Related Articles

14 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Noi suferim de doua ori, pe de o parte din cauza acestei pandemie, pe de alta parte de incompetenta guvernanților

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Esti platit la cuvant sau la numar de randuri de catre PSD?

  Reply
 3. 3

  Remus c

  Nu este platit de nimeni . Acest domn ziarist , scrie întotdeauna ce simte , ce gândește si ceea ce oamenii de bun simt vor aprecia mereu . Scrie, precum multi dintre noi am face daca am avea aceasta ocazie . Scrie despre oameni , despre ceea ce ne apasă, iar noi de astfel de articole avem nevoie…noi , oamenii de bun simt…Multumim , domnule Savu !!

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   „Aceste declarații nu fac decât…SĂ POLEMIZEZE populația” !???!
   ” Magdaleno, de ce minți , că Albina n-are dinți” !?… (Apropos de „muşcătura” …de albină (căpuşă/păpuşă/pussycă) …în romanul contemporan (presa online)…”Zodia Covidului 19 sau Vremea Iohannisului Vodă”) !? …

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Probabil ca si cei care au ieșit in piață bucureșteana sunt plătiți de psd

  Reply
 5. 5

  marin

  De ce nu te așezi și tu la birou, să scrii un articol?! Să vezi apoi cum este?! Dacă te plătește cineva, dacă te comentează altcineva … Să vezi atunci cum e!! Mi-a plăcut foarte mult articolul!! Cred că peste un an trece și virusul ăsta!

  Reply
 6. 6

  Gelosu'

  Crezi bine, Marin! Apropooo …ai reusit sa dai cu chit printre rosturile faiantei ?

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Să ocoleşti/eviți/ stereotipurile de care este plin peste tot în presă , ca şi în viata cotidiană, ține şi de „stilul omului”, apropo de celebra „stilul este omul (însuşi)”-/B. Pascal/(filosofic spus, in antichitae: „Omul este măsura tuturor lucrurilor, a celor ce sunt , ptr. că sunt si a celor ce nu sunt, ptr. că nu sunt”-Protagoras) şi comportă riscuri, uneori greu de depăşit, din partea oricui se încumetă să spargă crusta groasă a ILUZIEI „simțului comun”, care te mângâie pe creştet liniştitor/”la tot pasul”/ cu autoritatea „părintească” a „lucrului bine făcut”, a „bunului” simț , a „căii de mijloc”/”auras mediocritas” etc.
  CRIZA (mondială) a Covid 19 (nu discutăm, hic et nunc despre origini, declanşare, simtomatologii (Sim/Asim ?!) propagare, tratamente medicale, „mutații” ale „virusului”, vaccin/uri etc.) s-a dovedit/se dovedeşte/ un Agent social-politic (RETROGRAD !?), cu adevărat ÎNFIORĂTOR, ptr. DEMOCRAȚIILE (Constituționale) contemporane (cu tabla lor de VALORI politico-morale şi de CIVILIZAȚIE) bazată/e pe IDEILE materialiste şi pe LIBERTĂȚILE individuale, care constituie MOTORUL ISTORIEI UMANITĂȚII de la REVOLUȚIILE BURGHEZE (cel puțin din sec. al XVIII-lea, încoace).
  Paradoxal, Covid 19 a reînviat o pleiadă de „conducătorii” (prin „ideile” sinistre care capătă dimensiuni din ce în ce mai înfricoşetoare)! Câțiva, la întâmplare : Mussolini, Hitler, Stalin, Mao, Idi a Min, Kim Ir Sen, Ceauşescu etc.
  Şi peste toate, „Pandemia”, mass-media şi multe caricaturi de „politicieni”- care, în România, confundă/ tratează Pandemia cu…INTERESUL PERSONAL (Dictatura lor) !…

  Reply
 8. 8

  Anonim

  care plateste mai bine? Gentea sau Manzana? Cu Draghici ai lasat-o moarta. La fel si cu Ionica. Lasa-ma sa ghicesc…. Gentea. Hai ma ca asta este…

  Reply
 9. 9

  Dudu-esx

  Ce articol de doi bani. Mai bine ma duc la peste, ……

  Reply
 10. 10

  vasile

  Îmi place foarte mult să citesc articole de felul acesta! Intr-o zi vor fi articole de colecție! Vor rămâne în istorie! la fel ca și isteria asta indusă! Bravo pentru articol! Sănătate și spor în toate!

  Reply
 11. 11

  Ioana

  Un articol scris de un ziarist, rebel. Rebel putin spus.

  Reply
 12. 12

  catelelul

  In starea de alertă ma apuc de faianță! Cat e metrul?

  Reply
 13. 13

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023