01 iulie, 2020
ad

Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Sunt mândră că m-am născut în com. Stefan cel Mare jud Argeș. Aici este rădăcina vieții mele. Aici mă așteaptă mama mea în casă părintească. Aici mă vă astepta și tata să mă întorc in veșnicie. Cu mult drag si respect Adriana Valentina Dincă (Rizea)

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Stela ungureanu m am nascut in aceasta comuna si ma mundresc am avut dascali cu mare responsabilitate ca noi copii din aceasta comuna sa devenim cineva si sa participam prin munca noastra sa .dezoltam aceasta tara cit si conuna noastra multumim prmarilor care au fost si sinnt in functie ca buni gospdari ce si dau interesu. Felicitari.

  Reply
 3. 3

  Niculescu Liana

  Am venit în Stefan cel Mare in 1980 pentru un stagiu de practică medicala de 6 luni!Legile comuniste,nu mi-au mai permis să mă întorc în Pitești,fiindu-mi interzis dreptul la examenul de rezidențiat.Am rămas medic de medicina generala!Am avut în jur oameni minunați care m-au „adoptat”și care m-au făcut să mă adaptez repede la noul meu cămin,m-am căsătorit,am făcut un copil, m-am specializat în medicină de familie,mi-am trăit cu bune și rele o viață aici,care nu ar fi fost mai bună sau mai rea in altă parte!Dar,nu m-am simțit niciodată o intrusă,o străină aici și asta doar datorită celor care m-au înconjurat cu respect și cu drag!Copilul meu a crescut,a devenit medic și în aceste luni îi predau ușor,ușor ștafeta, să îmi continue și să îmi îmbunătățească munca!Eu cred că omul sfințește locul și locul definește și împlinește omul!!! Ștefan cel Mare,este încă o comună vie și noi fiecare cu mult sau cu puțin,fiecare cum poate și se pricepe trebuie să o păstrăm și să o dăm mai departe, măcar la fel dacă nu putem să o facem mai bună,mai frumoasă,mai atractivă!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Leagănul copilăriei mele, copilărie fericită trăită alături de cei mai calzi și iubitori oameni! Ștefan cel Mare, cel mai frumos sat plin de oameni frumoși!❤

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Ar trebui sa se desfășoare lucrări de înbunatatiri și în satul glavacioc asfaltare drumurilor iluminare străzilor canalizarea deoarece acolo se afla manastirea

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Ar fi foarte frumos sa se asfalteze străzile iluminarea străzilor și canalizarea și în satul glavacioc nu numai comuna Ștefan cel Mare ca mănăstirea se afla în glavacioc.

  Reply
 7. 7

  Mariniulian288@gmail.com Iulian

  Ar trebuii sa se asfalteze drumurile. Sa se ilumineze străzile și sa se facă canalizarea din satul glavacioc. Acolo e mănăstirea și ne facem de ras turiștilor ce vin acolo ca doar suntem în anul 2020!!!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.