01 martie, 2021

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Ioan

  Vă citez: „noi ne-am distrus întreprinderile pe considerentul că nu sunt rentabile, am furat toată baza tehnico-materială a agriculturii şi i-am distrus organizarea, am lichidat institutele de cercetare şi urmează să ne distrugem şi pădurile”. Care NOI, cei din anii 80, sau din anii 50, 60, sau din anii 70, sau cei născuţi după 89? Că cei dinainte de anii 50 puţini mai sunt. Sau dacă vă referiti la cei din anii 80, vă referiti la unii sau la alţii, sau la ceilalţi? Nu de alta, dar ar fi bine să ştim fiecare de ce suntem responsabili. Poate mai îndreptăm ceva. Sau altceva?

  Reply
 2. 2

  Ioan

  Dacă naivitatea nu este o vină, mulţi scapă de responsabilitate. Dar dacă este? Scapă ceilalţi?

  Reply
 3. 3

  ICĂ

  Exemplu de Stat în Stat cel mai edificator în judeţul Argeş este sistemul de educaţie.
  Nu are importanţă, că avem nişte legi naţionale, ele sunt inferioare legilor create de către gruparea Tudosoiu.
  Corupţie în Educaţie ca în Argeş nu găsim în niciun alt judeţ. Noi suntem fruntea.
  Totul este o şpăgăreală. Şeful ăl mare îşi trimite în mod ritmic slujbaşii pentru a aduna tributul din teritoriu.
  Cel care se opune să dea cota de tribut este vai şi amar de el.
  Să sperăm că va venii vremea ca cineva să facă ordine şi- n această ogradă.

  Reply
 4. 4

  Andrei

  Interesant surprinse sunt comparaţiile relaţiilor oamenilor cu relaţia luminii cu întunericul. Interesantă este şi analiza dinamicii interiorului care-şi pune limite, pentru a se diferenţia de exterior. Cum omul este măsura tuturor lucrurilor, împărţirea banilor dintr-un buget, firesc stârneşte comentarii, după valori, interese, nevoi.

  Reply
 5. 5

  Telică

  Stat în stat sau hoţii de la Stat.
  Nu Bruxelles sau turcii au distrus ţara, ci nişte nenorociţi de români care au ajuns în funcţii de conducere pe P.C.R. (pile, cunoştinţe şi relaţii). Practic, indivizii în cauză nu numai că sunt analfabeţi în domeniul pe care- l conduc, că- şi iau salariile pe nemuncă, dar mai şi prăduiesc şi distrug tot ce îi înconjoară.
  În Argeş se vede cu ochiul liber grosolănia, şarlatania şi prostia unor astfel de conducători puşi pe căpătuială (a se vedea indivizii de la conducerea Prefecturii, cei de la Educaţie, ITM, etc.).
  Păi cum să dai randament tu şef de educaţie, dacă majoritatea timpului îl petreci pe la partid şi acasă, principala preocupare fiind ciubucăreala (În acelaşi timp pentru a distrage atenţia le dai în cap pălmaşilor pe spinarea cărora trăieşti)?
  Idem la Prefectură, la Mediu, la I.T.M, etc.
  Oameni buni din fruntea instituţiilor, nu am nimic împotrivă, luaţi-vă salariul şi staţi acasă, lăsaţi ciubucăreala că aţi terminat judeţul ăsta.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.