dacă eu v-am ,,simțit” bine deoarece nu cred că ați nominalizat în vreun articol localitatea respectivă). Vă doresc numai bine. La mulți ani!

     Reply
 3. 3

  Anonim

  N-aş fi crezut să găsesc sub textele lui Gh. Savu comentarii ca cele ale feministei (in fapt misoginei Goargăş , o expirată anticulturală de tip horoscop sau rune voropchieviste sau fecioriste , bântuită de angoasele lipsei de însuşiri care să atragă în mod veritabil/autentic exemplarele de sex opus) ! …
  Că Gh. Savu dă frâu (liber) imaginației la ore când se retrag autobuzele , uneori confundand stațiile Publitrans cu malurile Lacului eminescian , iar pe feministele expirate (de fapt misogine sărite …de o juma’ de secol pe care nici nu-l simt c-a trecut Şi prin ele !) ar putea fi scuzabil , dacă respectiva (ce-şi zice Goargăş,uneori) ar fi Simone de Beauvoir iar el vreun Jean Paul Sartre bântuit de anxietatea existențialistă . În rest, feriți-vă…buzunarele !

  Reply
  1. 3.1

   Ciescu

   Vă rog să mă scuzați că vă întreb, ați fost internat în ultimele zile?, că tare bine ne-am simțit fără damfurile dvs. Vă dorim sănătate mintală maximă, altfel o să faceți naveta pe traseul spre Drăgășani. Și vă rugăm mult de tot, nu (mai) neglijați medicația.

   Reply
  2. 3.2

   Ciescu

   P.S. Înafara medicației mai trebuie apelat și la sprijinul apropiaților. Sper că s-a înțeles că postările mele se referă la ,,anonimul” retard.

   Reply
   1. 3.2.1

    Anonim

    Are si el farmecul lui si pare ca e si citit.

    Reply
  3. 3.3

   Anonim

   Te-ai cam prostit, misogin poate fi doar un bărbat. La câtă nebuneală ai în cap…

   Reply
  4. 3.4

   Anonim

   „Esența omului este libertatea de a alege. Omul este condamnat să fie liber, îşi alege libertatea, esența, şi în aceasta constă măreția, disperarea şi neliniştea lui”.

   „Ceea ce îmi lipseşte mă defineşte mai intim decât tot ceea ce posed, exterior, dar ceea ce îmi lipseşte mă locuieşte”.

   Jean-Paul Sartre – „Ființa şi neantul”

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Trebuie pus piciorul…în prag , când vine vorba de pseudofeministele(misoginele expirate şi chinuite de angoase existențialiste de tip „Al doilea sex” -Simone de Beauvoir) din spatele pseudonimelor toponimice (ele trăiesc timpul doar geografic , în mişcare/in fugă, de la un loc/site/”locație” la altul/alta , pentru că au fobie , ontologic , de propria condiție axiologică si culturală (insignifiantă/precară). Când „se oferă” , întotdeauna pe tărâmul fizicii mecanice ( newtonian!), trebuie salutate esopian : „Hic Rhodos , hic salta” ! (Si să li se explice pe îndelete că nu e vorba de HIV Rhodos, hiv salta). $ucc€$ !

  Reply
  1. 4.1

   Romu

   Ma tu nu iesti prost de felu tau da ai draci pa tine siti canta greeri in cap ca dageba cultura daca nebuneala multa zero om

   Reply
  2. 4.2

   Anonim

   Hai cu deraierea!

   Reply
 5. 5

  Anonim

  Axente Creangă – Leonte Pătraşcu / Ana Rareş-Octavia Olteanu sunt personajele centrale, ianusiene, ale unicatului biobibliografiei blagiene , romanul „Luntrea lui Caron” , transfigurare metaforizantă şi transcendental-metafizică înfăptuită de un arhitect-prinț real (Lucian Blaga) pentru un edificiu filosofico-mythologic-literar monolitic prin congruența atomară , ca intr-un diamant slefuit (nestemate conceptuale) , cu rol de cărămizi pentru Cetatea inespugnabilă şi suverană perpetuu a filosofiei şi poeziei, înfruntând răgetele militarizant-gregare ale geopoliticului cu filtrul catalizant (cu virtuți de ecou) al culturii şi civilizației, al Istoriei ideilor, autentica ISTORIE a Umanului.

  Reply
 6. 6

  Victoria

  Cred că nici nu putem să trăim în armonie cu noi, dacă uităm de cei care sunt ai nimănui! Interesant punctul de vedere al jurnalistului! Să nu uiți … Darie!

  Reply
 7. 7

  Victoria

  Prietenii sunt ca vinul: cu cât e mai vechi, cu atât e mai bun! așadar, preieteniile sunt rare; dacă cineva crede că are mai mult de doi prieteni, cu siguranță unul îl va trăda!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!