22 septembrie, 2020
ad

Related Articles

18 Comentarii

 1. 1

  Dora

  Sunteți ziaristul meu preferat!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   AŞA îmblânzeşte Dora …Covidul…Il ia …pe departe. ro !?

   Reply
 2. 2

  Elena

  Sunteți ziaristul meu preferat!

  Reply
 3. 3

  Iurie

  Sunteți ziaristul meu preferat!

  Reply
 4. 4

  Maricica

  Sunteti omul bun la locul potrivit. Un ziarist bun care stie ce face. Va multumim pentru articole pe care la scrieti in aceste momente.

  Reply
 5. 5

  Oina sportul .....

  Va iubim dragul nostru coleg, sper ca ne vom vedea cu bine la serviciu si la o cafea la mesele rotunde de la magazin. Cu stimă.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Ii doresc d-lui Savu insanatosire grabnica, sa nu isi faca griji legate de febra si sa ramana ferm in sustinerea ideilor atat de sanatoase pentru societate.

  Reply
 7. 7

  StratforAG

  Medical Disorder

  Virusul chinez a contaminat planeta provocand cel mai mare dezastru pe timp de pace al lumii. De fapt vorbim despre al Treilea razboi mondial si ultimul pe scara umanitatii care a pus lumea din timpurile de pe urma in fata celei mai mari provocari. Fara indoiala numai cititorii de fabule mai pot evalua printre catrene o intamplare sau o voie a sortii. Totul a fost pus bine la punct in laboratoarele militare din Wuhan unde de ani de zile China a experimentat evolutiile SARS in ceea ce priveste initierea cat si stoparea unei pandemii. Lumea civilizata avea trebuia pusa in cumpana si incercata pe toate palierele unei pshihoze biologico-economice astfel incat sa fie suspendata intre lentoare, panica si ruina. Dl. Xi a avut grija sa ordone invazia microbiologica avertizand din timp Rusia, Corea de Nord si India despre mijloacele de carantina eficienta a acestei pandemii. Fara indoiala ca tot dl. Xi are si antidotul, are si vaccinul si are si mijloacele necesare sa transforme Occidentul intr-o vulnerabila masa de manevra in vremuri economice tulburi. Italia a cazut la mijloc intre interesele Rusie si ale Chinei dupa ce ani de zile a cochetat cu infuzia de relatii tripartite astfel incat ajunsa la limita cimitirelor primeste un ajutor decorativ de la ochii galbeni intr-un moment in care a devenit sperietoarea unei Europe chinuite de spaima. Virusul chinezesc nu este unul militar ci unul economic pentru ca in razboi calitatea principala a acestuia trebuie sa aiba o componenta mortala de 100 la suta si una virala minimala. Ori Covid19 este exact pe dos. Este asadar formula bacteriologica strict economica menita sa puna pe butuci Occidentul pentru o lunga perioada de timp. Statele Unite ale Americii a alocat deja 1000 de miliarde de dolari pentru sustinerea populatiei afectate de pandemie. Asta inseamna ca vreo 6 portavioane nu vor mai putea fi construite de Pentagon pentru a fi dislocate in urmatorii ani in Marea Chinei de Sud. America are acum alte prioritati. Nici Rusia nu a stat degeaba, In general regimurile totalitare pot controla eficient crizele si nu vor fi afectate de astfel de situatii pe care singuri si le-au dorit. China este o forta economica si are un timp de reactie inimaginabil prin comparatie cu un Occident bantuit de democratia fricii. Probabil ca dl Xi si-a spus ca poate oricand sa reconstruiasca Europa cu capital chinezesc si resurse rusesti odata ce acesta va fi coplesit de dezastru. A doua zi vor fi disponibile miliarde de doze de vaccin intr-o aneza a Planului Marshal chinezesc pentru lumea civilizata.

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   E o gândire primitiva sa consideri ca in spatele unui fapt natural sta o voința umana.

   Reply
   1. 7.1.1

    Anonim

    O gandire evoluata de idiot. Pai Antraxul din armele biologice a fost facut pe gratar la mata?

    Reply
    1. 7.1.1.1

     Anonim

     Mai inati învăța cum sa scrie mata si apoi exprima-ti prostiile aici. Am spus ca omul poate sa se folosească de fortele naturii, daca le cunoaște, nu invers. Dar e greu pentru cineva care, cred, nu are nici liceul.

     Reply
     1. 7.1.1.1.1

      Anonim

      M-am referit la matale nu la ma-ta cu toate ca undeva se poate sa fi fost nevoie sa mi te adresez cu fa sau ba….Cat despre scoli cred ca rezidentiatul nu l-ai absolvit.

 8. 8

  Eugenia

  Domnule ziarist am inteles si comentariile pe care le ai la toate articolele ca esti si psiholog la o renumită instituție. In aceste vremuri tulburi prin care trecem nu crezi ca ar fi cajul sa faci oleca de consiliere psihologică la oameni care nu ies din casă și nunumai cred ca sunt traumatizati in casa. Sau mai bine nu ai mai scrie o perioadă. Ar fi bine pentru noi Argeseni. Nu de alta dar esti om care are capul bine pus si cred ca gândești bine si cizelate. Te pup dulce pe frunte.!!!

  Reply
  1. 8.1

   Anonim

   Donsoara dumneata ai crema intre biscuiti sau biscuitii intre crema. Pupa-l-ai pe Savu pe neg

   Reply
   1. 8.1.1
   2. 8.1.2

    Anonim

    ce idioți!

    Reply
 9. 9

  marin

  E nevoie de simț civic în toate! Cred că după ce așteptăm la rând 10 minute, în exteriorul magazinului, să cumpărăm ceva produse alimentare (azi în ploaie, vânt, zloată!) ne vine ideea să cumpăram ceva mai multe produse. Nu de alta, dar și mâine în frig, în așteptare … Scrieți despre experiențele acestea, vor rămâne în istorie, pentru că o pandemie ca asta, e o dată la 100 de ani!

  Reply
 10. 10

  Anonim

  Toți frustratii si analfabetii îl invidiază pe Savu!comentarii răutăcioase, fără legătură cu subiectul articolului, jigniri…Mulți nu aveți creier nici pe sfert,dl Savu are caracter,omenie si decență!!!Ați înțeles hahalerelor?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.