07 decembrie, 2021
loading...

Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Sunt mândră că m-am născut în com. Stefan cel Mare jud Argeș. Aici este rădăcina vieții mele. Aici mă așteaptă mama mea în casă părintească. Aici mă vă astepta și tata să mă întorc in veșnicie. Cu mult drag si respect Adriana Valentina Dincă (Rizea)

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Stela ungureanu m am nascut in aceasta comuna si ma mundresc am avut dascali cu mare responsabilitate ca noi copii din aceasta comuna sa devenim cineva si sa participam prin munca noastra sa .dezoltam aceasta tara cit si conuna noastra multumim prmarilor care au fost si sinnt in functie ca buni gospdari ce si dau interesu. Felicitari.

  Reply
 3. 3

  Niculescu Liana

  Am venit în Stefan cel Mare in 1980 pentru un stagiu de practică medicala de 6 luni!Legile comuniste,nu mi-au mai permis să mă întorc în Pitești,fiindu-mi interzis dreptul la examenul de rezidențiat.Am rămas medic de medicina generala!Am avut în jur oameni minunați care m-au „adoptat”și care m-au făcut să mă adaptez repede la noul meu cămin,m-am căsătorit,am făcut un copil, m-am specializat în medicină de familie,mi-am trăit cu bune și rele o viață aici,care nu ar fi fost mai bună sau mai rea in altă parte!Dar,nu m-am simțit niciodată o intrusă,o străină aici și asta doar datorită celor care m-au înconjurat cu respect și cu drag!Copilul meu a crescut,a devenit medic și în aceste luni îi predau ușor,ușor ștafeta, să îmi continue și să îmi îmbunătățească munca!Eu cred că omul sfințește locul și locul definește și împlinește omul!!! Ștefan cel Mare,este încă o comună vie și noi fiecare cu mult sau cu puțin,fiecare cum poate și se pricepe trebuie să o păstrăm și să o dăm mai departe, măcar la fel dacă nu putem să o facem mai bună,mai frumoasă,mai atractivă!

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Doamna draga v-aș spune eu cine sunteți dvs cu adevărat în acea comuna cu oameni minunați din care dvs nu faceți parte…. Și as fi lipsit de caracter…. Caracter care la dvs lipsește cu desăvârșire și pe lângă acest lucru mai sunt multe altele care va lipsesc… Începând de la profesionalism pana la jurământul lui hipocrate… Luându-le pe rand: nu este de ajuns sa aveți în spate persoane cu o influenta majora în județ dar și în comuna mai trebuie sa mai știți și cum sa va administrați meseria în tot ceea ce privește medicina…. Perioada asta de pandemie și faptul ca de-abia ați simțit gustul banului în plus pe care lati pus pe primul loc în pofida faptului ca dvs ca medic trebuie sa fiți imponderenta în tot ceea ce ați făcut și faceți…. Știu ca aveți un fiu…..fiu care îmi doresc din tot sufletul sa nu copieze exemplul greșit pe care i lati dat dvs…. Face parte din generația mea și aștept de la el lucruri frumoase pe xaresvs nu leati făcut… Sper sa aibe puterea de a trece peste exemplul negativ dat de dvs… Practic dvs vati bătut joc și va bateți joc de oameni în vârstă obigandui pt niște a arsti de bani sa se vaccineze împotriva voinței lor amenințând-ui ca dacă nu se vaccinează sa nu mai treacă pe la dvs ca nu ii mai ajutati…. Nu mai spun de medicamente date după ureche oamenilor… Oameni care ulterior au decedat și dvs ați mers personal sa verificați medicamentația și ulterior ați sustras acele medicamente cu conștiința ca au fost date grestlit și nu Ia-ți dat o lui bilet de trimitere spre a-și face analize generale pt o anumita medicamentație…. Țin sa va anunț ca în acea comuna emblematica a Argeșului eu am crescut încă de la 6 luni acum am ajuns sa fiu redactor la un ziar din București… Și când am văzut acest articol mam bucurat sa vad printre rânduri câteva persoane cu care am avut ocazia sa schimb o vorba însă mam întristat când am văzut acele rânduri grafice pe care dvs le considerați o mândrie prin faptul ca locuiți în acea comuna… Eu cred ca ar trebui sa va fie rușine pt ceea ce sunteți și pt faptul ca sunteți exemplu negativ pt oricine ar veni după dvs… SUNTEȚI UN EXEMPLU DE ASA NU…

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Leagănul copilăriei mele, copilărie fericită trăită alături de cei mai calzi și iubitori oameni! Ștefan cel Mare, cel mai frumos sat plin de oameni frumoși!❤

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Ar trebui sa se desfășoare lucrări de înbunatatiri și în satul glavacioc asfaltare drumurilor iluminare străzilor canalizarea deoarece acolo se afla manastirea

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Ar fi foarte frumos sa se asfalteze străzile iluminarea străzilor și canalizarea și în satul glavacioc nu numai comuna Ștefan cel Mare ca mănăstirea se afla în glavacioc.

  Reply
 7. 7

  Mariniulian288@gmail.com Iulian

  Ar trebuii sa se asfalteze drumurile. Sa se ilumineze străzile și sa se facă canalizarea din satul glavacioc. Acolo e mănăstirea și ne facem de ras turiștilor ce vin acolo ca doar suntem în anul 2020!!!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.