Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  valerica

  Acum cativa ani, Apostoliceanu venea cu aceeasi poezie pe la posturile de televiziune, cat de avantajos este sa fi racordat la Termoficare in detrimentul centralelor de apartament. Intr-un fel era normal, omul isi „apara” locul de munca,
  problema este ca o face cu dezinformari masive
  Adevarul nu este asa sumbru cum il prezinta domnul din articol, de la o simpla propunere si pana la punerea in practica este cale lunga si ,foarte probabil , imposibila
  https://economie.hotnews.ro/stiri-energie-25108741-uniunea-europeana-exclude-interzicerea-centralelor-termice-apartament.htm .
  Iar discutia centrala vs termoficare este inutila, nu si-ar fi pus atatia oameni centrala daca nu era mai avantajos asa.
  Cine nu si-a pus, nu si-a pus ca ,din pacate, nu are bani.E o mare bucurie sa ti se dea caldura pe 1 noiembrie si sa se opreasca la inceputul lui aprilie, cum a fost anul asta.
  Iar domnilor ziaristi, ar trebui ceva mai multa documentare inainte de o emisiune de genul asta.Asta e misunea dumenavoastra,
  sa bagati spaima in oameni si sa-i cantati in struna invitatului, fara sa verificati si daca ce spune e adevarat ?

  Reply
 2. 2

  Anonim

  In 2015 , am platit „termoficare” 300 lei pentru o garsoniera care nu avea nici macar caloriferele calde daramite sa faca caldura! Garsoniera situata pe Teilor,unde din sapte scari doar 8 apartamente erau la termoficare…., garsoniera in care locuiam fiind ultima alimentata (din ultima scara).
  In paralel cu aceasta garsoniera incalzeam un apartament de 55 mp (inclus si balconul de 5 mp si 3 m inaltime), la ultimul etaj cu o temp ambientala de 22-23 de grade tit cu 300 lei. Cum va explicati?! Mai mare consumul este la case decat la apartamentele de bloc! Incercati sa racordati vilele unora, la termoficare, ca cei care si-au facut case pe nivele au si bsni de cheltuiala.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023